Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KalamityJohn Ještě že nebydlím za velkou louží. Ta 98% vlhkost, to by se mi pořád vlnily vlasy!
To néééé!
To bych vypadala! ![]()
@taibi píše:
Super diskuze! pište lidi, pište…hezky se to čte
Tak tak ![]()
Tak proc se neprestehuje on do CR a mas po starosti ![]()
Jinak to, ze se americanky nestaraji o sve deti kvuli nedostatku casu, s tim jsem se jeste nesetkala…naopak, znam jenom pary, kdy manzelky nepracuji a staraji se o dum a deti
zajimalo by me, co je vice typicke, pokud s tim tady nekdo ma zkusenost…
Anglický inzerát na seznámení: Krásná brunetka milující život hledá partnera pro páteční návštěvu restaurací a hospůdek. Miluji párty, nakupování a dovolené. Hledám podobně smýšlejícího partnera. ![]()
Český inzerát na seznámeni: Nesmělá, zklamaná životem hledá partnera pro dobré i zlé. Na vzhledu nezáleží.
Tak si pochutnej po svedsku
:biftek podle Lindströma
40 dkg mleteho hoveziho
1/2 cajove lzicky soli
bily pepr
2 varene studene brambory
1 vejce
c:a 2 dcl vody a slehacky
1 dcl nadrobno rozsekane nalozene cervene repy
1 pol. lzice nastrouhane cibule
1 pol. lzice kaparu
maslo na smazeni
1 dcl vody nebo hov.buj.
Smichej maso a koreni, zamichej do toho rozmackany brambory a vajicko. Zred to vodou se slehackou(tekutou). Zamontuj do toho kapary, nalozenou repu a cibuli. Rychle z toho uplacej 8-12 malejch karbanatku a opec je c:a 2 min. na kazde strane na masle. Vyndej je a nalej do panve tu vodu nebo hov.buj.Ochutnej a dochut, pokud je to potreba. poloz „karbanatky“ na nahratou misu prelej je tim sosem z panve. Podavej s opecenyma bramborama salatem. Pokud mate radi, dejte si k tomu kecup. A preju dobre chutnani. Jestli mate tadi ryby, dej vedet.
@stock píše:
Tak si pochutnej po svedsku:biftek podle Lindströma
40 dkg mleteho hoveziho
1/2 cajove lzicky soli
bily pepr
2 varene studene brambory
1 vejce
c:a 2 dcl vody a slehacky
1 dcl nadrobno rozsekane nalozene cervene repy
1 pol. lzice nastrouhane cibule
1 pol. lzice kaparu
maslo na smazeni
1 dcl vody nebo hov.buj.
Smichej maso a koreni, zamichej do toho rozmackany brambory a vajicko. Zred to vodou se slehackou(tekutou). Zamontuj do toho kapary, nalozenou repu a cibuli. Rychle z toho uplacej 8-12 malejch karbanatku a opec je c:a 2 min. na kazde strane na masle. Vyndej je a nalej do panve tu vodu nebo hov.buj.Ochutnej a dochut, pokud je to potreba. poloz „karbanatky“ na nahratou misu prelej je tim sosem z panve. Podavej s opecenyma bramborama salatem. Pokud mate radi, dejte si k tomu kecup. A preju dobre chutnani. Jestli mate tadi ryby, dej vedet.
mnam mnam, to vyzkoušim, já ryby moc ne, ale jinak rodina jo, takže receptík se určitě šikne, já jinak moc rybky neumím upravit.
Nemecko - velke mesto. 3 + kk 700 € a k tomu jeste elektrina a plyn. Prumerny normalni plat ca 1500 €.Kvalita skol a skolek dle ctvrti, ja jsem v ne moc dobre ctvri a hruza. Lide docela prijemni, ale povrchni. Pracovni tempo silene, ceny v obchodech prijemne a lacine, dobre se tu nakupuje. Vyziti ve meste take dobre. Ve volnu travi lide hodne na kole a delji pikniky v parcich, radi piji pivo. Velka odlisnost mezi CR a Nemeckem moc neni.
Mě by zajímalo, jak Vás přijala zahraniční rodina. Rodiče, sourozenci (popř. děti) vašich manželů cizinců. Vím, že Češi s tímhle mají všeobecně problém, kolegyně v práci lamentují, že si jejich dcera vzala Švéda, Ruse, Američana…zajímalo by mě, jestli to je jen česká povaha, nebo jestli se na cizince ve své rodině dívají podezíravě všude.
@mirecekblbecek píše:
ona to občanství nemá, jinak by se takhle nevztekala.
Mi to přijde teda taky dost divné odpovídat takhle osobní věci, po kterých je každému kulové někomu, kdo se pod svým nickem bojí i napsat, že si chce vzít američana… Proč to píše anonymně?
![]()
@evill píše:
Mi to přijde teda taky dost divné odpovídat takhle osobní věci, po kterých je každému kulové někomu, kdo se pod svým nickem bojí i napsat, že si chce vzít američana… Proč to píše anonymně?![]()
já nevím, ale kvůli takoví prkotině se rozčilovat, řeknu ano, ne a nebudu dělat scény, proč? asi proto, že nemá občanství, a má s tím problém, jinak si tu reakci neumím vysvětlit.
@mirecekblbecek a proč se tu někdo na takové věci vyptává anonymně, to taky dost dobře nechápu
Použití anonymu tady má svá pravidla