Zklamaní opět z otca...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vartová
16.9.14 20:57

@Kobliha51 Tu som nevidela 4 roky…

• Citovat
  • Upravit
49159
16.9.14 20:57
@AniNevim píše:
a co zkusit jeste vytahnout i ji takhle na kavu? :think:
:think: to není špatnej nápad… minimálně by mě zajímalo proč té paní tak vadím - dospělá nezávislá dcera bydlící na druhým konci republiky - to je podivné ne?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
16.9.14 20:59
@Vartová píše:
@Kobliha51 Tu som nevidela 4 roky…

Vidíš, tak se snaž navázat vztah s maminkou a nech otce žít.

• Citovat
  • Upravit
Vartová
16.9.14 21:00

@Kobliha51 Ne,tam neni cesty zpět…bohuzial

• Citovat
  • Upravit
16986
16.9.14 21:01

@Vartová a on s tebou nehovori akoze i kdyz mu zavolas, tak ti to nezvedne, odmita se bavit apod. Nebo nehovori v tom zmysle, ze ti nezavola jako prvni a nerozebira s tebou svuj zivot? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
16.9.14 21:03

Jako je smutný, když nevychází člověk s jedním rodičem, ale s oběma? To si nedovedu představit…no asi to nemáš lehké, ale pokud je vztah s maminkou neřešitelný, tak by možná bylo fajn zkusit narovnat vztahy s tatínkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
16.9.14 21:04

@Vartová nechala bych to plynout a otci bych to nemela za zle. V jeho veku je pochopitelne, ze „dava prednost“ partnerce, ne samostatne zaopatrene dceri. Navic o tebe starost ma a zrejme velkou. Nechce si to ale rozhazet u ni, je to pochopitelne, ona je momentalne jeho rodina a je mnohem vetsi pravdepodobnost, ze ve stari ho bude prebalovat ona a ne ty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
16.9.14 21:10
@Vartová píše:
To ma taky napadlo, ale predsa len si hovorím je to porád muj otec. :zed:

Bylo to v Benešově? 8o Já bych je zastřelila oba- můj otec mi tohle taky občas dělá, ten je tam zase místostarosta, taky s každým kamaráda taky by mu to určitě dali :roll: :pocitac: :zed:..stěžuj si určitě, to je vrchol :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
16.9.14 21:11

@Vartová podle tvých příspěvků je táta mezi mlýnskými kameny… On tě má rád, jinak by si to nezjišťoval. Je možné že se stydí tě kontaktovat přímo ale bojí se o tebe. Já bych to nedramatizovala kvůli principům, že zkontroloval jestli to máš dobře udělané, lepší než aby se nezajímal vůbec… Rodiče nejdou změnit musí se přijmout jací jsou i s jejich chováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
16.9.14 21:17

@Vartová

Dobře, o matce asi mluvit nechceš, máš asi k tomu důvod. Tak jsi se upnula na otce a on se nechová, jak ty si přeješ. No nezbyde ti nic jiného, než ho nechat žít tak, jak on uzná za vhodné. Podle toho, jak se vyjadřuješ tady, se mi zdá, že s tebou není lehké pořízení, protože chceš, aby bylo všechno po tvém. Ale uvědom si, že nemusíš mít vždycky pravdu a otec má právo na svůj život. Máš manžela, tak už odstřihni tu pupeční šňůru a nech otce dýchat. On má snahu o tobě něco vědět, tak buď ráda. Kdybych byla jeho partnerkou a jeho dcera neustále potřebovala s ním mluvit, tak by se mi to taky nelíbilo.

• Citovat
  • Upravit
Vartová
16.9.14 21:31

@enny3 Samozrejme zlato :hug: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Vartová
16.9.14 21:34

@Kobliha51 To je, ale kdo mi neustale na potrebu neco sdělovat a otravovat mi zivot! Ja chci zit sama a bez nej, nechci aby se staral o muj zdravotni stav. Kor kdyz zavolá, jen kdyz se pohádá s partnerkou. On totiz jindy proste nezavola.

• Citovat
  • Upravit
Vartová
16.9.14 21:35

Nezaujíma me ani matka, ani otec, a babka s tou hovorím len pretoze je stara a precitlivená.

• Citovat
  • Upravit
13672
16.9.14 21:40
@Vartová píše:
Nezaujíma me ani matka, ani otec, a babka s tou hovorím len pretoze je stara a precitlivená.

neboj, nejsi sama- u nás to není takový extrém, ale máma mě nemá ráda od mala (jsem předčasně narozená, ležela jsem několik měsíců bez níc v nemocnici, asi za to nemůže, nevytvořila si ke mně ten vztah) a pak jsem podobná tátovi, který jí podváděl..ale stýkáme se, dceru miluje, to jsem ráda.. :pankac: a táta si našel novou kočičku, na nás nikdy neplatil, sebral nám spoření apod., taky se s ním stýká, malou má rád, ale že by se o mě a ségru zajímal, to fakt ne.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vartová
16.9.14 21:42

@enny3 Taky to nemáš jednoduche, uvidim ako to bude s tymi detmi, treba sa to potom zlepší… :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová