Zkušenost s homeopatiky na psychiku

Anonymní
29.10.18 22:31

Zkušenost s homeopatiky - psychika

Ahoj holky, má některá z vás zkušenost homeopatiky a to především, které můžou pomoc psychice? Dnes jsem byla u homeopatky napsala mi Lycopodium clavatum 15ch a Lachesis mutus 30ch, ale co jsem četla na internetu, tak to je úplně na něco jiného než co mám já. I když se z části by měla pomoc psychice. Trpím totiž agorafobií a psychickými atakami. Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
133
30.10.18 14:15

Asi nečekané, ale… dlouho jsem se zajímal o léčení výživou a dokázal na sobě a rodině vyřešit mnohé co medicína ne. Většina poruch a nemocí má za příčinu že něčeho není dost, medicína ovšem „jede na léky“. Jednotlivci mívají jednotlivých nutrientů velice různé potřeby. A mozek má i své specifické potřeby. Seznam je dlouhý, teď mohu uvést jen nejčastěj postrádané.
 Denně:

1. játra (5-10dkg, na druhu a úpravě nezáleží),
  2. kvasnice (min. 6 dkg, méně nepomáhá)
  3. čerstvé pšeničné otruby (z prod. zdravé výživy, 3 plné pol. lžíce),
  4. doplnit více než DDD hořčíku ( alespoň 800 mg, nelze jinak než v pilulkách, nejlépe ráno s jídly bez zeleniny a ovoce),
  5. doplnit více než DDD vitamínu B6 (Pyridoxin, pilulky, 10 až 20 mg),
  6. vitamíny B2 Riboflavin (pilulky, podle letáku),
  7. vitamín B5 Kyselina pantotenová (od 40 do 400 mg podle míry jakéhokoliv stressu očekávaného nebo absolvovaného během dne).

Uvedené brát alespoň pár týdnů, zlepšení nečekejte hned. Ale není vyloučeno i rychlé. Pokud to skusíte, mohu seznam doplňovat o další, které by mohly být příčinou. Je třeba zkoušet, vaše diagnóza je pro mě nová. V případě zájmu se tu ozvěte. Ať se vám daří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
30.10.18 22:06

Ahoj, ja mam zkusenost -na homeopatii vcelku dobre zkusenosti, kapky do nosu,kojeni. Ale pak jsem je mela i na uzkosti,jak pises a to fakt nepomohlo :roll: :? Jsem treba extra pripad :mrgreen: ale ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová