Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi nečekané, ale… dlouho jsem se zajímal o léčení výživou a dokázal na sobě a rodině vyřešit mnohé co medicína ne. Většina poruch a nemocí má za příčinu že něčeho není dost, medicína ovšem „jede na léky“. Jednotlivci mívají jednotlivých nutrientů velice různé potřeby. A mozek má i své specifické potřeby. Seznam je dlouhý, teď mohu uvést jen nejčastěj postrádané.
Denně:
Uvedené brát alespoň pár týdnů, zlepšení nečekejte hned. Ale není vyloučeno i rychlé. Pokud to skusíte, mohu seznam doplňovat o další, které by mohly být příčinou. Je třeba zkoušet, vaše diagnóza je pro mě nová. V případě zájmu se tu ozvěte. Ať se vám daří!
Ahoj, ja mam zkusenost -na homeopatii vcelku dobre zkusenosti, kapky do nosu,kojeni. Ale pak jsem je mela i na uzkosti,jak pises a to fakt nepomohlo
Jsem treba extra pripad
ale ne.
Ahoj holky, má některá z vás zkušenost homeopatiky a to především, které můžou pomoc psychice? Dnes jsem byla u homeopatky napsala mi Lycopodium clavatum 15ch a Lachesis mutus 30ch, ale co jsem četla na internetu, tak to je úplně na něco jiného než co mám já. I když se z části by měla pomoc psychice. Trpím totiž agorafobií a psychickými atakami. Děkuji za odpovědi.