Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s lékem Mysimba ohledně jojo efektu a délkou užívání léku. Jaké jste měli výsledky? Děkuji za radu a odpověď.
Pre anonymnú
Pre mňa môžem mysimbu len odporučiť, nepotrebovala som schudnúť veľa ale svoj cieľ som dosiahla a to som sa ani nemusela nejako obmedziť v jedle, ale nikdy som sa ani predtým neprezierala
Pretože mysimba ma ten efekt že vám nechuti jesť. Samozrejme trochu pohybu nezaškodí. Davkovanie som zacala podľa návodu a skončila 2 ráno 2 na obed viac som nepotrebovala. Vedľajšie účinky som nemala žiadne akurát 1,2 deň ma clovek divný pocit (také
) Ja za seba odporúčam.
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s lékem Mysimba ohledně jojo efektu a délkou užívání léku. Jaké jste měli výsledky? Děkuji za radu a odpověď.
Pro mě to byla naprosto zbytečná investice. Efekt nula.
@Matko1812. Děkuji za odpověď. Hmotnost po vysazení léku se zvýší nebo jste si jí udržela? Myslím tím, zda se projevuje jojo efekt.
@Anonymní píše:
@Matko1812. Děkuji za odpověď. Hmotnost po vysazení léku se zvýší nebo jste si jí udržela? Myslím tím, zda se projevuje jojo efekt.
Za malo.No keďže po mysimbe si žalúdok zvykne menej jesť už som sa nejako držala nechutilo mi prejedat sa a sladké veci jem ovela menej. A snažím sa aby váha nestupala sport a viacej zeleniny ovocia.
@Leniccccka píše:
Ahoj pomohl vam někomu zhubnout???
Ahoj, toto je zatial jedina ucinna vec na hubnuti, ktoru poznam.
Mysimba pomoze zhubnout tym, ktori maju problem sa kontrolovat s jedlom, maju neustale chut na sladke, toto vsetko sa pri mysimbe potlaci, ak si pocas toho obdobia ako ju uzivas vytvoris navyk na mensie porcie a zbavis sa zavislosti na cukor, tak ti vysledok ostane aj potom co ju vysadis.
Mne sa to ale nepodarilo, a po troch mesiacoch od vysadenia som tam kde som zacinala. Pre viac info, mi kludne napis sukromu zpravu.
Doporučuji určitě zkusit.
Poměr těch spokojených a nespokojených se nedá brát podle této diskuse.
Dokud to člověk nevyzkouší, neví.
Každopádně když člověk hubne jen dietou je unavený, zimomřivý a podrážděný.
Tohle s Mysimbou není.
Letos v únoru jsem se rozhodla opět trochu potlačit apetit a začala užívat. Tentokrát mi stačila 2×1 tabletka na potlačení chuti. Zhubla jsem další 3 kg a nyní jsem na BMI 25,9.
Malé množství alkoholu /piva/ mi nevadí, ale byla bych raději, kdyby vadilo.. je kalorický. Když si dám dvě-tři skleničky vína tak se mi špatně spí, mám horkost vnitřností a ráno bolí hlava.
@židli píše:
Doporučuji určitě zkusit.
Poměr těch spokojených a nespokojených se nedá brát podle této diskuse.
Dokud to člověk nevyzkouší, neví.
Každopádně když člověk hubne jen dietou je unavený, zimomřivý a podrážděný.
Tohle s Mysimbou není.Letos v únoru jsem se rozhodla opět trochu potlačit apetit a začala užívat. Tentokrát mi stačila 2×1 tabletka na potlačení chuti. Zhubla jsem další 3 kg a nyní jsem na BMI 25,9.
Malé množství alkoholu /piva/ mi nevadí, ale byla bych raději, kdyby vadilo.. je kalorický. Když si dám dvě-tři skleničky vína tak se mi špatně spí, mám horkost vnitřností a ráno bolí hlava.
Můžu se zeptat, kdo vám Mysimbu předepsal? Lze někde koupit bez předpisu? Děkuji
Já mohu jen doporučit, jsem nadšená. Plný účinek nastal až při 4 tabletách denně. Akorát co mi činní trochu „potíž“ je to, že jsem opravdu velmi ztratila chuť k jídlu, o sladkém nemluvím. A večer se musím do jídla až nutit, fakt nemám vůbec hlad. Velikost porcí se také znatelně snížila, prostě toho do sebe tolik nenacpu ani kdybych chtěla. Každopádně asi je lepší se do jídla trochu nutit, než krotit ty chutě sežrat vše, co je v blízkosti
Za měsíc 4 kila dole a to zatím bez cvičení
tak doufám, že se to vyplatí.
@soldiers Tak to vám závidím. Mně to vůbec nesedlo. ![]()