Zkušenost s lékem Mysimba?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
17.7.22 22:44

Moje zkušnosti

Mě osobně pomohla i když z počátku jsem měl nějaké ty vedlejší účinky ale stačí to vydržet opravdu časem přejdou. Navíc u většiny lidí časem zvedá Mysimba i sexuální libido a může působit antidepresivně. Součástí Mysimby je i látka Bupropion, která se používá na léčbu deprese, konkrétně zasahuje do dopaminergního a noradrenergního systému CNS a zvyšuje koncentrace dopaminu a noradrenalinu v těchto synapsích, tato látka je podobná s amfetaminy působí aktivačně a snižuje chuť k jídlu. I když není uvedeno Mysimba může výrazně pomoci i na odvykání kouření, díky zvýšení hladiny dopaminu a noradrenalinu potlačuje bažení (craving) a abstinenční příznaky po odnětí nikotinu. Druhá látka je Naltrexon je antagonista opiátových receptorů, který se používá při léčbě závislosti na alkoholu nebo na opiátech. Avšak v Mysimbě je obsažena podstatně menší dávka než se používá pro její hlavní účel. Dokonce se samotný Naltrexon tzv. „low dose naltrexone“, LDN, v ultra malých dávkách používá i experimentálně na léčbu autoimunitních onemocnění a rakoviny. Ale zde mluvíme o dávce cca 1,5 mg až 3,5 mg.
Co se týká mé osobní zkušenosti s poklesem váhy tak z počátku 116 kg a již po měsíci 7 kg dole, po dalším měsíci další 3 kg a po 3 měsících jsem se zastavil na hodnotě 101 kg a nyní je to +- 1 kg, ale nepřibírám a to se nějak nehlídám. A to jsem užíval jen 1 tabletu a popř. druhou tabletu odpoledne. Dle lék. studie to i většině lidem stačí a minimalizují se vedlejší účinky ale podle mě časem si tělo vytvoří na Mysimbu toleranci a rezistenci a již nemá takový účinek. Pro lidi co jsou závislí na sladkém a třeba fastfoodech je ideální, při užívání Mysimby máte normálně hlad i chuť to výrazně neovlivnuje, ale po snědení jen malé dávky máte najednou pocit plnosti a bažení po jídle přejde. Proto je z počátku poměrně výrazný váhový sešup dolů, pak se ustálí a každého jinak. Samozřejmě je nutné doplnit fyzickou aktivitou aby byl efekt dokonalý. Ale dobré na Mysimbě je že působí jako odrazový můstek k tomu změnit jídelníček, jelikož z počátku působí tak aspon u mě že je vám jedno co jíte a kolik. A ten okamžik je dobré využít ke změně stylu života, především změnu jídelníčku, protože i když z počátku jste se k tomu „nedokopali“, Mysimba vám k tomu pomůže. A tento návyk pomůže i když přestanete Mysimbu užívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.7.22 18:11

Mysimba a hlad

Léta mám 20-30 kg navíc a letos se snažím konečně natrvalo zhubnout. Můj problém je že když nasadím racionální stravu, mnoho bilkovin, zeleniny, sacharidy jen z rozumných příloh, 5-6 jídel denně, tak mám i když sním 8500 kJ pořád hlad nebo mi je z těch bilkovin a zeleniny až šoufl. Kdo to zná ví co to je sníst 110g bilkovin… O složení jídelníčku mámn načteno a myslím že teoreticky to mam zmaknuté. Doufala jsem, že mi s tím Mysimba pomůže, ale mám teď jednu ráno a jednu večer a efekt žádný. Buď hlad nebo šoufl. To se nedá vydržet. Mně srovná žaludek jen tři buchty a kafe… A tak vesele přibíram. BMI 38. Nebo Mysimba zabere až 2×2 denně? Máte někdo s tím zkušenost? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.8.22 15:15

@tobiaskova mam záujem..píšem ip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.8.22 09:28

@MirkaPN ahoj…ako to dopadlo s mysimbou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.8.22 16:26

@Pavla kCh ja mám mysimbu..nesedla mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.8.22 12:23

Účinek Mysimby

Lékařka mě ujistila, že účinek Mysimby může být až po 2 měsících užívání. Tak dál čekám, snáším hlad, někdy podlehnu, ale i tak po 4 týdnech mám 3 kg dole. Snad po pár týdnech poleví hlad (stravuju se podle pravidel Kalorickych tabulek) a vydržím mnoho týdnů… Potřebuji 20-30 kg dolů.. Mysimbu beru 2-0-2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
23.9.22 11:12

Mysimba

Mysimbu užívám od 5.9.Bála jsem se vedlejších účinků a tak jsem si první týden prodloužila a užívala 14dní~1 tbl. ráno. Vedlejší účinky minimální. Jen jsem čekala větší úbytek. Mám skoro 130kg a za tu dobu jen 3 kg dole. Jím podstatně méně, snažím se pravidelně, na sladké vůbec chuť nemam ( což je můj největší problém). Tak jsem trochu zklamaná. :,( Ale vydržím! Jak hubnete vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.9.22 12:00

@Bublina 99
Jsem na tom podobně, Mysimbu užívám cca 10 dnů, zatím se neodvažuji navýšit na odpolední tabletu…
Zpočátku trochu motání hlavy, takový divný pocit na spáncích, lehce na zvracení, ale vše ve snesitelné míře. Nicméně mi buší srdíčko trochu více, než jsem zvyklá…blbě spím. Proto ta obava z odpolední dávky.
Každopádně mám menší hlad, zcela v klidu se vejdu do kalorického plánu…jen to víno večer se mi nedaří si odpustit..
Váha zatím nic, což je zvláštní, jím opravdu méně…ale 10 dnů je málo na nějaké vyhodnocování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
24.9.22 12:51

Mysimba po 2 měsících

Beru 2 měsíce. Bohužel hlad mám pořád stejný. Sice mám 5 kg dole ale je to boj. Potřebuju ještě 20 kg dolů… :zed: asi požádám doktorku o přechod na jiný infekční preparát. Myslím že to je Saxenda. Každému mysimba nezabere. Zobu to jako lentilky a vůbec nic nepociťuju. Ale aspoň mi není špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anettka0085
3.11.22 14:42

Mysimba/Saxenda

Dobrý den, má někdo prosím zkušenosti s léky Saxenda a Mysimba? Případně srovnání? Píchala jsem si Saxendu 5mesicu a téměř žádný úbytek váhy. Byla mi nabídnuta Mysimba.
Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
23
3.11.22 17:49

Srovnání Mysimba a Saxenda

Já jsem užívala Mysimbu bez efektu ( pořád hlad). Teď mám Saxendu a ta mi zabírá. Nemám tolik hlad a dodržuji limit výživový podle nutriční. Lékařka obezitoložka mi ale říkala, že někomu zabere Mysimba a jinému ne, a to samé Saxenda. Mně zbyly dvě platíčka Mysimvy. Můžu nabídnout na vyzkoušení, zda ji budete snášet. Mně nedělala nic ani dobrého ani špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.11.22 14:43

Mysimba do 3.2023

Ahoj holky, když jsem brala mysimbu poprvé před lety vůbec jsem neměla žádné vedlejší účinky a chuť na cokoliv úplně zmizela. Nyní jsem rok po porodu, mysimbu jsem nějakou dobu brala, ale byla jsem jak praštěná. Možná jsem měla snížit dávkování, ale nakonec jsem ji úplně vysadila. Kdybyste ji některá chtěla vyzkoušet, dejte vědět. Zůstalo mi 80 tabletek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.22 19:25

Bohuzel dlouhodobe uzivani mi nijak nepomohlo:(

• Citovat
  • Upravit
1
29.1.23 16:52

@Viktor800 dobrý den

Příspěvek upraven 29.01.23 v 16:58