Zkušenost s lékem Mysimba?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
27.1.24 20:59

Zdravím :)
Mám prosbu. Potřebovala bych, jestli by mi někdo nesehnal „Mysimbu“
Chci zhubnout a moc mi nejde se omezovat v jídle…
Díky Všem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
27.1.24 21:42

@Kytule11 já bych se na ni moc nespoléhala, mě teda chuť k jídlu neodbourala…myslim že to funguje jako placebo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
1.2.24 22:00

Dobrý den vymenim mysimbu za adipex retard 15 mg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
3.2.24 15:03

Dnes vyzvednuto a obratem vraceno

Já tedy nevím, ale ozempic či podobné aspoň fungují a tak je omezili a Mysimba je k… Omezení chuti na sladké dosáhnu proteiny, erytritolem atd… Mě osobně jde o to, že po hysterektomii je vše pomalejší a ne, neladuji se sladkým, McDonald's atd.. teď třeba cvičím takřka každý den. V pondělí mi přijde Orbitrek. Teď rotoped, stepper, aer. cviceni a yoga. Mám tu i overball, ale ten si nechám na dopolední cviceni. Max.2× týdne. Takovy mix. Je to na, hubnout hlemýždim tempem, ale raději dám 3000 za kvalitní protein, vitamíny atd… Než za toto. Takže ženský, pokud se nemůžeme dostat k něčemu, co je fakt na dlouhodobý úspěch, tak se na to vy… Držím palce všem. :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.2.24 15:19

Holky nevymenila by jste některá adipex za mysimbu? Kamarádce fungovala víc a měla méně nežádoucích účinku. jen se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
4.2.24 15:26
@Sudka píše:
Holky nevymenila by jste některá adipex za mysimbu? Kamarádce fungovala víc a měla méně nežádoucích účinku. jen se ptám

Jako nic mi do toho není, ale co bude, až léky doberete? Půjde to nahoru, jako keto nápoje atd… Donutte praktika, ať Vás nejdřív pošle do poradny. Ty léky jsou drahé a je to takové fajn na krátkou dobu, ale myslím si, že doberete, tak je to zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
4.2.24 15:41

Já už na Mysimbu kašlu, kámoška mi ted dala 11 krabiček ketodiety tak zkusim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.2.24 16:22

@PetraMeli jsem po rok po porodu a kdysi mi adipex pomohl. Dostala jsem se na svoji váhu, samozřejmě s jideknickem a pak už nebyl potřeba, ale dobre mě to nastartovalo, nechci ho brat měsíce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
4.2.24 16:26

@Sudka adipex jsem brala taky a byl fajn fakt jsem hubla. Ale po porodu mi už nesedl tak jsem hned vysadila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.2.24 17:53
@agnes0405 píše:
@Sudka adipex jsem brala taky a byl fajn fakt jsem hubla. Ale po porodu mi už nesedl tak jsem hned vysadila

Můžete mi někdo pomoct sehnat třeba jen malou krabičku, pak zase začnu sportovat, teď malej nespí, rostou mu zuby 🙏chtěla by bych to jen jako start, zase si zúžit žaludek a pak začít jist zdrave a cvičit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.2.24 17:54
@Sudka píše:
Můžete mi někdo pomoct sehnat třeba jen malou krabičku, pak zase začnu sportovat, teď malej nespí, rostou mu zuby 🙏chtěla by bych to jen jako start, zase si zúžit žaludek a pak začít jist zdrave a cvičit

Cely den se nemám čas ani možnost najíst a pak čumím po nocích 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.2.24 17:56
@Sudka píše:
Cely den se nemám čas ani možnost najíst a pak čumím po nocích 🙈

A jojo efekt mi je jasný! A hlavně to nechci brat Dlouho pak zpevnit si tělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116642
4.2.24 18:23
@Sudka píše:
Můžete mi někdo pomoct sehnat třeba jen malou krabičku, pak zase začnu sportovat, teď malej nespí, rostou mu zuby 🙏chtěla by bych to jen jako start, zase si zúžit žaludek a pak začít jist zdrave a cvičit

Proč si to nenecháš předepsat od doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
4.2.24 18:23

@Sudka adipex je hrozný svinstvo, ale jste dospělá, tak je to Vaše volba. Obvodak Vám Mysimbu klidně napíše co vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
4.2.24 18:33

@Sudka mám dvě děti, první a zuby to byl horor, ale ono je to s ním horor celkozvé kvůli svému postižení, plus druhé dítě, menší útulek, starší dům, studium… No, prostě vím, co to je se pomalu nenajist. Kupte si třeba toto

https://www.naturalprotein.cz/…jahoda-1-kus

Nebo mi napiste, já si tvořím sušenky s erytritolem a vlastně jim i sladim, ale víte co, dám si i skleničku vína. Jen jak jsem psala, po hysterektomii se upustil přechod a je to pomalé…

Jinak pokud jste doma s dítětem, tak buď si koupit rotoped, Orbitrek či běžecký pás a ve volné chvilce cvičit, budete se cítit líp. Mě pomáhalo po prvním porodu běhání, ale kvůli revma, to teď v tom chladu je na… Tak jedu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková