Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Chtela jsem spis vyměnit,.jde mimo Cca 5-7. Kg a vím ze mě to pak nakopne k vajickum k snídani, více zeleniny a jít si zabehat,,,synek cele noci nespí xx,.od 4. Měsíce máme první měsíce máme první Zoubek, těď už 12 a každý s teplotou a brekem 🙏a já pak čunim v noci! Jen se ptám a nikoho do niceho nenutim 🙏proste mi to kdysi pomohlo nastartovat organismus, začala jsen zase běhat a nepit sladké mimerakhy
@PetraMeli píše:
@Sudka mám dvě děti, první a zuby to byl horor, ale ono je to s ním horor celkozvé kvůli svému postižení, plus druhé dítě, menší útulek, starší dům, studium… No, prostě vím, co to je se pomalu nenajist. Kupte si třeba totohttps://www.naturalprotein.cz/…jahoda-1-kus
Nebo mi napiste, já si tvořím sušenky s erytritolem a vlastně jim i sladim, ale víte co, dám si i skleničku vína. Jen jak jsem psala, po hysterektomii se upustil přechod a je to pomalé…
Jinak pokud jste doma s dítětem, tak buď si koupit rotoped, Orbitrek či běžecký pás a ve volné chvilce cvičit, budete se cítit líp. Mě pomáhalo po prvním porodu běhání, ale kvůli revma, to teď v tom chladu je na… Tak jedu doma.
Moc dekuju! nemam pevnou vůli 🙏 🥹a chci to fakt jen jako start
@Sudka
Já se obávám, že Adipex jen tak někdo nepředepíše, už to není jako dřív, teď je to na předpis s pruhem - tam to musí doktoři hodně složitě zdůvodňovat a preskripční oprávnění nemá každý…
Dobrý den, přidám se k tématu. Má někdo zkušenosti s vedlejšími účinky. Začala jsem brát v pátek, pociťovala jsem takovou jemnou otupělost nebo lehkou bolest hlavy, možná jako po opici a mírnou nevolnost, ale nezvracela jsem. Takto do neděle. Chutě hned ustoupily, ale po včerejším prášku mi bylo opravdu špatně. Silná bolest hlavy a žaludek jak na vodě. Dneska jsem si prášek raději nebrala, protože bych se bála, že bych to v práci nezvládla. Máte někdo zkušenost, že se to zlepší nebo se to se zvyšující se „hladinkou“ látek a dávkou léku zhorší? Děkuji za vaše zkušenosti.
Dobrý den,
promazala jsem diskuzi, děkujeme za nahlášení, koukám, že nám toho uteklo více. Prodej léků na předpis na černém trhu není v ČR legální, tedy ani tady na emiminu nemůže taková nabídka, či poptávka zůstat.
krásný den
Diana ![]()
Ahoj používal zde někdo Mysimbu při bmi 50? kolik a za jak dlouho jste zhubly? a to mi předepíše obvodák? kolik se platí? děkuji, prosím anonym děkuji
Ahoj, taky přidám trochu do mlýna. Užívám Mysimbu od 6.5.24 v dávkování předepsaném v příbalovém letáku. První týden jsem vyloženě neměla na nic chuť, možná placebo, nevím. Druhý, třetí, čtvrtý týden již lepší, chutě jak kdy, porce určitě menší. V průběhu jsem začala přemýšlet, zda to má vůbec cenu. Léky nejsou nejlevnější a účinek nijak valný. Potěšilo mně, že nezávisle na mého praktika mi doporučila léky i moje endokrinoložka/obezitoložka. Prý se nemám odradit malým úbytkem kg, mám prý spíš sledovat cm a vytrvat. Až teprve pátý, šestý týden můžu konstatovat, že léky se mnou opravdu něco dělají. Ano, úbytek bez mála 3kg je nic moc, ale mám -3cm přes břicho, -2cm přes paže a boky, apod. Nechci tady řešit každý cm, jen konstatuji, že mi i malé úbytky dělají dobře. Až teprve teď pociťuji změny v chutích. Jím určitě méně (poslouchám své tělo a nepřejídám se), nemám chutě. Dříve jsem po večerech pořád něco ujídala a popíjela vínko. Teď vyloženě na víno chuť nemám, což jsem nečekala. A když se už napiju, tak musím fakt málo nebo střik, myslím, že se to s alkoholem opravdu nebude mít moc rádo, myslím, že mnohem dřív má člověk opici a následně o to spíš kocovinu. Taky nemívám chuť na kafe, nejsem žádný kafař, spíš jako takový rituál dopoledne, ale i to mi nějak nejde vypít. Určitě jím zkrátka méně a těžko vymýšlím, co bych snědla, není hlad ani chuť. Z vedlejších účinků nic, pozoruji jen větší únavu. Vždycky jsem si ráda lehla po obědě, apod., ale teď bych spala i po obědě, i klidně ještě později večer. Takže když to shrnu, určitě půjdu do druhého balení a uvidím. Úbytek v cm tu je, evidentně hubnu tuk a to je to, oč tu běží
Jen doufám, že příležitostné popíjení alkoholu teď v létě nějak zvládnu, přeci jen člověk chce být společenský a se svými blízkými si dopřát
Napíšu až třeba doberu další balení, tj. za měsíc. Jinak moje BMI je málo přes 38, věk 44 a léky mi předepsal praktik na mou žádost. Přeji všem hodně štěstí.
Hubnutí s léky nebo třeba s keto nápoji je blbost. Chce to chuť něco změnit, zahodit lenost a kousnout se. Dieta ne, jiný životni styl. Od ledna jedu jiný životní styl a ano, občas mám cheat day či cheat meal a váha minus 18kg. K tomu kardio a silové cvičení doma, žádná posilovna. Činky a rotoped či ep. trenazer si lze pořídit a nestojí to majlant. Třeba i guma na posilování a videí je plný internet. Pokud máte zahradu, doporučuji fitness trampolínu. Cvičení kombinujte, když je chuť na sladké pití, dám si colu zero, ale max tu malou plechovku. Jíst hodně bílkovin a málo polotovarů. Musite tu změnu chtít.
Jinak ty léky nemůžete brát pořád, co pak? Já měla jinmela napsanou od praktika, ale nechala jsem ji v lékárně. Hrozně mi pomohli motivační videa. Klidně napište, kdo chce fakt zhubnout, poradím ráda. Být obézní není normální.
@Printy Ahooooj, začala jsem s Mysimbou ve čtvrtek. Jak s ní pokračuješ?
Děkuji ![]()
@Ifka88 píše: Více
užívala jsem také, léky nedobrala a skončila s tím.
@Míra 1 Dobře jste udělala. Jinak žádný lék nikoho nespasil, když máte zpomalený metabolismus, tak pak vysadite léky a šup váha nahoru. Pevná vůle, trénovat tu vůli se dá a ne že ne a prostě změnit životní styl. Každému funguje něco jiného. Já fungují lépe na bílkovinách a sacharidy mám níže, ale jinej člověk to má naopak. Ideál je zajít za kvalitním vyziv. poradcem nebo třeba i opravdu dobrý fitness kouč umí poradit, přehodnotit svůj život a začít makat. Je to těžký, ale dá se to bez léků. ![]()
Zdravím,
užívala jsem Mysimbu, byla to pro mně motivace v tom, že když dám za lék 3.000,– kč budu se snažit hubnout.
Začala jsem běhat, cvičit, plavat, vařila si lehká jídla no a ono to šlo.
Brala jsem jednu tabletku ráno, zvyšovat dávky jsem nechtěla, takže po celou dobu pouze jedna, jak píšu motivační.
Nikdy jsem neměla u léků žádné vedlejší účinky, to že jsem se potila jako prase čelo orosené potem z ničeho nic, jsem přikládala, že asi přechod
bolest hlavy? zase přechod, nebo že by ze mně už byla ta stará nerudná bába? Žaludek nevolnost no vždycky jsem našla důvod, stárnu a neduhů bude přibejvat.
No a když jsem z 99kg zhubla na 89 kg, za dva měsíce tak jsem Mysimbu přestala brát, začal život oslava jedna druhá na cvičení nebyl čas a ejhle zase 99kg a mám zpátky.
Ale zase: nepotím se, nebolí mně hlava, jsem milá společenská a žaludek? ani nevím že ho mám, jen když mám hlad ![]()
Takže začínám se věnovat znovu svému tělu, ale tentokrát bez modré motivace Mysimby, teď se prostě chci potit už jen s mužem v posteli nebo u cvičení ![]()
Mějte se rády takové jaké jste, vždyť s holkama krev a mlíko byla vždycky největší legrace.
Držte se Míra