Zkušenost - žena Češka, muž černoch

Anonymní
10.2.20 20:34

Zkusenost-zena ceska, muz cernoch

Mam jit na rande s cernochem. Je mi 25, jemu 39. Silene se mi libi, ale nikdy jsem s cernochem nebyla.

Jenomze pri prvnim psani uz chtel jit druhy den ke me, ze mi namasiruje zada. Jasne jde mu o sex a ne o namasirovani zad.
Rekla jsem mu, ze mam cas az ve stredu a, ze pujdeme preci ven. On mi na to odpovedel „samozrejme“. Neumi moc cesky, dneska mi volal pres webku, chtel videt muj zadek a pipku v kalhotkach.

Jako to vazne si mysli, ze kdyz ve stredu pujdeme na caj, ze ho vezmu k sobe, aby me opichal a pak se neozve???

Jsem zklamana jak na ten sex tlaci, ze me nechce normalne poznat.

Jaky mate zkusenosti?. Jak Vam ceskam zacinal vztah s cernochem? Taky takto? A dnes jste spolu treba 10let? Pisu na tel bez diakritky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
378
10.2.20 20:36
8o :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
10.2.20 20:38

Nemyslím si, že on si myslí, že spolu budete deset let :mrgreen:. Takhle by měl začit vztah na sex a ne pro život. Pominu fakt, že je černoch, to v tomhle příběhu fakt nehraje roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36010
10.2.20 20:38
@Anonymní píše:
Mam jit na rande s cernochem. Je mi 25, jemu 39. Silene se mi libi, ale nikdy jsem s cernochem nebyla.

Jenomze pri prvnim psani uz chtel jit druhy den ke me, ze mi namasiruje zada. Jasne jde mu o sex a ne o namasirovani zad.
Rekla jsem mu, ze mam cas az ve stredu a, ze pujdeme preci ven. On mi na to odpovedel „samozrejme“. Neumi moc cesky, dneska mi volal pres webku, chtel videt muj zadek a pipku v kalhotkach.

Jako to vazne si mysli, ze kdyz ve stredu pujdeme na caj, ze ho vezmu k sobe, aby me opichal a pak se neozve???

Jsem zklamana jak na ten sex tlaci, ze me nechce normalne poznat.

Jaky mate zkusenosti?. Jak Vam ceskam zacinal vztah s cernochem? Taky takto? A dnes jste spolu treba 10let? Pisu na tel bez diakritky

Asi je jedno jestli je černej nebo bilej, tenhle tě chce prostě jen do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
10.2.20 20:40

A po tomhle všem (že chtěl vidět zadek a pipku) se s ním ještě chceš vidět jo? Tak mu dej a je to. Ne, fakt spolu nebudete dalších 10let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
10.2.20 20:41

Zadek a pipka preci neni na 10 let, ale rovnou na celej zivot, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15179
10.2.20 20:49

Jen si užij. Černoši mají velký choboty. Ale lasku za tím nehledej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
10.2.20 20:53

If you one try black, you never go back :lol: proste si chce vrznout, mne takto kdysi neuhanel cernoch, ale ceskej Honza, kazdopadne cil meli stejny :D a ne neni to na 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
10.2.20 20:54

...

Jen blbni! A uvědom si, že Afrika je prolezlá AIDS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
10.2.20 20:58

Na barve nezalezi, i kdyby byl duhovej jak prd jednorozce, tento chce proste sex, ale vyhodou je pravděpodobnost, ze bude mit velkyho cabana, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
10.2.20 20:58

Taky si nemyslím, že je to tím, že by byl černoch, ale prostě chlap, co si chce zapr.cat a jde na to dost přímočaře. Já bych do toho šla, zkusit se má všechno, a pokud nikoho nemáš.. ale proklepla bych si ho a dala důkladnej pozor na ochranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7658
10.2.20 20:59

Jinak dobrý? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
10.2.20 21:00

Obcanstvi nebo trvalak uz ma :lol:?

Jinak tedy po ukazani pipky na webce je resit svatbu trochu predcasny, ne?

• Citovat
  • Upravit
5933
10.2.20 21:04

Tak asi potřeboval vidět do čeho jde, aby se mu vyplatilo čekat do středy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
10.2.20 21:07

@Tecumseh presne tak, v oblasti, kde jsem zila ja, ma aids kazdy treti. A s tuberkulozou je to podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí