Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemyslím si, že on si myslí, že spolu budete deset let
. Takhle by měl začit vztah na sex a ne pro život. Pominu fakt, že je černoch, to v tomhle příběhu fakt nehraje roli.
@Anonymní píše:
Mam jit na rande s cernochem. Je mi 25, jemu 39. Silene se mi libi, ale nikdy jsem s cernochem nebyla.Jenomze pri prvnim psani uz chtel jit druhy den ke me, ze mi namasiruje zada. Jasne jde mu o sex a ne o namasirovani zad.
Rekla jsem mu, ze mam cas az ve stredu a, ze pujdeme preci ven. On mi na to odpovedel „samozrejme“. Neumi moc cesky, dneska mi volal pres webku, chtel videt muj zadek a pipku v kalhotkach.Jako to vazne si mysli, ze kdyz ve stredu pujdeme na caj, ze ho vezmu k sobe, aby me opichal a pak se neozve???
Jsem zklamana jak na ten sex tlaci, ze me nechce normalne poznat.
Jaky mate zkusenosti?. Jak Vam ceskam zacinal vztah s cernochem? Taky takto? A dnes jste spolu treba 10let? Pisu na tel bez diakritky
Asi je jedno jestli je černej nebo bilej, tenhle tě chce prostě jen do postele.
A po tomhle všem (že chtěl vidět zadek a pipku) se s ním ještě chceš vidět jo? Tak mu dej a je to. Ne, fakt spolu nebudete dalších 10let
Zadek a pipka preci neni na 10 let, ale rovnou na celej zivot, ne? ![]()
Jen si užij. Černoši mají velký choboty. Ale lasku za tím nehledej.
If you one try black, you never go back
proste si chce vrznout, mne takto kdysi neuhanel cernoch, ale ceskej Honza, kazdopadne cil meli stejny
a ne neni to na 10 let.
Na barve nezalezi, i kdyby byl duhovej jak prd jednorozce, tento chce proste sex, ale vyhodou je pravděpodobnost, ze bude mit velkyho cabana, no ![]()
Taky si nemyslím, že je to tím, že by byl černoch, ale prostě chlap, co si chce zapr.cat a jde na to dost přímočaře. Já bych do toho šla, zkusit se má všechno, a pokud nikoho nemáš.. ale proklepla bych si ho a dala důkladnej pozor na ochranu.
Obcanstvi nebo trvalak uz ma
?
Jinak tedy po ukazani pipky na webce je resit svatbu trochu predcasny, ne?
Tak asi potřeboval vidět do čeho jde, aby se mu vyplatilo čekat do středy ![]()
@Tecumseh presne tak, v oblasti, kde jsem zila ja, ma aids kazdy treti. A s tuberkulozou je to podobne.
Mam jit na rande s cernochem. Je mi 25, jemu 39. Silene se mi libi, ale nikdy jsem s cernochem nebyla.
Jenomze pri prvnim psani uz chtel jit druhy den ke me, ze mi namasiruje zada. Jasne jde mu o sex a ne o namasirovani zad.
Rekla jsem mu, ze mam cas az ve stredu a, ze pujdeme preci ven. On mi na to odpovedel „samozrejme“. Neumi moc cesky, dneska mi volal pres webku, chtel videt muj zadek a pipku v kalhotkach.
Jako to vazne si mysli, ze kdyz ve stredu pujdeme na caj, ze ho vezmu k sobe, aby me opichal a pak se neozve???
Jsem zklamana jak na ten sex tlaci, ze me nechce normalne poznat.
Jaky mate zkusenosti?. Jak Vam ceskam zacinal vztah s cernochem? Taky takto? A dnes jste spolu treba 10let? Pisu na tel bez diakritky