Zlaté devadesátky, co se vám vybaví?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22566
30.12.20 18:22
@Hanka1 píše:
Na Stvanici jsem nechodila, bydlela jsem na u Pavlaku a Stvanice uz pro mne tahnout nad ranem byla z ruky a segra tam byla jednou a zrovna tam nejaky blbec nastrikal slzny plyn…

To chápu, z Lucerny nebo z Francouzský z Musicparku se táhlo domů na Pavlak líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
30.12.20 18:23
@Hanka1 píše:
Jo dve :P

S kým š. ukaly, s vojákama, ne? Vždyť ty kluky taky mohli zavřít. Ty holky byly normální nebo trochu jednodušší? :pankac:

• Citovat
  • Upravit
dagmarkaa
30.12.20 18:24
@Kelliee píše:
@dagmarkaa A Dynastie a Covington Cross - milovala jsem Richarda🤭

Ještě Scarlett a Proti větru nebo tak nějak se jmenoval seriál, který jsme pravidelně ve škole rozebíraly s holkama :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22566
30.12.20 18:25
@Klopotkova píše:
S kým š. ukaly, s vojákama, ne? Vždyť ty kluky taky mohli zavřít. Ty holky byly normální nebo trochu jednodušší? :pankac:

U nás ve třídě taky byly holky lehčích mravů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.12.20 18:26
@Kockazvysocan píše:
Lucerna bez klimatizace, masakr. Těžce retro zanedbaný klub, ale měl své kouzlo.Ve Futuru jsem byla letos v srpnu :mrgreen:. Fakt masakr, ale jako vzpominka dobrý. Bylo to tam furt stejný, taky zanedbaný. Ale s „holkama“ jsme si to tam užily, daly 1 drink a šly do Dogs Bollocks( nebo jak se to píše) :mrgreen:

Dogs Bollogs jeste existuje? Tam jsme chodivali parit z prace…jo jo v ty Lucerne byl vzdycky vzduch jak v pekle, ono i ve velky Lucerne na koncertech byvalo k padnuti…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
30.12.20 18:28
@Klopotkova píše:
S kým š. ukaly, s vojákama, ne? Vždyť ty kluky taky mohli zavřít. Ty holky byly normální nebo trochu jednodušší? :pankac:

Takovy trochu jednodussi…

• Citovat
  • Upravit
22566
30.12.20 18:28
@Hanka1 píše:
Dogs Bollogs jeste existuje? Tam jsme chodivali parit z prace…jo jo v ty Lucerne byl vzdycky vzduch jak v pekle, ono i ve velky Lucerne na koncertech byvalo k padnuti…

V srpnu jsem tam byla. Poprvé a asi naposled. Bylo to poznamenáno koronou, pusto prázdno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
30.12.20 18:30

@Kockazvysocan já chodila ještě na starou Štvanici a pak i novou, ale to už nebylo ono, to radši ten strom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
30.12.20 18:38

Každopádně se obávám, že naše děti tohle už nezažijou a je to fakt škoda. Jsem ráda, že jsem život neprožívala online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.20 18:55

Nádherné dětství. Od rána do večera venku kde jsme hrály gumu, cukr káva, honzo vstávej, rodiče nevěděli kde jsme, jen jsme vždy přišli večer, špinavý a s roztrhaným oblečeným, jak jsme lítali po stromech, lezli do bunkru, tanku. Banda děcek všech věku, lítaní po polu a sběr brambor a sklizeň obilí, auto s nanuky milovala jsem nanuk v kostce a praskající nanuky, tamagoči, cečka, kuličky
Po ránu pohádky v televizi hlavně my z kačerova, pět dětí a to.
Žvýkačkové cigarety, hodinky a řetízky z lipo,. Úžasné téma diskuze :-)

• Citovat
  • Upravit
2021
30.12.20 19:10

Když jsme v devadesátých jezdili busem či vlakem na střední, to byl takový rachot, že kolikrát i řidič po nás zařval. Drželi jsme si místa taškami pohozenymi na sedadlech. Lidi zuřili😁 🤭 Co jsme se tam nasmáli. Dnes děcka nasadí kapuce, sluchátka, zapnou telefony a v buse je ticho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
30.12.20 19:10
@Klopotkova píše:
V r. 93 na základce jsme byli celá třída u zubařky. A v r. 95 nás přijela celou třídu očkovat sestra, myslím, že i s doktorkou na tetanus. S tou gyndou se zbláznili? O tom jsem nikdy neslyšela. V kolikátém to bylo tak asi roce?Příspěvek upraven 30.12.20 v 18:05

My jsme na té gynde byly v sedmičce nebo osmicce už jen na exkurzi a na jedné dobrovolnici nám doktor ukazoval ultrazvuk přes břišní stěnu. Rok 97 nebo 98.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
30.12.20 19:58
@Kelen píše:
Tak mně v 96 bylo 16 a naši mi dávali dost svobody. Takže já si tu dobu pamatuju takhle: koncert Prodigy, klub Radost FX, film Šeptej. Vzpomínám na to jako na bláznivou, svobodnou dobu. Jsem ráda, že jsem to zažila.

jj, ja rada navstevovala Bunkr… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
30.12.20 20:00
@Kockazvysocan píše:
Musicpark a Zlatý strom, to byly moje diskotéky. Za rohem od Musicparku jsem bydlela a kousek od stromu pracovala, takže obojí u nosu a to byl průšvih :mrgreen:

a karaoke v Melounu :mrgreen:… jeste se mi vybavuje prvni FebioFest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
30.12.20 20:15
@markytka3 píše:
a karaoke v Melounu :mrgreen:… jeste se mi vybavuje prvni FebioFest

No jooo, Meloun. Tam jsem chodívala ve čtvrtek, na čs diskotéku. Díky za připomenutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová