Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zakladatelka se na něco ptala, tak jsem na ni reagovala, to můžu
Jo, můžeš ze sebe dělat blbce, je to čistě tvoje věc
že reaguješ na věc, o které nic nevíš a ani si o ní nehodláš nic zjistit.
@j.a.n.i1 píše:
Jo, můžeš ze sebe dělat blbce, je to čistě tvoje věcže reaguješ na věc, o které nic nevíš a ani si o ní nehodláš nic zjistit.
Projevuješ se tu sama velmi inteligentně.
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Vim ze uz je tu takových dotazu spoustu, ale rada bych založila svoje nové téma. Je mi 21 let, a v dubnu jsem prodělala ZP. Byla jsem ve 13 tt plod odpovídal 9 tydnu. Bylo to bez revize.
Nyní mam po 2 ms po potratu. S pritelem jsme se chtěli začít snažit po 3ms.
12 června ( patek) jsem to dostala. Moje menstruace trvá tyden. Cyklus mam 28 dni. Podle kalkulačky mam plodné dny od 21.6 -26.6. Vcera odpoledne jsme spolu spali bez ochrany. Je možné, i přes to ze to je den pred plodnými dny, abych byla tehotna?
Budu rada za co nejvíce názoru ( hlavne od žen, které to meli stejne)
Dekuju ☺️️
Otěhotnět můžeš kdykoliv během cyklu.. Každá má ovulaci jindy
@j.a.n.i1 Nějaká chytrá ne? Nespala jsi dneska náhodou v knihovně? Ty moc dobře víš jak jsem to myslela.
Zakladatelko, nevíš kdy ovulaci máš, aplikace je k ničemu. Takže asi takhle, pokud máš nechtěnény sex ve správném období můžeš být těhotná
@Lucie1906 píše:
@j.a.n.i1 Nějaká chytrá ne? Nespala jsi dneska náhodou v knihovně? Ty moc dobře víš jak jsem to myslela.
Ale ona tě opravila správně, tak se nerozčiluj. Možná lpí na detailech, ale má pravdu.