Zlomené obě ruce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43028
25.8.23 07:29

Nemohla by být s tebou v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
25.8.23 07:46

Před lety spadla spolužačka na snowboardu a zlomila si také obě ruce. Sádry měla taky vysoko nad loktem. Chodila s tím do školy. Samozřejmě si nic nepsala, jen poslouchala. Netuším, jak to dělala s toaletou, ale s ostatním jí pomáhala spolužačka/kamarádka. Na škole možná bude asistent pedagoga, tak by možná bylo možné zajistit si pomoc o přestávkách.
Lepší než být sama doma, mít 2 měsíce absenci a muset na přezkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79767
25.8.23 07:53
@vokishka píše:
nevím, jestli je to troll, ale znala jsem dítko, které spadlo z takové té hrazdy mezi dveřma a zlomilo si obě ruce.

Ale jo, ovšem sádru až po rameno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15410
25.8.23 07:59
@inkakřivák píše:

Tak to záleží na tom, kde ta zlomenina je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64924
25.8.23 08:10
@inkakřivák píše:

No co vidim u decek v poslední dobe, tak jim sadra konci kus nad loktem. Coz je po rameno. Jeste je ta ruka v lokti zohnuta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
25.8.23 08:19
@inkakřivák píše:

Měla jsem zlomený palec a kůstky na dlani a sádru jsem měla až po loket. Ta ruka musí být fixovaná právě v tom lokti, aby se nenamáhala. Předpokládám, že „po rameno“ se rouźumí třeba i do půlky paže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.23 08:56

@vokishka Ano toto jsem myslela. Já to vždycky brala tak, že nad loket = k rameni, protože vždycky to zpevňuje zápěstí i loket. Ještě jednou děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.23 10:23

@Zdiška7 Jsi s ní ještě v kontaktu, že bys mi od ní prosím dala nějaké rady? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.23 23:20

Mě se stalo něco podobného, na lyžařském výcviku na střední škole jsem spadla na snowboardu a zlomila jsem si obě ruce. Vezli mě do nemocnice, museli mi ruce rovnat, druhý den mě propustili, jela jsem domů a bylo to hrozný, sice to byly sádry jenom na zápěstí, ale nemohla jsem nic, i chůze byla náročnější. Jídlo, pití, hygiena, vlastně všechno byl problém a trvalo to 6 týdnů a pak ještě rehabilitace, takže fakt nic moc, ale nakonec se vše spravilo, hodně štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Jana_Karlova
15.12.23 19:15
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák