Žlůvy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6336
31.7.10 00:44

tak mi malem slezly vlasy i s barvou… jsem na ni nejak zapomnela :-D
ja jsem doma s holkama skoro porad… manzel jezdi s kamionem a je mesic pryc a tyden doma… ted ve stredu zase odjel do prace …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
31.7.10 00:44

Tak tě vítáme do klubu Christy.Je zajímavý, že parta nás nespavců má stejně starý děti. :-D Náš panelák je teď taky jak po vymření. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
31.7.10 00:46

no tak nad nama bydli nejaka hluchota ci co.. to je kazdy den od rana do noci (to individum snad ani nespi bo ja nevim :nevim: ) co tam rve televize jako krava (pardon) a vecer jak utichne okoli, tak ja neslysim ani tu vlastni … a vim co davaji u sousedu :zed: :zed: :zed:
a jak byly ty vedra, tak si to jeste otevrelo okno (coz mela vetsina lidi dokoran) no a to bylo maso teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
31.7.10 00:49
christy píše:
Juj tak mi máme naštěstí rozumný sousedy,mám pocit,že v celým paneláku jsem takhle dlouho vzhůru jen já :roll:
:wink: ahoj..
ale já neříkám že jsou/nejsou rozumní..jako to je jejich věc..jen..to se těžko předává..oni na ty děti (holčičky jsou tam dvě - ještě jedna starší) fakt na můj vkus hodně moc křičí ( " vrať mě ten ovladač nebo tě zabiju" , „vypadni“, „co si o sobě myslíš“) - na druhou stranu když ma mladší holčička v noci záchvat (křičí snad ze sna, jako ze strašného strachu), mamka reaguje „kiki, co je , pojedeme k paní dktorce, když nevíš proč pláčeš (holčičce nejsou! 3 rk) :nevim: )a fakt ji celou dobu vnímá..je s ní..já nevím..ona ji určitě miluje..není to typ vyložené saně..jen je to zaková "jednodušší“ paní..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
31.7.10 00:52

Fil, máš novou fotku že?
Já nic moc nevím, ale mám tak trochu fotopaměť..
Fotka byla podobná, ale jiná.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
31.7.10 01:03

Janac v pohodě já to nemyslela nějak blbě :wink:
A já mám taky docela silnej hlas,tak nechci radši vědět co si myslej sousedi o mě :lol: ,páč malá má taky někdy blbý dny noo,jako každý dítě :wink:

• Citovat
  • Upravit
485
31.7.10 01:06

Tý jo tak na mně jde spaní dneska nějak brzo :-) tak hupsnu do peřin.Mějte se holky a dobrou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
31.7.10 01:06
christy píše:
A já mám taky docela silnej hlas,tak nechci radši vědět co si myslej sousedi o mě :lol: ,páč malá má taky někdy blbý dny noo,jako každý dítě :wink:

Chris..nevím na cos reagovala.. :-) já si nic nijak špatně nebrala a rozhodně tak nemyslela..ale mrknu dozadu o čem je asik řeč :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
31.7.10 01:07
christy píše:
A já mám taky docela silnej hlas,tak nechci radši vědět co si myslej sousedi o mě :lol: ,páč malá má taky někdy blbý dny noo,jako každý dítě :wink:

Chris..nevím na cos reagovala.. :-) já si nic nijak špatně nebrala a rozhodně tak nemyslela..ale mrknu dozadu o čem je asik řeč :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
christy píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
31.7.10 01:08
Deminka píše:
Tý jo tak na mně jde spaní dneska nějak brzo :-) tak hupsnu do peřin.Mějte se holky a dobrou. :mavam:

Cha!! jsme tě uspaly :palec: :-P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
31.7.10 01:10
janac píše:
Deminka píše:
Tý jo tak na mně jde spaní dneska nějak brzo :-) tak hupsnu do peřin.Mějte se holky a dobrou. :mavam:
Cha!! jsme tě uspaly :palec: :-P :wink:

Já se příště nedám!!!! :mrgreen: (tedy pokud nějaké bude) :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
31.7.10 01:10

Sakrble si raději vypnu podpis, ne? Cítím se trapně…ale ten 3násobný příspěvek fakt nevím jak s delá.. :roll: lapardon :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
31.7.10 01:13

No Demi, musíš ty nespavce vzít za mne..zítra jedu do pryč.. :nevim: 8-)
ale jako..diskuze je zapadací..založ pak třea skupinu pokud se ujme… :roll: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová