Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak mi malem slezly vlasy i s barvou… jsem na ni nejak zapomnela ![]()
ja jsem doma s holkama skoro porad… manzel jezdi s kamionem a je mesic pryc a tyden doma… ted ve stredu zase odjel do prace …
Tak tě vítáme do klubu Christy.Je zajímavý, že parta nás nespavců má stejně starý děti.
Náš panelák je teď taky jak po vymření. ![]()
no tak nad nama bydli nejaka hluchota ci co.. to je kazdy den od rana do noci (to individum snad ani nespi bo ja nevim
) co tam rve televize jako krava (pardon) a vecer jak utichne okoli, tak ja neslysim ani tu vlastni … a vim co davaji u sousedu
![]()
a jak byly ty vedra, tak si to jeste otevrelo okno (coz mela vetsina lidi dokoran) no a to bylo maso teda
christy píše:
Juj tak mi máme naštěstí rozumný sousedy,mám pocit,že v celým paneláku jsem takhle dlouho vzhůru jen já
Fil, máš novou fotku že?
Já nic moc nevím, ale mám tak trochu fotopaměť..
Fotka byla podobná, ale jiná.. ![]()
Janac v pohodě já to nemyslela nějak blbě ![]()
A já mám taky docela silnej hlas,tak nechci radši vědět co si myslej sousedi o mě
,páč malá má taky někdy blbý dny noo,jako každý dítě ![]()
Tý jo tak na mně jde spaní dneska nějak brzo
tak hupsnu do peřin.Mějte se holky a dobrou. ![]()
christy píše:
Janac v pohodě já to nemyslela nějak blbě
A já mám taky docela silnej hlas,tak nechci radši vědět co si myslej sousedi o mě,páč malá má taky někdy blbý dny noo,jako každý dítě
Chris..nevím na cos reagovala..
já si nic nijak špatně nebrala a rozhodně tak nemyslela..ale mrknu dozadu o čem je asik řeč ![]()
christy píše:
A já mám taky docela silnej hlas,tak nechci radši vědět co si myslej sousedi o mě,páč malá má taky někdy blbý dny noo,jako každý dítě
já si nic nijak špatně nebrala a rozhodně tak nemyslela..ale mrknu dozadu o čem je asik řeč ![]()
christy píše:
Deminka píše:
Tý jo tak na mně jde spaní dneska nějak brzotak hupsnu do peřin.Mějte se holky a dobrou.
Cha!! jsme tě uspaly
![]()
janac píše:Deminka píše:Cha!! jsme tě uspaly
Tý jo tak na mně jde spaní dneska nějak brzotak hupsnu do peřin.Mějte se holky a dobrou.
![]()
![]()
Já se příště nedám!!!!
(tedy pokud nějaké bude) ![]()
Sakrble si raději vypnu podpis, ne? Cítím se trapně…ale ten 3násobný příspěvek fakt nevím jak s delá..
lapardon ![]()
No Demi, musíš ty nespavce vzít za mne..zítra jedu do pryč..
![]()
ale jako..diskuze je zapadací..založ pak třea skupinu pokud se ujme…
![]()