Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravíčko dámy.
Od 15ti let si barvím vlasy. Už jsem měla na hlavě snad všechny barvy kromě modré. Poslední 3 roky jsem měla černou. Vnitřně jsem cítila, že potřebuju nějakou změnu a po dvou dnech nadávání, mám pěknou červenou. ( díky bohu za kadeřnické vzdělání) ![]()
Pořád se na sebe musím dívat a přijde mi, že se mi zvedlo sebevědomí tou změnou. Mám že sebe dobrý pocit prostě 😂 😂
Co vy a změny vlasů? Má to někdo stejně jako já, že se cítí vždy lépe? 🙂
10 let jsem měla černou teď mám krvavě červenou a už bych černou nechtěla fajn zmena😁
Mám blond, takže není problém si občas dát pěknou výraznou barvičku…růžovou, tyrkysovou, fialovou, většinou teda jen v melíru…a ano, taky mi to trochu aspoň na chvíli zvedne sebevědomí ![]()
Já už jsem z toho vyrostla
Roky jsem experimentovala a cca 4 roky už nosím jen prirozene hnědou barvu a cítím se v ni taky krasne
zvlášť když jsem čerstvě od kadernice…
Zajímavá diskuze.
Já jsem v tomhle byla vždy konzervativní a asi do 23 let jsem si vlasy nebarvila, pak jsem chvíli zkusila černou, ale vypadalo to dost tvrdě, takže zase jsem nosila tu svou hnědou. Ovšem už tak 2 roky, s přestávkami, cítím, že by to chtělo změnu, oživení. Tak jsem si říkala, že si to nechám zesvetlit. Strašně jsem se na to těšila, že prokouknu a omladnu, objednala jsem se do super salonu, to bylo před Vánocemi. A vláda mi to zhatila! Teď už mě to zase trošku přešlo, ale stále cítím, že to potřebuje oživit, tak kdoví, kdy se k tomu dostanu. ![]()
Nooo. Takže abych byla upřímná, ta červená má dost úspěch.
Uz po mě 5× během týdne chtěli někde občanku 😂 😂 😂 prý vypadám na 17 let… A tech 8 let rozdíl mě vážně pohladil po duši 😂 😂