Změna je život

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
10.10.19 08:40
@DanielaMakova píše:
Jaky je Vám snažit na toto pořekadlo?

Podle mne velký význam moc nemá. Každá změna, hlavně v případech kdy je náhlá, nikdy nepřinese nic dobrého. Spíš naopak. Jedinec postupem času zjistí, že to nebo ono, co udělal, dělat neměl. Dost lidí v minulosti se k tomu přiznalo. V mém okolí…
Ale je pozdě, čas vrátit nejde. ????

Za pár měsíců mi bude 32 let a uvědomuji si, že jsem se za poslední rok změnila. Pár věcí bych udělala jinak nebo spíš vůbec. Ale především asi se ze mě stává cita. Dřív mi byly cízi dotyky, objímání… Poslední rok se cítím osamělé, a především potřebuji cítit toho druhého. Že samotáře se stal člověk, kterému chybí kontakt s druhými. Mám pocit, že jsem si nic neužila, nezažila… Žádné diskotéky, večírky, bavení se s přáteli…

Sentimentální večer :zed:

Zdravím,

Změna vyžaduje akt vůle/úsilí a často podporu okolí. Rozhodnutí se pro změnu dále vyžaduje převzetí odpovědnosti za její budoucí následky, totiž s každým ano se nutně pojí nějaké ne. Jsme tvůrci našeho života. Není od věci, si představit kde jsem teď a co můžeme udělat do budoucna, abychom snížili budoucí výčitky/lítost. Nezbyde než přemýšlet co vám přináší radost, co vám chybí a co proto můžete udělat…? Probouzí se ve vás hlubší cit a následná touha po lásce. Udělala jste dosti práce na sobě. Malinko mě nahlodává myšlenka, zda vám neumřela blízká osoba v posledních letech… Totiž konfrontace se smrti blízkých nás často zasáhne a na chvíli přivodí uvědomění si naši vlastní smrtelnosti. Každý si splétáme svůj životní příběh a je jen na nás (naši vůli, síly vzdoru, vzdělávání se, atd….), jak se budeme jednou ohlížet na smrtelné posteli zpět. Láska je přijímána mnoha způsoby. Už jen samotný kontakt s dětmi ať už třeba od vašich kamarádek/rodiny by vám mohl předat/procítit hřejiví, radostný pocit. Samotářství se může na každém projevit jinak. Je to určitá izolace od okolí z určitého důvodu. Opět nezbyde než pátrat po důvodech vašeho samotářství s vidinou se z něj vyprostit. Vždy existuje naděje na lepší život, než prožíváme nyní.
Omlouvám se, zda jsem se vás jakkoliv dotknul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
10.10.19 08:56

@DanielaMakova
Ještě tak do jara a pak začneš chodit kolem kočárků a tajně do nich nakukovat. To tě panenko maková jen mlátí biologické hodiny po kebuli. Pomůže jen se zhulit materiálem ze svého políčka anebo si rychle najít někoho a ztulit se do jeho náruče. ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.19 09:44
@DanielaMakova píše:
@pohledzdruhestrany Netahala.

Takže on věděl, že ho nemilujete a že vás nepřitahuje? Chudák kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.19 11:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.19 12:06
@DanielaMakova píše:
@Příjemné Pondělí Ano

Nevěřím. To by neplánoval svatbu, děti ani dům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.19 12:10

@Příjemné Pondělí Never. Upřímně je mi to i jedno…

Dle jeho slov myslel, že se to znění, že to do vztahu stačí. Byl zamilovaný, miloval.

Ted je to především už jednom jsme výborní přátelé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
10.10.19 12:36
@DanielaMakova píše:
@Příjemné Pondělí Never. Upřímně je mi to i jedno…

Dle jeho slov myslel, že se to znění, že to do vztahu stačí. Byl zamilovaný, miloval.

Ted je to především už jednom jsme výborní přátelé

Takže se to vysvětlilo, opravdu karma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.19 12:52

@pohledzdruhestrany :mrgreen: Těžko, když to co mě potkalo v dětství, dospívání, práce ztráta bylo před rozchodem… Karma těžko zadruhé, když věděl od začátku vše a souhlasil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.19 12:53
@pohledzdruhestrany píše:
Takže se to vysvětlilo, opravdu karma.

Je to celé nějaké divné. Nedovedu pochopit, že někdo je ochoten spát s někým, kdo ho nepřitahuje. Ok, párkrát se to snese ale 8 let? Nebo spolu nespali, což by bylo také divné, to by neplánoval děti. A přece už třeba po dvou letech musím vědět, že vztah nikam nepovede a že by bylo lepší ho nechat si najít ženu, která milovat bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
10.10.19 13:18

Já si vystřihla na zeď všechno je jak má být a za chvíli bylo všechno v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
10.10.19 13:38
@Příjemné Pondělí píše:
Je to celé nějaké divné. Nedovedu pochopit, že někdo je ochoten spát s někým, kdo ho nepřitahuje. Ok, párkrát se to snese ale 8 let? Nebo spolu nespali, což by bylo také divné, to by neplánoval děti. A přece už třeba po dvou letech musím vědět, že vztah nikam nepovede a že by bylo lepší ho nechat si najít ženu, která milovat bude.

Zakladatelka je prostě trochu švihlá a máme tu finální vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
10.10.19 14:54
@Vitanek píše:
Zdravím,Změna vyžaduje akt vůle/úsilí a často podporu okolí. Rozhodnutí se pro změnu dále vyžaduje převzetí odpovědnosti za její budoucí následky, totiž s každým ano se nutně pojí nějaké ne. Jsme tvůrci našeho života. Není od věci, si představit kde jsem teď a co můžeme udělat do budoucna, abychom snížili budoucí výčitky/lítost. Nezbyde než přemýšlet co vám přináší radost, co vám chybí a co proto můžete udělat…? Probouzí se ve vás hlubší cit a následná touha po lásce. Udělala jste dosti práce na sobě. Malinko mě nahlodává myšlenka, zda vám neumřela blízká osoba v posledních letech… Totiž konfrontace se smrti blízkých nás často zasáhne a na chvíli přivodí uvědomění si naši vlastní smrtelnosti. Každý si splétáme svůj životní příběh a je jen na nás (naši vůli, síly vzdoru, vzdělávání se, atd….), jak se budeme jednou ohlížet na smrtelné posteli zpět. Láska je přijímána mnoha způsoby. Už jen samotný kontakt s dětmi ať už třeba od vašich kamarádek/rodiny by vám mohl předat/procítit hřejiví, radostný pocit. Samotářství se může na každém projevit jinak. Je to určitá izolace od okolí z určitého důvodu. Opět nezbyde než pátrat po důvodech vašeho samotářství s vidinou se z něj vyprostit. Vždy existuje naděje na lepší život, než prožíváme nyní.
Omlouvám se, zda jsem se vás jakkoliv dotknul…

To jsou hrozny kecy :zed: gratulace napsal jsi odstavec, kde mluvis uplne o nicem. Doporucuji se stavit na Valdstejnske namesti 17, Praha, tam pro tebe maji job.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
10.10.19 14:56
@samá práce píše:
@DanielaMakova
Ještě tak do jara a pak začneš chodit kolem kočárků a tajně do nich nakukovat. To tě panenko maková jen mlátí biologické hodiny po kebuli. Pomůže jen se zhulit materiálem ze svého políčka anebo si rychle najít někoho a ztulit se do jeho náruče. ;) :)

Ja myslim, ze by pro zacatek postacilo mit nejaky konicky a aktivity a nemit cas se rejpat v minulosti a litovat se. Poradnej pich by mozna taky prospel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122551
10.10.19 14:58
@samá práce píše:
@DanielaMakova
Ještě tak do jara a pak začneš chodit kolem kočárků a tajně do nich nakukovat. To tě panenko maková jen mlátí biologické hodiny po kebuli. Pomůže jen se zhulit materiálem ze svého políčka anebo si rychle najít někoho a ztulit se do jeho náruče. ;) :)

Motýla Emanuela. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria