Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lovesmile píše:
Jsem určitě proti. Nedovedu si představit, jak by pak taková diskuse probíhala?!To by se někdo zeptal například na názor ohledně očkování a další uživatelé si tam začnou chatovat o počasí???
![]()
K čemu by pak emimino bylo? Jak by si tady někdo mohl vyhledat kloudnou radu?
Takto právě některé diskuze probíhají - formou chatu. Já jen chci, aby se jelo podle pravidel, nyní v některých diskuzích toto pravidlo porušuje mnoho uživatelů. Jsem rád, že zatím velká většina chce zachovat diskuze bez chatu.
![]()
Jsem proti a dost by mě zajímalo, jaký význam má tato diskuze v kategorii Manželství a partnerství
![]()
@RadkaCh Existuje. Nedávno jsem ho navštívil. Dokonce si i po více než deseti letech vzpoměl na heslo (po pár nevydařených pokusech). Je tam dost prázdno. XChat to už má za sebou.
@Luca10 píše:
Bingo.
Jsem myslela, že rozdávají nějaký klíčenky s koblihou nebo párkem ![]()
@tanker píše:
Takto právě některé diskuze probíhají - formou chatu. Já jen chci, aby se jelo podle pravidel, nyní v některých diskuzích toto pravidlo porušuje mnoho uživatelů. Jsem rád, že zatím velká většina chce zachovat diskuze bez chatu.![]()
![]()
No tak si tam smajlíkují, a co?
@RadkaCh píše:
Jsem proti a dost by mě zajímalo, jaký význam má tato diskuze v kategorii Manželství a partnerství![]()
Ahoj. Je zde několik diskuzí, které probíhají formou chatu, ne k tématu diskuze, ale o soukromých věcech. K danému tématu se toho moc nedozvíš.
![]()
@lovesmile píše:
Jsem určitě proti. Nedovedu si představit, jak by pak taková diskuse probíhala?!To by se někdo zeptal například na názor ohledně očkování a další uživatelé si tam začnou chatovat o počasí???
![]()
K čemu by pak emimino bylo? Jak by si tady někdo mohl vyhledat kloudnou radu?
@tanker píše:
Ahoj. Je zde několik diskuzí, které probíhají formou chatu, ne k tématu diskuze, ale o soukromých věcech. K danému tématu se toho moc nedozvíš.![]()
Ve Smazaných diskuzních tématech vám admin to řešení nesmyslů zatrhnul, tak sis to přesunul sem?
Pořiď si nějakej život a máš po problému. ![]()
@tanker
Jo takhle. Tvoje starosti a Rotschildovy prachy, to je můj sen. ![]()
@tanker píše:
Takto právě některé diskuze probíhají - formou chatu. Já jen chci, aby se jelo podle pravidel, nyní v některých diskuzích toto pravidlo porušuje mnoho uživatelů. Jsem rád, že zatím velká většina chce zachovat diskuze bez chatu.![]()
![]()
Ale v úvodním příspěvku navrhuješ opak? Tak to nechápu…
Jinak nemám nic proti, když se v diskusích někdo pozdraví a zeptá dotyčného jak se má… ![]()
@tanker píše:
Ahoj. Je zde několik diskuzí, které probíhají formou chatu, ne k tématu diskuze, ale o soukromých věcech. K danému tématu se toho moc nedozvíš.![]()
A to je tvoje odpověď na moje zamyšlení nad tím, že je tato diskuze zařazena ve špatné kategorii? ![]()
@Ukulina píše:
No tak si tam smajlíkují, a co?
Je fakt, že do těch kde si posílají smajlíky a píšou tam nesmysly nechodím, tak mi to nevadí, ale má pravdu v tom, že buď ty pravidla platí anebo ne. Je asi pak nesmysl, některé mazat z toho důvodu, že se jiná pravidla nedodržují…a vlastně vůbec nechápu mazání diskuzí, kdy zakladatelce všichni nepřitakavají anebo jí nelitují a ona si kvůli toho o to zažádá. ![]()
Příspěvek upraven 30.07.15 v 22:29