Změna pravidel chatu v diskuzích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3522
30.7.15 22:01
@lovesmile píše:
Jsem určitě proti. Nedovedu si představit, jak by pak taková diskuse probíhala?! :roll: To by se někdo zeptal například na názor ohledně očkování a další uživatelé si tam začnou chatovat o počasí??? :roll: 8o K čemu by pak emimino bylo? Jak by si tady někdo mohl vyhledat kloudnou radu? :roll:

Takto právě některé diskuze probíhají - formou chatu. Já jen chci, aby se jelo podle pravidel, nyní v některých diskuzích toto pravidlo porušuje mnoho uživatelů. Jsem rád, že zatím velká většina chce zachovat diskuze bez chatu. :palec: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.7.15 22:01

Jsem proti a dost by mě zajímalo, jaký význam má tato diskuze v kategorii Manželství a partnerství :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
SiriusGG
30.7.15 22:02

@RadkaCh Existuje. Nedávno jsem ho navštívil. Dokonce si i po více než deseti letech vzpoměl na heslo (po pár nevydařených pokusech). Je tam dost prázdno. XChat to už má za sebou.

• Citovat
  • Upravit
15225
30.7.15 22:02
@Luca10 píše:
Bingo. :pankac:

Jsem myslela, že rozdávají nějaký klíčenky s koblihou nebo párkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
30.7.15 22:04
@tanker píše:
Takto právě některé diskuze probíhají - formou chatu. Já jen chci, aby se jelo podle pravidel, nyní v některých diskuzích toto pravidlo porušuje mnoho uživatelů. Jsem rád, že zatím velká většina chce zachovat diskuze bez chatu. :palec: :mavam: :kytka:

No tak si tam smajlíkují, a co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3522
30.7.15 22:08
@RadkaCh píše:
Jsem proti a dost by mě zajímalo, jaký význam má tato diskuze v kategorii Manželství a partnerství :roll: :mrgreen:

Ahoj. Je zde několik diskuzí, které probíhají formou chatu, ne k tématu diskuze, ale o soukromých věcech. K danému tématu se toho moc nedozvíš. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3522
30.7.15 22:12
@lovesmile píše:
Jsem určitě proti. Nedovedu si představit, jak by pak taková diskuse probíhala?! :roll: To by se někdo zeptal například na názor ohledně očkování a další uživatelé si tam začnou chatovat o počasí??? :roll: 8o K čemu by pak emimino bylo? Jak by si tady někdo mohl vyhledat kloudnou radu? :roll:
:palec: :palec: :palec: Takto přesně bohužel některé diskuze probíhají. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
30.7.15 22:14
@tanker píše:
Ahoj. Je zde několik diskuzí, které probíhají formou chatu, ne k tématu diskuze, ale o soukromých věcech. K danému tématu se toho moc nedozvíš. :kytka: :mavam:

Ve Smazaných diskuzních tématech vám admin to řešení nesmyslů zatrhnul, tak sis to přesunul sem? :roll: Pořiď si nějakej život a máš po problému. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
40270
30.7.15 22:17

@tanker
Jo takhle. Tvoje starosti a Rotschildovy prachy, to je můj sen. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
30.7.15 22:20
@tanker píše:
Takto právě některé diskuze probíhají - formou chatu. Já jen chci, aby se jelo podle pravidel, nyní v některých diskuzích toto pravidlo porušuje mnoho uživatelů. Jsem rád, že zatím velká většina chce zachovat diskuze bez chatu. :palec: :mavam: :kytka:

Ale v úvodním příspěvku navrhuješ opak? Tak to nechápu…

Jinak nemám nic proti, když se v diskusích někdo pozdraví a zeptá dotyčného jak se má… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.7.15 22:22
@SiriusGG píše:
@RadkaCh Existuje. Nedávno jsem ho navštívil. Dokonce si i po více než deseti letech vzpoměl na heslo(po pár nevydařených pokusech). Je tam dost prázdno. XChat to už má za sebou.

Tak to je výzva, to musím jít zkusit taky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
30.7.15 22:23
@tanker píše:
Ahoj. Je zde několik diskuzí, které probíhají formou chatu, ne k tématu diskuze, ale o soukromých věcech. K danému tématu se toho moc nedozvíš. :kytka: :mavam:

A to je tvoje odpověď na moje zamyšlení nad tím, že je tato diskuze zařazena ve špatné kategorii? :think:

• Citovat
  • Upravit
7571
30.7.15 22:26
@Ukulina píše:
No tak si tam smajlíkují, a co?

Je fakt, že do těch kde si posílají smajlíky a píšou tam nesmysly nechodím, tak mi to nevadí, ale má pravdu v tom, že buď ty pravidla platí anebo ne. Je asi pak nesmysl, některé mazat z toho důvodu, že se jiná pravidla nedodržují…a vlastně vůbec nechápu mazání diskuzí, kdy zakladatelce všichni nepřitakavají anebo jí nelitují a ona si kvůli toho o to zažádá. :nevim:

Příspěvek upraven 30.07.15 v 22:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
30.7.15 22:26

Aha, takže je to naopak, jak je to na začátku napsáno. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.7.15 22:28