Zmenil se vas partner po narozeni ditete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107635
3.4.21 12:05
@Anonymní píše:
Vetsinou jsou to blbosti.. ale pritel je trochu netrpelivy a zbytecne nekdy zvysuje hlas, nerikam ze by extra nadaval. Nevim, mozna to jen moc resim. Treba noseni backor, dcera porad lita bez nich, me to nejak netrapi, je vsude koberec ale pritel to samozrejme hned resi. Takovy ty kazdodenni veci. Ze co ja treba neresim protoze mi to prijde jako zbytecne tak jeho to rozciluje. Nechci chodit nekolikrat denne za dcerou a porad ji za neco peskovat.

takový blbosti jako nošení bačkor? Co je na tom, tak dulezite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5182
3.4.21 12:11

Kdyz uz ji ted peskuje za takove kraviny, bala bych se jaky k ni bude, az bude mit vlastni dite. Aby pak mimino nebylo to nejlepsi dite a dcera to nejhorsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
3.4.21 12:11

Ano změnil. Stal se z něj táta. Stal se zodpovědným za někoho dalšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
3.4.21 12:29

Wow, tak aby mi bezdetnej ctyricatnik peskoval devitiletou holku ze nenosi backory, to by na moji povahu teda nebylo. Ty to ocividne snasis dobře, ale kdyz uz ted je tak zpaprdovatelej, dite bych si s nim nedelala. Tezko snasi velke samostatné dite, toho by mimino polozilo. Jeste si tipnu, ze neplanuje jit k porodu, prebalovat, krmit a rad opakuje, ze se mimino boji drzet, protože je moc maly a s ditetem si samozrejme vyhraje, ale az vyroste a bude z nej partak. Pokud ty sama po diteti extremne netouzis a nejsi tim padem ochotna pripadne vsechno oddrit a jeste se koukat na jeho otravenej oblicej, jak se chudak kvuli vam nevyspal, uzivala bych si dceru a klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
3.4.21 12:30

No a jaký je jako chlap, pomáhá doma, je akční aby vydržel zápřah s minimem, jak se chová k malým dětem, je trpělivý, nebo jen sedí a kibicuje? Ty by jsi chtěla další dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
3.4.21 12:31

@Alušáček ono nejde o bačkory, ale o to, aby se naučil akceptovat fakt, že jiní lidé mají jiný set poptřeb a názor než on a že fakt si nemůže vynucovat na ostatních aby se chovali podle jeho představ - zejména pokud je to takováhle blbost. Že to fakt není útok na jeho majestát, že nevlastní dcera dělá to, co jí je pophodlné, ne to co po ní požaduje otčím.

Dokud se dotyčná aktivně nezačne zabývat tím, jak má řešit spory a hledat řešení přijatelná pro všechny strany, není to úplně ideální otcovský materiál.

Na druhou stranu - pokud chce být táta a chce mít děti se zakladatelkou a už naznal, že možná některé jeho postoje bude dobré změnit, tak to je dobrá cesta. Jen teda musí přestat mluvit, a musí začít demonstrovat, že to s tou změnou funguje.

Zkusila bych ho namotivovat k četbě téhle knihy https://www.melvil.cz/…a-ahoj-tati/

a možná společnému on-line semináři nenásilné komunikace.

https://nenasilnakomunikace.org/…ne-vikend-3/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
3.4.21 12:53
@Anonymní píše:
Mam dceru z ukonceneho manzelstvi a mam partnera ktery nema dite. Je mu 40. V urcitych vecech co se tyka dcery si obcas nerozumime. Zatim co on resi pro me kraviny pro neho to nejsou. Ja to chapu, kdybych byla bezdetna tak bych asi reagovala stejne. Chtel by zalozit rodini, bavili jsme se o tom tak sem mu ale rekla co obnasi mit dite, ze to nebude klidek jako do ted, ze to nebude porqs dokonale uklizena domacnost atd. Rekl mi, ze ho to treba zmeni, ze prehodnoti svoje nazory. Jako urcite to kazdeho zmeni, spis se bojim aby ustal naruseni jeho dosavadniho zivota. Ted zil 3 roky sam.

Než se narodila dcerka, muž byl jiný, měl jiné názory na děti byl striktní. Po narození dceři názory na děti úplně přehodnotil. A stal se více rodinný typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.21 12:54

Holky ja nevim. Jsem zklamana, to je jedine v cem je problem. Jak jsme nekde venku, pryc je uplne v pohode ale jak prijdeme domu tak to zacne.

• Citovat
  • Upravit
13197
3.4.21 12:55
@Anonymní píše:
Vetsinou jsou to blbosti.. ale pritel je trochu netrpelivy a zbytecne nekdy zvysuje hlas, nerikam ze by extra nadaval. Nevim, mozna to jen moc resim. Treba noseni backor, dcera porad lita bez nich, me to nejak netrapi, je vsude koberec ale pritel to samozrejme hned resi. Takovy ty kazdodenni veci. Ze co ja treba neresim protoze mi to prijde jako zbytecne tak jeho to rozciluje. Nechci chodit nekolikrat denne za dcerou a porad ji za neco peskovat.

a jak na tohle peskovani reagujes ty? zastanes se dcery nebo sklopis usi, jen aby jsi si pritele nenahnevala i ty?… myslim, ze pokud borec bezduvodne buzeruje ted, tak s miminem to bude jeste horsi… nechapu zenske, co si pritahnou domu borce a dovoli mu vse vuci svym detem, jen aby ho neztratili :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.21 12:58

Anonymně, mám dobrou kamarádku, která má z předchozího vztahu dítě (kluk, 5 let). Pár let randila s chlapem (40let, bezdětný, dlouho bez vztahu), teď rok u něj bydlí. Zezacatku furt o nich dvou básnil všude, kde se dalo, připravil pokojík. Realita teď? Ukázalo se prý že není rodinný typ, vydrží s klukem 1-2 hodiny a to jen díky tomu, že si hraje na tabletu, PC. Peskuje ho, pořád na něm vidí chyby. Nepomáhá ji s ním, prostě nic.

Za mě tyhle chlapi se nezmění, nejsou pro rodinu… Žena by měla dát přednost ditrtia takového poslat do háje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.21 13:02

On je jinak v pohode, vse delame spolu. Je zodpovedny, cestny, starostlivy, ale uz od zacatku vztahu vim ze on si to svoje doma chrani a rikal mi ze se boji toho ze nebude mit ten svuj klid a ze nikdy nezil s ditetem. Nekdy kdyz resime takove kraviny tak se prijde omluvit. Je videt ze si jeste nezvykl ze ta domacnost je vsech, ze jsme narusili jeho chod domacnosti, bydlime spolu kratce. S dcerou ma jinak dobry vztah, hrajeme spolu hry, jezdime na vylety, ale proste co se tyce domacnosti tak to moc neklape. Dalsi vec je, ze neumi komunikovat, neco ho nastve a nerekne mi to naprimo, pul hodiny ma kecy a pak z neho vypadne co ho stve.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.21 13:04

Změnil. Úžasný byl už předtím, ale s příchodem naší malé se z něj stal ještě úžasnější člověk, partner a hlavně táta. Plnohodnotně zastane péči o malou, krmil, přebaloval, uspával, teď zase češe vlásky a plete copánky. No dojímám se pokaždý co je spolu vidím. A to se malá narodila, když jemu bylo 45 a bylo to jeho první dítě. Takže někdo by mohl říct, že už si v tomhle věku na život s miminkem bude zvykat těžko. A on sám se toho bál, protože říkal, že se na děti nikdy necítil, ale jakmile malou uviděl tak z ní byl tak hotovej, že jsem hned věděla, že to bude super.

• Citovat
  • Upravit
36009
3.4.21 13:05
@Anonymní píše:
Holky ja nevim. Jsem zklamana, to je jedine v cem je problem. Jak jsme nekde venku, pryc je uplne v pohode ale jak prijdeme domu tak to zacne.

To je jeho byt nebo tvůj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.21 13:05

@markytka3 to urcite neudelam, pokud by to s dcerou nedaval tak bych odesla. Kdyz vim ze je to zbytecne tak se ji zastanu, dcera je mi prednejsi ale tim nerikam ze se ji promine vse.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.21 13:13
@Anonymní píše:
Změnil. Úžasný byl už předtím, ale s příchodem naší malé se z něj stal ještě úžasnější člověk, partner a hlavně táta. Plnohodnotně zastane péči o malou, krmil, přebaloval, uspával, teď zase češe vlásky a plete copánky. No dojímám se pokaždý co je spolu vidím. A to se malá narodila, když jemu bylo 45 a bylo to jeho první dítě. Takže někdo by mohl říct, že už si v tomhle věku na život s miminkem bude zvykat těžko. A on sám se toho bál, protože říkal, že se na děti nikdy necítil, ale jakmile malou uviděl tak z ní byl tak hotovej, že jsem hned věděla, že to bude super.

On se taky dlouho necitil. Mel pritelkyni 13 let, ke konci kdyz chtela dite tak to uz necitil s ni na zalozeni rodiny. Ted by se mnou chtel, a jak rika, treba by ho to zmenilo a neresil by takove zbytecne veci :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky