Změna jména

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44208
20.6.21 14:31
@Lucy75 píše:
to je celkem zajímavý příběh, přemýšlím, které jméno v základním dlouhém tvaru bych považovala za nadávku, nenapadá mne žádné… ale je skvělé, že ses tímto způsobem svého správného dobrala :potlesk: :kytka:Já třeba měla vysněnou dcerku Alexandru a Ninu, manžela braly máry z mého rusofilismu :lol:
ale pro změnu zas chtěl Maxe :mrgreen: prostě chudáci potencionální děti..
Nakonec to osud vyřešil a adoptovaným holčičkám jsme nechaly původní Kristýnu a Kateřinu a jsou spokojené obě :mrgreen: Nedávno mi Kika říká : Mami, tos fakt měla vymyšlené strašně, to bych se přejmenovala :lol: :mrgreen:

Iva-Ivana, Pavla-Pavlína, našlo by se jich více. Znám více lidí, který mají kratší tvar jména a ten dlouhý považují za nadávku a hlídají si důsledně, zvlášť v pubertě, aby jim tak nikdo neřekl :mrgreen:

Já mám v rodině obě výše zmíněná jména v dlouhých tvarech a obě ženy jsou s tím spokojené. Ten krátký jim naopak přijde neúplný a domacký, i v pubertě, já to vnímám stejně. Líbí se mi ty delší tvary.
Ale sto lidí, sto názorů.

Kombinace Kateřiny a Kristýny je velice častá z doby mého dětství. Nejen pro dvojčata, ale i běžné sestry. Z fleku bych si vzpomněla aspoň na tři dvojice, kdybych zalovila v paměti, tak ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5120
20.6.21 14:57
@Patrios píše:
po jejim odchodu asi sem si vlave zakomplexoval ze jak rekla ze bymi dala jiny jmeno tak sem ji chtel nejak vyjit vstric a zmenit si ho

A spojil jsi se s matkou na onom světě (přes medium, při spiritistické seanci ap.)? Nebo jak jsi přišel na Patrika? A místo tady, co se poradit s matkou případně otcem na věčnosti? A jsi si jistý, že tvůj otec, byl i tvým biologickým otcem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
21.6.21 11:16
@Patrios píše:
Zdravim vas
chtel bych se svami poradit ohledne jmena
Jmenoval sem se Martin a prejmenoval sem se na Patrik ale zacinam toho trosku litovat
Martin neni spatne jmeno ale kdyz sem otom mluvil s maminkou tak rikala ze mi ho dala kvuli tatovi ze se mu lip pamatuje, a kdyz sem se ptal mamky tak rekla zeby mi dala jiny ale nwm proc ale nezeptal sem se jaky :D mamka sice nerekla zese ji nelibi martin ale nastvalo me ze ho mam kvuli tatovi a ne kvuli tomu ze by se jim libilo. tak vas prosim o radu zmenili byste si ho naspet na martin a nebo bych to uz mel nechat? jde i oto ze kdyz name nekdo vola Patrik tak se citim divne jako kdyz sem mel martina tak to bylo v pohode. mam ho uz 2 roky toho patrika prece jenom martina sem mel 30 let a kamaradka rikala ze si nato zvyknu ze ta divnost odezni ale porad nwm ci to byla chyba. a tedka premyslim otom ze si to dam naspet. dekuju za rady :)

Kdyz jses blbec, tak je jedno jestli Martin nebo Patrik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
21.6.21 11:19
@stinga píše:
@Patrios no ještě horší by bylo, kdyby sis změnil pohlaví, jak je teď moderní u lidí, kteří neví, co chtějí, a pak bys toho litoval - to už by znova přišít nešlo :mavam:

To je take jedno z pohlavi. Vykastrovanej chlap, ktery uz jim byt nechce a citi se opet muzem. Jen nevim jestli by mel chodit na wc muze ci zeny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77516
21.6.21 12:29
@Pavlik Morozov píše:
To je take jedno z pohlavi. Vykastrovanej chlap, ktery uz jim byt nechce a citi se opet muzem. Jen nevim jestli by mel chodit na wc muze ci zeny :think:

za stromečky pro jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová