Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucy75 píše:
to je celkem zajímavý příběh, přemýšlím, které jméno v základním dlouhém tvaru bych považovala za nadávku, nenapadá mne žádné… ale je skvělé, že ses tímto způsobem svého správného dobrala![]()
Já třeba měla vysněnou dcerku Alexandru a Ninu, manžela braly máry z mého rusofilismu
ale pro změnu zas chtěl Maxeprostě chudáci potencionální děti..
Nakonec to osud vyřešil a adoptovaným holčičkám jsme nechaly původní Kristýnu a Kateřinu a jsou spokojené oběNedávno mi Kika říká : Mami, tos fakt měla vymyšlené strašně, to bych se přejmenovala
![]()
Iva-Ivana, Pavla-Pavlína, našlo by se jich více. Znám více lidí, který mají kratší tvar jména a ten dlouhý považují za nadávku a hlídají si důsledně, zvlášť v pubertě, aby jim tak nikdo neřekl ![]()
Já mám v rodině obě výše zmíněná jména v dlouhých tvarech a obě ženy jsou s tím spokojené. Ten krátký jim naopak přijde neúplný a domacký, i v pubertě, já to vnímám stejně. Líbí se mi ty delší tvary.
Ale sto lidí, sto názorů.
Kombinace Kateřiny a Kristýny je velice častá z doby mého dětství. Nejen pro dvojčata, ale i běžné sestry. Z fleku bych si vzpomněla aspoň na tři dvojice, kdybych zalovila v paměti, tak ještě víc.
@Patrios píše:
po jejim odchodu asi sem si vlave zakomplexoval ze jak rekla ze bymi dala jiny jmeno tak sem ji chtel nejak vyjit vstric a zmenit si ho
A spojil jsi se s matkou na onom světě (přes medium, při spiritistické seanci ap.)? Nebo jak jsi přišel na Patrika? A místo tady, co se poradit s matkou případně otcem na věčnosti? A jsi si jistý, že tvůj otec, byl i tvým biologickým otcem?
@Patrios píše:
Zdravim vas
chtel bych se svami poradit ohledne jmena
Jmenoval sem se Martin a prejmenoval sem se na Patrik ale zacinam toho trosku litovat
Martin neni spatne jmeno ale kdyz sem otom mluvil s maminkou tak rikala ze mi ho dala kvuli tatovi ze se mu lip pamatuje, a kdyz sem se ptal mamky tak rekla zeby mi dala jiny ale nwm proc ale nezeptal sem se jakymamka sice nerekla zese ji nelibi martin ale nastvalo me ze ho mam kvuli tatovi a ne kvuli tomu ze by se jim libilo. tak vas prosim o radu zmenili byste si ho naspet na martin a nebo bych to uz mel nechat? jde i oto ze kdyz name nekdo vola Patrik tak se citim divne jako kdyz sem mel martina tak to bylo v pohode. mam ho uz 2 roky toho patrika prece jenom martina sem mel 30 let a kamaradka rikala ze si nato zvyknu ze ta divnost odezni ale porad nwm ci to byla chyba. a tedka premyslim otom ze si to dam naspet. dekuju za rady
Kdyz jses blbec, tak je jedno jestli Martin nebo Patrik.
@stinga píše:
@Patrios no ještě horší by bylo, kdyby sis změnil pohlaví, jak je teď moderní u lidí, kteří neví, co chtějí, a pak bys toho litoval - to už by znova přišít nešlo
To je take jedno z pohlavi. Vykastrovanej chlap, ktery uz jim byt nechce a citi se opet muzem. Jen nevim jestli by mel chodit na wc muze ci zeny ![]()
@Pavlik Morozov píše:
To je take jedno z pohlavi. Vykastrovanej chlap, ktery uz jim byt nechce a citi se opet muzem. Jen nevim jestli by mel chodit na wc muze ci zeny
za stromečky pro jistotu