Zná někdo cvičební program mamacore

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
26.3.21 19:30

Tak to je zajimavy, ja mam za sebou osmy den 70ti denni vyzvy a drepy tam zadne nejsou. Jde to uplne pomalicku a postupne. Takze namozene nic extra nemam. Jako citim ty svaly, ale neni to takovy to, jak kdyz jdu po x letech do posilky a druhy den nemuzu chodit :-). Zatim se cvicilo vleze a vsede. Tak rekla bych pro me stredne namahavy. Dneska jsem to malem nestihla, odcvicila jsem si az ted, rano se mi to zaseklo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
26.3.21 20:18

@suvik Já jsem také teď docvičila. Dřep ze židle je hned třetí cvik sedmidenní výzvy. První je dýchání v leže do boků, druhý aktivní leh, pak dřep, sed v záklonu. Dřep jsem dnes vynechala, mám indisponované nohy :) Jsem zvědavá na zítřek, co bude další cvik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
27.3.21 10:47

A co budes delat po te sedmidenni vyzve, co tam rikaji? Opakovat ty cviky dal?

Tak jdu cvicit, vecer se mi uz vetsinou moc nechce, tak at mam splneno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
27.3.21 21:27

Předpokládám, že po ukončení mi přijde nějaká nabídka na celý ten sedmdesátidenní cvičební program a asi do něj půjdu. Stejně teď není možnost chodit na nějaké organizované cvičení, navíc je trochu problém vždy s cvičením časově vyladit i práci, děti apod. Cviky z rehabilitace mi nijak přesvědčivě nepomohly, jeden mi naopak spíše uškodil, tak schválně, jaký efekt bude mít tohle. Zatím mám celkem dobrý pocit, i když je ještě brzy něco hodnotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
27.3.21 22:27

To jo. Ja jsem vubec rada, ze si stihnu zacvicit doma. Zatim mi teda celkem vyhovuje, ze je to kazdej den, ale prave se znam, tak nevim, jestli vydrzim porad. :)

Myslim, ze stred tela se mi pomalu zpevnuje, ale ramena jsou hruza. Jsem hrabata, hnus velebnosti. Tak doufam, ze se to taky zlepsi, precejenom je tam musim pri cviceni rovnat. Snazim se i myslet na to jak stojim nebo jdu behem dne a rovnat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21424
28.3.21 20:18

Holky, kupovaly jste cely kurz a pripadne za kolik? Ted mi prisla nabidka se slevou, tak jsem nahlodana. :oops: 500 by pry mohla jeste proplatit pojistovna. Zkousel to nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
29.3.21 10:42

Ja jsem kupovala za 2700 cca. Vidis pojistovna me nenapadla, to by mozna slo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21424
29.3.21 12:08

@suvik oni to primo psali v nejakem mailu nebo mozna na fb, ze by to melo jit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21424
29.3.21 12:13

Uz jsem to nasla:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
29.3.21 13:10

Tak to se hodi, diky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
29.3.21 20:04

@malákráličice taky mi ta sleva přišla a jelikož jde ještě příspěvek od pojišťovny, tak do toho jdu.. předtím mi to i s nějakou akcí přišlo drahé, teď je to za hubičku :dance:
Snad vytrvám a dám to :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21424
29.3.21 20:06

@suvik neni zac. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21424
29.3.21 20:18

@laetti
Zasekla jsem se u 6.dne sedmidenni vyzvy. Jsem furt nemocna. :zed: ale taky se do toho dam. Nejhorsi bylo snad prekonat ty prvni dva dny. To je strasna nuda. Ty dva dalsi cviky mi jdou mnohem lip a mam pocit, ze se tam toho nemusi tolik hlidat.
Ted je to fakt dobra cena. Vim, ze je za tim hodne prace, ale ta uplne puvodni cena je pro me uz moc. Na fb byla od unora zkusebni verze jineho cviceni na diastazu. Taky tak ukecana :lol: trosku jine cviky, ale pokracovani stoji pres pet tisic a je to jen na rok.
Jeste na me vyskocila reklama na toto. Coreyoga. Je to taky po porodu.
https://www.coreyoga.cz/e-kurz/?… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
29.3.21 20:24

@malákráličice já už jednou zkoušela těch 7 dní zdarma a právě ty dlouhé kecy mě odradily :mrgreen: Ale počítám s tím a budu se snažit. Právě jsem to zaplatila a zítra snad začnu :oops: Ať je ti brzy líp a můžeš pokračovat :hug:
Na odkaz mrknu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
29.3.21 20:29

Jo ty reci jsou furt dokola. :) To uz budu znat za chvili total zpameti.

Ale tak dneska jsem fakt celej den myslela i na to, jak stojim, sedim a tak. A prijde mi, ze se mi rovnaji zada, minimalne ty lopatky, ale to bude fuska, kdyz si vezmu, ze 40 let chodim celkem dost hrbata.

Cvicila jsem SM system kvuli tem zadum a tohlr mi teda zatim vyhovuje vic. Neni to az tak hrozna nuda, jak to SMko. Zabava teda taky ne, ale da se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková