Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@suvik to cviceni, co je v odkaze, jsem jeste poradne nezkoumala. Maji tam ukazkove video a prijde mi, ze jsou to cviky, co jinde patri mezi zakazane, tak nevim.
Taky se snazim stat rovne a neprohybat se tak v bedrech. A dalsi muj problem, ze cpu porad ramena k usim, misto dolu. Musim na to myslet.
Ja mam jeste jako zlozvyk vysunovat hlavu dopredu jak zelva. Pak me boli trapezy. Nejvic to delam, kdyz ridim
Si musim vzdycky zaborit hlavu do operky na chvili, abych to vyrovnala ![]()
Ja dneska poprve vynechala. Rozjizdi se mi migrena
. Ale tedim se, az si zas zacvicim.
Jssm trochu zklamana, ze 1. tyden je ten samy tyden, co byl jako ukazka zdarma, takze jedu vlastne od zacatku jen se dvema cviky. Pridavaji se aspon v dalsich tydnech dalsi cviky nebo se cvici porad ty ctyri z 1. tydne?
Taky jsem nejdřív absolvovala 7denní výzvu a pak 70denní program. Napsala jsem jim, zda mi můžou zpřístupnit hned 2. týden, ať nemusím cvičit úplně od začátku. Vyhověli mi. A i 2. týden jsou pořád dokola tytéž cviky.
Ahoj tak se k Vám přidám. Jsem 2 roky po císaři. Začali mě bolet záda a břicho taky žádná sláva… Cvičím 21.den.
Cviky jsou možná nudný, ale za to pěkně cítíte jak svaly v břiše pracují
.
A nejen na břiše někdy mám problém vstát ze země jak jsou nohy pořád ve vzduchu.
Těšim se na výsledky snad se brzy dostaví
![]()
@suvik prosim té promiň, myslela jsem, že jsi mi vůbec neodepsala a teď se mi to tu nějak zjevilo. Cvičila jsem někdy zari, říjen myslím. A těch 70 dní. ted jsem cca měsíc začala běhat, ale musím teda začít s tím mamacore. Ty to máš zaplacené teda už?
Jj, mam to zaplaceny. Jediny, co me ted hloda je, ze to pry neni dobry na panevni dno. Ja s tim mam dost problem, mam sestup posevni steny a nerada bych si to rozhodila jeste vic. Ale uprimne jsem z toho v depresi - klasicky cviky delat nemuzu (ani mi nedelaji dobre), behat nemuzu, skakat nemuzu, musela jsem se vzdat volejbalu a ted kdyz uz mam konecne fajn pocit, ze neco cvicit muzu, tak zas neco… ![]()
Neměl by někdo prosím za 400,– poslat cely program na cvičení? Bohužel jinak finančně si ho dovolit nemůžu. Děkuji
@suvik ahoj já ti psala sz, říkala jsem si, že mi neodepisujes. Přišlo ti neco?? Nikde to odeslané nevidím, tak já už nevím. V každém případě na tebe myslím, doufám, že pokračujeme a já včera nestihla, tak dneska 2× za sebou.
@MarketinkaKopretinka ahoj, nic od tebe nemam
. Ja vcera taky nestihla, byli jsme na vylete a vecer me uz zas bolela hlava. Ale musim rict, ze se citim lip a dela mi to radost, takze kaslu na depku z panevniho dna a cvicim dal. Dneska jsem byla rano jakasi zdechla, zacvicila jsem, at muzu vecer jeste neco malo pridat a normalne se mi lip hned hejbe, taky se snazim na to myslet, kdyz jdu nebo sedim a je to fakt rozdil. Zacala jsem cvicit i na panevni dno aspon neco malo, abych to kompenzovala.
Příspěvek upraven 11.04.21 v 13:19
@LKoula píše:
Neměl by někdo prosím za 400,– poslat cely program na cvičení? Bohužel jinak finančně si ho dovolit nemůžu. Děkuji
No, ctim dusevni vlastnictvi v tomto pripade, takze ja to nebudu, nicmene napada me, ze pokud si to nemuzes dovolit, co se zkusit s nimi domluvit na splatkach? Treby by to vysli vstric… Za zkousku nic nedas, maximalne to nevyjde.
Za mě je to opravdu hrozně nudné a ta zdlouhavá videa, no z toho rostu, a každý den spamy.. já věřím, že to může být dobré, ale mě úplně odradily v té sedmidenní výzvě, a potom ta cena?
ještě jak nutí koupit ihned, já to fakt nemám ráda tenhle přístup ![]()
@VlkVeva to cviceni v plne verzi mi prijde min ukecane (nemam to ted jak srovnat) a celkem rychle utece. Ta teoreticka videa jsou strasne nudna. Stokrat zopakovane nic nebo neco, co uz clovek davno vi.