Zná někdo cvičební program mamacore

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21428
29.3.21 22:15

@suvik to cviceni, co je v odkaze, jsem jeste poradne nezkoumala. Maji tam ukazkove video a prijde mi, ze jsou to cviky, co jinde patri mezi zakazane, tak nevim.

Taky se snazim stat rovne a neprohybat se tak v bedrech. A dalsi muj problem, ze cpu porad ramena k usim, misto dolu. Musim na to myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
29.3.21 22:49

Ja mam jeste jako zlozvyk vysunovat hlavu dopredu jak zelva. Pak me boli trapezy. Nejvic to delam, kdyz ridim :lol: Si musim vzdycky zaborit hlavu do operky na chvili, abych to vyrovnala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21428
31.3.21 18:49

Tak uz v tom jedu taky 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
31.3.21 21:50

Ja dneska poprve vynechala. Rozjizdi se mi migrena :?. Ale tedim se, az si zas zacvicim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21428
2.4.21 22:51

Jssm trochu zklamana, ze 1. tyden je ten samy tyden, co byl jako ukazka zdarma, takze jedu vlastne od zacatku jen se dvema cviky. Pridavaji se aspon v dalsich tydnech dalsi cviky nebo se cvici porad ty ctyri z 1. tydne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
3.4.21 07:08

Taky jsem nejdřív absolvovala 7denní výzvu a pak 70denní program. Napsala jsem jim, zda mi můžou zpřístupnit hned 2. týden, ať nemusím cvičit úplně od začátku. Vyhověli mi. A i 2. týden jsou pořád dokola tytéž cviky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miliruz
3.4.21 22:46

Ahoj tak se k Vám přidám. Jsem 2 roky po císaři. Začali mě bolet záda a břicho taky žádná sláva… Cvičím 21.den.
Cviky jsou možná nudný, ale za to pěkně cítíte jak svaly v břiše pracují :mrgreen:.
A nejen na břiše někdy mám problém vstát ze země jak jsou nohy pořád ve vzduchu.

Těšim se na výsledky snad se brzy dostaví :srdce: :dance:

• Citovat
  • Upravit
5.4.21 07:58

@suvik prosim té promiň, myslela jsem, že jsi mi vůbec neodepsala a teď se mi to tu nějak zjevilo. Cvičila jsem někdy zari, říjen myslím. A těch 70 dní. ted jsem cca měsíc začala běhat, ale musím teda začít s tím mamacore. Ty to máš zaplacené teda už?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
5.4.21 16:43

Jj, mam to zaplaceny. Jediny, co me ted hloda je, ze to pry neni dobry na panevni dno. Ja s tim mam dost problem, mam sestup posevni steny a nerada bych si to rozhodila jeste vic. Ale uprimne jsem z toho v depresi - klasicky cviky delat nemuzu (ani mi nedelaji dobre), behat nemuzu, skakat nemuzu, musela jsem se vzdat volejbalu a ted kdyz uz mam konecne fajn pocit, ze neco cvicit muzu, tak zas neco… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.4.21 18:50

Neměl by někdo

Neměl by někdo prosím za 400,– poslat cely program na cvičení? Bohužel jinak finančně si ho dovolit nemůžu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.21 22:07

@suvik ahoj já ti psala sz, říkala jsem si, že mi neodepisujes. Přišlo ti neco?? Nikde to odeslané nevidím, tak já už nevím. V každém případě na tebe myslím, doufám, že pokračujeme a já včera nestihla, tak dneska 2× za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
11.4.21 13:11

@MarketinkaKopretinka ahoj, nic od tebe nemam :think:. Ja vcera taky nestihla, byli jsme na vylete a vecer me uz zas bolela hlava. Ale musim rict, ze se citim lip a dela mi to radost, takze kaslu na depku z panevniho dna a cvicim dal. Dneska jsem byla rano jakasi zdechla, zacvicila jsem, at muzu vecer jeste neco malo pridat a normalne se mi lip hned hejbe, taky se snazim na to myslet, kdyz jdu nebo sedim a je to fakt rozdil. Zacala jsem cvicit i na panevni dno aspon neco malo, abych to kompenzovala.

Příspěvek upraven 11.04.21 v 13:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
11.4.21 13:12
@LKoula píše:
Neměl by někdo prosím za 400,– poslat cely program na cvičení? Bohužel jinak finančně si ho dovolit nemůžu. Děkuji

No, ctim dusevni vlastnictvi v tomto pripade, takze ja to nebudu, nicmene napada me, ze pokud si to nemuzes dovolit, co se zkusit s nimi domluvit na splatkach? Treby by to vysli vstric… Za zkousku nic nedas, maximalne to nevyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
11.4.21 14:24

Za mě je to opravdu hrozně nudné a ta zdlouhavá videa, no z toho rostu, a každý den spamy.. já věřím, že to může být dobré, ale mě úplně odradily v té sedmidenní výzvě, a potom ta cena? :D ještě jak nutí koupit ihned, já to fakt nemám ráda tenhle přístup :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21428
11.4.21 15:05

@VlkVeva to cviceni v plne verzi mi prijde min ukecane (nemam to ted jak srovnat) a celkem rychle utece. Ta teoreticka videa jsou strasne nudna. Stokrat zopakovane nic nebo neco, co uz clovek davno vi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková