Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@VlkVeva to cviceni v plne verzi mi prijde min ukecane (nemam to ted jak srovnat) a celkem rychle utece. Ta teoreticka videa jsou strasne nudna. Stokrat zopakovane nic nebo neco, co uz clovek davno vi.
Mamacore tiež mám kúpený len stále som večný začiatočník. Potrebujem pomôcť aby som sa dokopala k cvičeniu. Musím sa priznať že ho mám už rok kúpený no stále vydržím max 2 týždne a skončím. Hľadám podporu s kým by som mohla cvičiť a podporovať sa. Je tu niekto? Prosím o pomoc.
@LenkaKnapova ahoj, no pokud ti staci tahle skupina, tak my se prave snazime podporovat. Ja jsem dnes 22.den cviceni, mam uz ale skluz, nicmene nebudu se tim nijak nervit, lepsi cvicit jak muzu nez vubec. A fakt mi to pomaha, citim zpevnenejsi korzet, tim se mi i vic uvolnuji ramena - na to docela trpim (tam ale staci nejakej stres a hned je mam v tenzi).
Holky, pozorujete uz na sobe nejake vysledky? Mam pocit, ze bricho i zada jsou spis horsi.
Pri cvicich, kde se odlehcuji paty mi to bricho vyjede nahoru, nez aby se stahlo. Polozena jsem pritom myslim spravne.
Ja teda zretelne citim, ze mam zpevnenej korzet - tomu tak rikam - proste stred tela. Kdyz pres den neco delam, tak samo kolikrat jsem zas shrbena, ale kdyz si to uvedomim, tak mi jde se zpevnit a tim padem i srovnat. Prijde mi, ze kdyz vynecham, je to hned videt, ze mi to cviceni chybi. I jen jeden den. Ted jsem ale fakt nemela silu cvicit, cvicila jsem obden.
@malákráličice ano, já jsem u VZP a žádala jsem online, přišlo mi to asi do 10 dnů.. ![]()
@laetti mi to zamitli, ze online kurzy neproplaci. Mam jinou pojistovnu. ![]()
Ahoj, uvazuji, zda koupit placenou verzi cviceni. Nyni cvicim 4.den verze zdarma. Jsem 2 roky po porodu dvojcat, diastazu mam sotva 1 cm, ale bricho dost vypoukle a boli me zada. Nemela jsem bricho tak vystouple, ale zacala jsem cvicit evidentne nevhodne cviky. A co si budem povidat, karantena dava telu taky zabrat, pribrala jsem nejakych 5 kg. Je tu nekdo, kdo take uvazuje o koupi a chce nejakeho cviciciho „partaka“?
@laetti píše:
@malákráličice ano, já jsem u VZP a žádala jsem online, přišlo mi to asi do 10 dnů..
kolik proplácí?
@no.comment já jsem po 3 porodech a záleží spíš na hloubce té diastázy, taky jsem věčný začátečník
momentálně se mi ale nechce platit kurz, není na rozhazování ![]()
Jinak mám ještě pár cviků od mamasport
zdravotní cvičení pro ženy https://www.mamasport.cz/online-lekce
Nikdy bych za to tolik peněz nedala.. Stačí hledat na netu jak správně posilovat břicho,. Žádnou ameriku neobjevili. Kamarádka to zaplatila