Zná někdo cvičební program mamacore

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21680
7.5.21 20:03
@nototo píše:
Nikdy bych za to tolik peněz nedala.. Stačí hledat na netu jak správně posilovat břicho,. Žádnou ameriku neobjevili. Kamarádka to zaplatila

prave, ja si loni zaplatila za 300 balicek lekci domaciho cviceni mamasport, proste to bylo, jako kdybych sla parkrat cvicit do haly na spolecne cviceni a vice mene si. myslim, ze vim co cvicit, i navic ted s tou vyzvou mamacore, takze vim jak na to, jen byt dusledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
17.5.21 19:45

Tak jak jste na tom? Ja dnes splneno 52% z programu, trosku jsem obcas vynechala, ale citim se fajn. Jeste mam pred sebou 30 dnu.

Jinak ja naopak jsem jasna cilovka takovyho cviceni - nemusim nic nikde hledat, vim presne co kterej den cvicit a rikaji mi to furt dokola a nemusim nikam chodit.

Jeste bych potrebovala prestat hresit se sladkym, ted mam nejaky obdobi, kdy mam na nej hroznou chut a obcas neodolam. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
22.6.21 23:03

@laetti Jakou máte pojišťovnu prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
22.6.21 23:09

Dnes mám druhý den sedmidenní lekce.
Poprvé mě také odradilo zdlouhavé povídání…teď po půl roce vím do čeho jdu, tak už mě to nepřekvapí. Vážně potřebuji něco udělat s inko… A bříškem…bylo by fajn kdybych dostala nějakou slevu a pojišťovna také trošku pomohla. Mám VZP tak snad to vyjde.. Ono to opakování je k něčemu dobré…člověk si to pak pamatuje ať chce či nechce a zažije si to automaticky…držím všem palce.. :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
23.6.21 08:17

@nigrinka vzp :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
23.6.21 10:53

@laetti a posílala jste i potvrzení o platbě nebo stavila faktura? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
23.6.21 12:57

@nigrinka pokud si pamatuju dobře, chtěli fakturu i potvrzení o platbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.9.21 04:36

Cvičení s prolapsem?

Ahoj holky, cvičíte to některá s prolapsem? Cvičím 7denní výzvu dokola už asi tři týdny, záda super, břicho fajn, teď je do čtvrtku sleva. Jsem švorc a přemýšlím, zda investovat, abych pak nezjistila, že na prolaps je to kontraproduktivní.. Dr mi neporadí a z Mamacore napsali, že mám cvičit dle rady Dr. Takže vlastně nevím nic. A když jsem se tu dočetla, že první dva týdny jsou stejné jako 7 denní výzva, tak jste mě trochu odradily. Máte některá zkušenost? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.9.21 13:07

Jaké pomůcky jsou potřeba?

Holky ještě jeden dotaz, jaké pomůcky je nutné k cvičení dokoupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.21 23:15

@Cocteau žádné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21423
24.9.21 08:40

@Cocteau posledni tyden jsou 2 cviky s gymnastickym micem, ale uplne nutny neni. Muzes misto toho cvicit jine 2 cviky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.7.22 14:12

Ahoj,
obnovuji téma s dotazem na mamacore guma. Máte někdo zkušenost?

Začala jsem teď 70ti dennívýzvu a ráda bych se do cvičení fakt pustila at je to co nejdřív vidět (všichni slibivali že s kojením půjdou kila dolů sama a ja kojim jak zběsilá ale v návaznosti na to jsem i strašnej otessánek :D sice netloustnu, ale ani se to nehýbe směrem dolů :/ )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.10.22 09:07

@4.Katey Začala jsi cvičit tu gumu? Já nad ní taky přemýšlím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.10.22 11:05

@xkudrlinka zatim nemuzu dat recenzi. Koupila, odcvicila 2 tydny a udelala si pri uspavani mrnouse vyron v kotniku 😂 ted planuju zacit od znova, ale ty dva tydny byli fajn :)
Jen jsem teda nesla do te gumy, ale primo do mamashape kde je tech cviku a videi vic + tam je i neco na ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.10.22 08:31

@4.Katey Děkuji, na ten mamashape taky koukam. Ještě popremyslim 🙂 Ať se kotník brzy uzdraví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková