Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@xkudrlinka Dekuju, snad uz je to ok ![]()
Pokud cvicis i mamacore, tak nejaky cviky se tam opakuji, pripadne k nim pridaji gumu takze jsou na bricho i na nohy. Ja to cvicila ze dopo mamacore a odpo abych se dokopala cvicit znovu tohle a bylo to super jak to je 15-20 min tak clovek nema ani vycitky svedomi ze necha chlapa s Mrnousem samotnyho ![]()
Ted se jen premluvit a najet na to znovu ![]()
@4.Katey Mamacore právě cvičím. Už jsem si ho teda koupila před 2 lety po druhém porodu 🙈 Asi 3× jsem ho začínala cvičit, teď už se konečně blížím ke konci. Ale ani teď jsem to neodcvicila v kuse. Dala jsem půlku a pak jsem měla skoro 3 měsíce pauzu a teď dodelavam druhou půlku. Ale celkem mi to pomohlo v tom, že jsem taková narovnanejsi. Teď bych potřebovala být ještě hubenější 😂 Ale k tomu samotné cvičení nepomůže, když to pak domlsavam. Začarovaný kolotoč ![]()
@xkudrlinka mam to podobne. Mesic jsem dala v kuse, ted jsem mela 3 tydny takovy sem tam cviceni, tak jsem sk rekla ze tu “posilovaci” cast prubnu znovu od zacatku jestli to se mnou fakt neco provede
taky si pripadam narovnanejsi, neboli me tak casto zada a nemusim chodit co 14 dni k fyzioterapeutovi aby me srovnal. Takze vlastne i kdyz neni nejlevnejsi, tak v globalu si myslim ze uz se mi to vratilo ![]()
Ja myslim ze bez sladkyho to s Krakenama nejde. Mam zatim jen jednoho, ale spanek je pro nej sproste slovo, takze prvni 4 mesice jsem zila jen na cokolade a nutele
pozitivni ze jsem nic nepribrala, ale vlastne jak vsichni rikali ze po porodu prinkojeni zenska hubne tak to se mi vyhlo ![]()
Kdybys chtela napis mi na mail katepencova@gmail.com a muzem se zkusit nejak vzajemne dokopavat cvicit. Kdyz te nekdo “hlidá” tak to jde vetsinou lip ![]()
Ahoj holky, nemate vysledovano, ze je nekdy nejaka vetsi akce a sleva? Dost me to cviceni laka, ale preci jen 2700kc dat z rodicaku je pro me celkem dost…
@Dendiss a nechceš jít napůl? Třeba bych zkusila zlanařit ještě švagrovou. Rozpočítaly bychom to mezi sebe a hned by to bylo levnější.