Zná někdo cvičební program mamacore

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
11.10.22 11:28

@xkudrlinka Dekuju, snad uz je to ok :)
Pokud cvicis i mamacore, tak nejaky cviky se tam opakuji, pripadne k nim pridaji gumu takze jsou na bricho i na nohy. Ja to cvicila ze dopo mamacore a odpo abych se dokopala cvicit znovu tohle a bylo to super jak to je 15-20 min tak clovek nema ani vycitky svedomi ze necha chlapa s Mrnousem samotnyho :D
Ted se jen premluvit a najet na to znovu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
12.10.22 00:22

@4.Katey Mamacore právě cvičím. Už jsem si ho teda koupila před 2 lety po druhém porodu 🙈 Asi 3× jsem ho začínala cvičit, teď už se konečně blížím ke konci. Ale ani teď jsem to neodcvicila v kuse. Dala jsem půlku a pak jsem měla skoro 3 měsíce pauzu a teď dodelavam druhou půlku. Ale celkem mi to pomohlo v tom, že jsem taková narovnanejsi. Teď bych potřebovala být ještě hubenější 😂 Ale k tomu samotné cvičení nepomůže, když to pak domlsavam. Začarovaný kolotoč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.10.22 08:31

@xkudrlinka mam to podobne. Mesic jsem dala v kuse, ted jsem mela 3 tydny takovy sem tam cviceni, tak jsem sk rekla ze tu “posilovaci” cast prubnu znovu od zacatku jestli to se mnou fakt neco provede :D taky si pripadam narovnanejsi, neboli me tak casto zada a nemusim chodit co 14 dni k fyzioterapeutovi aby me srovnal. Takze vlastne i kdyz neni nejlevnejsi, tak v globalu si myslim ze uz se mi to vratilo :D

Ja myslim ze bez sladkyho to s Krakenama nejde. Mam zatim jen jednoho, ale spanek je pro nej sproste slovo, takze prvni 4 mesice jsem zila jen na cokolade a nutele :D pozitivni ze jsem nic nepribrala, ale vlastne jak vsichni rikali ze po porodu prinkojeni zenska hubne tak to se mi vyhlo :roll:

Kdybys chtela napis mi na mail katepencova@gmail.com a muzem se zkusit nejak vzajemne dokopavat cvicit. Kdyz te nekdo “hlidá” tak to jde vetsinou lip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.10.22 14:40

@4.Katey Tak jsem ti napsala mail :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
21.2.23 08:52

Ahoj holky, nemate vysledovano, ze je nekdy nejaka vetsi akce a sleva? Dost me to cviceni laka, ale preci jen 2700kc dat z rodicaku je pro me celkem dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.3.23 11:13

@Dendiss a nechceš jít napůl? Třeba bych zkusila zlanařit ještě švagrovou. Rozpočítaly bychom to mezi sebe a hned by to bylo levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková