Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holčiny, já vám ani nemůžu poslat své postřehy, včera místo dokoukání jsem diskutovala s „jinou mámou“, takže už jsem celkem dva díly v mínusy a venku je teď hezky, tak nějak nestíhám ![]()
Clovek, teda to musíš být opravdu KO nebo Zoufalky zoufale nudné ![]()
Jj už jsem si konečně zapamatovala ty jména - Dominic (Nick), Angie a Danny Bolenovi ![]()
Tak jsem konečně zkoukla poslední díl, no tedy Gaby opět neměla chybu, jako jediná má zdravý rozum a využívá, co se dá
Bree zase typická „vychčijónka“
, ale myslím, že se tam něco vyvrbí s tou novou rodinkou a taky by mne zajímalo jak to bylo s „July?“ a tím chlapem, nějak to zavání ![]()
Takze opet jsem nadopovana kofeinem, prave dopijim svou asi patou dnesni kavu, takze doufam, ze zase neusnu
. Z ukazek soudim, ze dneska bude dobry dil ![]()
Clovek, budu na tebe myslet, kdyžtak si k té telce stoupni
Já zrovna sežrala celej pytlík (
) chipsů paprika a rajče a tak mě pálí držka, že bych teď neusnula ani kdybych chtěla ![]()
Machalko na mne nemas, ja mela dneska pizzu s feferonkou, myslim, ze mi jeste pripravi perne chvilky
. S tim stoupnutim je to dobry napad
![]()
Tak teď to vypadá, že škrtí Angie, co? ![]()
Jinak Gaby dneska zas perlila… Carlos byl na Lynette pěkně hnusnej, ale jako nedivím se, byl to od ní pěknej podraz ![]()
Huraaaaa clovek neusnul, protoze to byl konecne dil kde se neco delo
No mne taky napadla Angie, ale Nick porad neni ze hry ne? Ale hlavne, ze uz ma Lynette bricho
, mela to Carlosovi rict hned, ale o cem by to zase bylo, ze jo, takhle maji zapletku na kolik dilu. July vypadala hrozne, kdyz se potkala s Angie v kavarne, jak takova postarsi lehka zena, pritom ji ma byt tak 18-20?
Bettýýýýý, kolik je teď Julii ![]()
Clovek, no byl tam ten posun 5 let, taky bych řekla aj víc - aspoň 21, ne
Ale souhlasím, vypadala tam příšerně…
No jsem zvědavá, kdo to nakonec byl, aspoň je to napínavý ![]()
Holky, jsem zoufala, syn mi vecer vyhlasil pohotovost a musela jsem byt u nej bo kaslal a zvracel celou noc. Takze mi uteklo uplne vsechno, zrovna kdyz se neco delo. PROSIM PROSIM hodte mi sem nekdo dukladny popis ![]()
Alenko, mrkni sem
http://www.zoufalemanzelky.com/…-coffee-cup/
Holky tak ta Gaby nemá chybu, jak házela úplatek faráři
Lynete - no tak dostala to, co zasela, zase na tom není špatně, ale nevím jak to v usa mají s rodičákem
No tak s tím škrcením to je zajímavé, tak ten chlap je hledaný nebo svědek? To vypadá fakt zajímavě
July se mi nikdy nelíbila a přišlo mi to trapný, za každou cenu se bavit ![]()
Machalko jsi poklad, to je dokonale.
To me doprcis stve, ze zrovna zajimavy dil a ja to nevidela ![]()