Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BlackVolfie píše:
Já ale nechci peníze nic takového, jen nechci aby byl zapsáný jako otec. Nasekal si spoustu dluhů a malou už ani nechce vídat. Bylo mi 17, když jsem otěhotněla (nechtěla jsem se jí vzdát za nic nemohla a nemůže) a porodila.
A kdo bude otec? Všechna řízení by měla být v zájmu dítěte a v jeho zájmu určitě není to, aby bylo bez otce. Stejně jako není v zájmu státu, aby plnilo vyživovací povinnost místo otce, který si to momentálně rozmyslel.
@BlackVolfie píše:
Já ale nechci peníze nic takového, jen nechci aby byl zapsáný jako otec. Nasekal si spoustu dluhů a malou už ani nechce vídat. Bylo mi 17, když jsem otěhotněla (nechtěla jsem se jí vzdát za nic nemohla a nemůže) a porodila.
Jo, tak to bohužel…neměla a začínat sexuální život tak brzy a ještě takovou existencí
a nebo jít na potrat. S tvým základním vzděláním se bude mít dítě jistě jako v bavlnce ![]()
@Reflex píše:
Nevím, no. Pokud se dá prokázat, že opravdu není otcem, tak nechápu, proč to omezovat lhůtou.
No právě proto, aby si z toho každý nedělal holubník.
@terien píše:
Jako zakladatelka
?
Kolik tech otcu asi chudak holcicka jeste bude mit
?
@truelly píše:
Jo, tak to bohužel…neměla a začínat sexuální život tak brzy a ještě takovou existencía nebo jít na potrat. S tvým základním vzděláním se bude mít dítě jistě jako v bavlnce
Mám práci a dál studuji. Jelikož mám velkou rodinu mohu si to dovolit, tak nemístné komentáře prosím stranou, když mě neznáte děkuji.
@tatranka999 píše:
Jako zakladatelka?
Kolik tech otcu asi chudak holcicka jeste bude mit?
Nejspíš hodně. Žádný nebude dost dobrý na to, aby si její matku vzal…ale bude dobrý na to, aby jí udělal sourozence ![]()
@truelly píše:
Jo, tak to bohužel…neměla a začínat sexuální život tak brzy a ještě takovou existencía nebo jít na potrat. S tvým základním vzděláním se bude mít dítě jistě jako v bavlnce
Miluju jak tady vzdycky nekdo chc radu a vzdycky, ale vzdycky se tu najde nejaka co bude kazat jak se zakladatelka nemela chovat.. coz je vec kterou uz nemuze vzit zpatky nebo zmenit, a na kterou se neptala . Ale to je v kazde diskuzi ![]()
@XXZ píše:
@Bábrdl dobrá, konkrétně tedy otec může podat žádost o prominutí zmeškané lhůty k popření otcovství, které zpravidla bývá vyhověno a následně podat k soudu návrh na popření otcovství. Necetla jsem pozorně věk dítěte, ale neřešitelná nebo definitivní situace to určitě není.
Spis ji zpravidla vyhoveno nebyva…
@truelly píše:
Klasika. V jedné bude hubovat, že si dítě nechala a v druhé diskuzi bude orodovat za život dítěte a potraty ani za nic
na emiminu to žije.
@BlackVolfie píše:
Mám práci a dál studuji. Jelikož mám velkou rodinu mohu si to dovolit, tak nemístné komentáře prosím stranou, když mě neznáte děkuji.
Zalozila si verejnou diskuzi, takze kazdyuze napsat svůj nazor…
@terien píše:
To je podle logiky, že si máš ty testy asi udělat předtím, než se k dítěti přiznáš. Je to na prd, chudáci chlapi.
@Reflex píše:
To je podle logiky, že si máš ty testy asi udělat předtím, než se k dítěti přiznáš. Je to na prd, chudáci chlapi.
Tak zrovna tenhle je spis blbej, nez chudak…
Rodny list neni trhaci kalendar, kam si co dva roky napises noveho strejdu. A tak nejak nechapu, jak funkcni rodina souhlasi se zapisem „otce“, ktereho nezletila matka potka v pulce tehotenstvi. Protoze ten cizi chlap ma narok na pravidelne navstevy a ma nejen povinnosti, ale i prava (a ta jsou leckdy lepe vymahatelna).
@tatranka999 píše:
Rodny list neni trhaci kalendar, kam si co dva roky napises noveho strejdu. A tak nejak nechapu, jak funkcni rodina souhlasi se zapisem „otce“, ktereho nezletila matka potka v pulce tehotenstvi. Protoze ten cizi chlap ma narok na pravidelne navstevy a ma nejen povinnosti, ale i prava (a ta jsou leckdy lepe vymahatelna).
Přesně…pohádka o Karkulce ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Tak zrovna tenhle je spis blbej, nez chudak…
Tenhle ne, mluvím o těch, co to netuší, že to není jejich.