Zřeknutí se otcovství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
22.1.19 18:20
@BlackVolfie píše:
Já ale nechci peníze nic takového, jen nechci aby byl zapsáný jako otec. Nasekal si spoustu dluhů a malou už ani nechce vídat. Bylo mi 17, když jsem otěhotněla (nechtěla jsem se jí vzdát za nic nemohla a nemůže) a porodila.

A kdo bude otec? Všechna řízení by měla být v zájmu dítěte a v jeho zájmu určitě není to, aby bylo bez otce. Stejně jako není v zájmu státu, aby plnilo vyživovací povinnost místo otce, který si to momentálně rozmyslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
22.1.19 18:20
@BlackVolfie píše:
Já ale nechci peníze nic takového, jen nechci aby byl zapsáný jako otec. Nasekal si spoustu dluhů a malou už ani nechce vídat. Bylo mi 17, když jsem otěhotněla (nechtěla jsem se jí vzdát za nic nemohla a nemůže) a porodila.

Jo, tak to bohužel…neměla a začínat sexuální život tak brzy a ještě takovou existencí :zed: a nebo jít na potrat. S tvým základním vzděláním se bude mít dítě jistě jako v bavlnce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.1.19 18:21
@Reflex píše:
Nevím, no. Pokud se dá prokázat, že opravdu není otcem, tak nechápu, proč to omezovat lhůtou.

No právě proto, aby si z toho každý nedělal holubník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
22.1.19 18:26
@terien píše:

Jako zakladatelka :mrgreen: ?
Kolik tech otcu asi chudak holcicka jeste bude mit :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.19 18:29
@truelly píše:
Jo, tak to bohužel…neměla a začínat sexuální život tak brzy a ještě takovou existencí :zed: a nebo jít na potrat. S tvým základním vzděláním se bude mít dítě jistě jako v bavlnce :potlesk:

Mám práci a dál studuji. Jelikož mám velkou rodinu mohu si to dovolit, tak nemístné komentáře prosím stranou, když mě neznáte děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
22.1.19 18:30
@tatranka999 píše:
Jako zakladatelka :mrgreen: ?
Kolik tech otcu asi chudak holcicka jeste bude mit :think: ?

Nejspíš hodně. Žádný nebude dost dobrý na to, aby si její matku vzal…ale bude dobrý na to, aby jí udělal sourozence :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
22.1.19 18:33
@truelly píše:
Jo, tak to bohužel…neměla a začínat sexuální život tak brzy a ještě takovou existencí :zed: a nebo jít na potrat. S tvým základním vzděláním se bude mít dítě jistě jako v bavlnce :potlesk:

Miluju jak tady vzdycky nekdo chc radu a vzdycky, ale vzdycky se tu najde nejaka co bude kazat jak se zakladatelka nemela chovat.. coz je vec kterou uz nemuze vzit zpatky nebo zmenit, a na kterou se neptala . Ale to je v kazde diskuzi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102082
22.1.19 18:40
@XXZ píše:
@Bábrdl dobrá, konkrétně tedy otec může podat žádost o prominutí zmeškané lhůty k popření otcovství, které zpravidla bývá vyhověno a následně podat k soudu návrh na popření otcovství. Necetla jsem pozorně věk dítěte, ale neřešitelná nebo definitivní situace to určitě není. :mavam:

Spis ji zpravidla vyhoveno nebyva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
22.1.19 18:42
@truelly píše:

Klasika. V jedné bude hubovat, že si dítě nechala a v druhé diskuzi bude orodovat za život dítěte a potraty ani za nic :lol: na emiminu to žije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102082
22.1.19 18:43
@BlackVolfie píše:
Mám práci a dál studuji. Jelikož mám velkou rodinu mohu si to dovolit, tak nemístné komentáře prosím stranou, když mě neznáte děkuji.

Zalozila si verejnou diskuzi, takze kazdyuze napsat svůj nazor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
22.1.19 18:44
@terien píše:

To je podle logiky, že si máš ty testy asi udělat předtím, než se k dítěti přiznáš. Je to na prd, chudáci chlapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102082
22.1.19 18:47
@Reflex píše:
To je podle logiky, že si máš ty testy asi udělat předtím, než se k dítěti přiznáš. Je to na prd, chudáci chlapi.

Tak zrovna tenhle je spis blbej, nez chudak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
22.1.19 18:48

Rodny list neni trhaci kalendar, kam si co dva roky napises noveho strejdu. A tak nejak nechapu, jak funkcni rodina souhlasi se zapisem „otce“, ktereho nezletila matka potka v pulce tehotenstvi. Protoze ten cizi chlap ma narok na pravidelne navstevy a ma nejen povinnosti, ale i prava (a ta jsou leckdy lepe vymahatelna).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
22.1.19 18:51
@tatranka999 píše:
Rodny list neni trhaci kalendar, kam si co dva roky napises noveho strejdu. A tak nejak nechapu, jak funkcni rodina souhlasi se zapisem „otce“, ktereho nezletila matka potka v pulce tehotenstvi. Protoze ten cizi chlap ma narok na pravidelne navstevy a ma nejen povinnosti, ale i prava (a ta jsou leckdy lepe vymahatelna).

Přesně…pohádka o Karkulce 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
22.1.19 19:04
@j.a.n.i1 píše:
Tak zrovna tenhle je spis blbej, nez chudak…

Tenhle ne, mluvím o těch, co to netuší, že to není jejich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí