Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, prosím o radu. Mamka si zarezervovala 4 letenky, dvě už zaplatila ale ty zbývající ne. Měla letět do Londýna 10.4. ale bohužel z rodinných důvodů musí let posunout na 24.4. sazba je změna data 500,– korun ale teď chce zrušit ty dvě neplacený a v řádě je že se platí 1600,– to snad nemůže být možné nebo jo? Jen za rezervaci? (letenky stály jen 400 korun, takže by to bylo mnohopnásobně dražší…)
Juu letenky za 400? Kde je bookovala.. Skoda, ze nema na cerven, hned bych si je vzala ![]()
Taky jsme letěli za 389Kč jedna cesta… Ryanairem… a jen změna jména by stála několikanásobně víc… takže je to možné
@fifinka pres koho to rezervovala?
My jsme do Londýna lítali s ryanairem a kolikrát bylo levnejsi letenky nechat propadnout a koupit nove nez měnit stávající rezervaci.
Jinak ano je mozné ze za zrušeni rezervace chtějí tolik (vice nez cena letenky)
Příspěvek upraven 06.03.14 v 18:45
@fifinkaa píše:
Holky, prosím o radu. Mamka si zarezervovala 4 letenky, dvě už zaplatila ale ty zbývající ne. Měla letět do Londýna 10.4. ale bohužel z rodinných důvodů musí let posunout na 24.4. sazba je změna data 500,– korun ale teď chce zrušit ty dvě neplacený a v řádě je že se platí 1600,– to snad nemůže být možné nebo jo? Jen za rezervaci? (letenky stály jen 400 korun, takže by to bylo mnohopnásobně dražší…)
storno poplatky jsou drahé..Nemůže je zkusit prodat?
@Silwinka87 změna jména fakt stojí skoro stejně jak storno, možná i víc, jak kdy
@Silwinka87 píše:
storno poplatky jsou drahé..Nemůže je zkusit prodat?
zmena jména kolikrát stoji vice nez nova letenka…
Jednou jsem udělala v rezervaci chybu a chtěli tuším 100liber… Raději jsem koupila novou a tu s chybou nechala propadnotu ![]()
@aknah31 píše:
zmena jména kolikrát stoji vice nez nova letenka…
Jednou jsem udělala v rezervaci chybu a chtěli tuším 100liber… Raději jsem koupila novou a tu s chybou nechala propadnotu
to je fakt šílené ![]()
@Silwinka87 to je no. ale ta zpáteční letenka za necelých 800Kč pokud vše vyjde je fakt super… a u nás vše vyšlo 100% takže supr levný výlet
@aknah31 nechala jste ji propúadnout? nenastoupila jste a nic po vás nechtěli?
@murkyf na wizzaru. 400 sta je jen jedna cesta. koupila jen tam na zpět už u jiné společnosti. tam bývá mnohem levnější.
@Silwinka87 prodat, ale to by byly zase peníze za změnu jména ![]()
Já si myslím, že to možné je. Já jsem onemocněla a nemohla letět - letenka stála 5 000Kč a peníze mi vrátili (strhli si 1 500Kč) jen protože mi to doktorka napsala, kdyby to bylo z jiného důvodu, tak jsem neviděla ani korunu.
@fifinkaa píše:
@aknah31 nechala jste ji propúadnout? nenastoupila jste a nic po vás nechtěli?
jj proste jsem ji nechala propadnout. Neleteli jsme… Jim je to jedno, letenka je zaplacena, proste tam bylo volne misto..
Udelali jsem to nekolikrat. Nemuzou po vas chtit nastup do letadla nebo nejakou financni nahradu.
letenku mate koupenou a pokud nepoletite je vase vec.
@aknah31 díky. to je teda taky možnost. uvidíme. zítra tam brnknou.