Ztracená Míša

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6661
10.9.14 14:04

Je mi z toho smutno. Moc si přeji, aby se holčička brzy našla a byla v pořádku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.9.14 14:05
@Deninina píše:
U nás se včera ztratil 5 letý kluk a nikde nic, dozvěděla jsem se to včera od tchána, když jsem řešila, proč bylo na cestě tolik policajtů a proč pořád lítá ten vrtulník sem a tam. Fakt nepochopím, proč se neřeší takové věci, místo toho ve zprávách běží, že nějaké muslimské prase má rakovinu či co a bude se léčit u nás :cert: :zed:

Koukám, že máš dítě. Nechápu jak něco takové může napsat MATKA 8o 8o Hnus. Chtěla bych vidět, jak by ses tvářila, kdy ti nedej bože onemocnělo dítě a pomoct by mu mohli jen v zahraničí. To bys ho raději nechala u nás umřít? :pocitac: :pocitac: Jak by ti bylo, kdyby sis pak někde přečetla, že to české prase chtěji léčit např. v Americe? No comment.
JInak k Elišce, od rána vše sleduji, doufám, že je v pořádku. Ale bohužel myslím na nejhorší. Kde by se jen tak „ztratila“? :nevim: :,( :,( Snad to dobře skončí… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
10.9.14 14:06
@Lenka-K-85 píše:
Holky status maminky na fb z neděle, kdy měla Eliška narozeniny :
Dnes…je to devět let, už tak dlouho je ze mě šťastná maminka, a svoje děti miluji nadevše a vím že i oni mě…Takže ELIŠKO…už jen 9,a budeš dospělá Ty a Martínek jste to nejcennější co mám!!!
:,( :,( :,( Řvu jak blázen, chudáci její blízcí. Toto se nemá dít. syn na mne kouká, proč brečím, taky dneska dostane přednášku. Ta bezmoc, co zažívají, nejistota, naděje střídající beznaděj. Hrůza…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
10.9.14 14:10

@Deninina

Prase??? Jako ten malý chlapeček??? Boha jeho ty jsi ale blbka :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
10.9.14 14:20

Tak už to má maminka Elišky z FB smazaný o tý botě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
10.9.14 14:25

Teď jsem četla na tn.cz v diskuzi, že Eliška žila u babičky, která jí vychovávala a zmizení nahlásila taky babička a né rodiče. Tak to je asi zase pěkný kec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
10.9.14 14:26

@hanča74 jj prý žila u babičky… matka je v Lounech, tam bydlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
10.9.14 14:26
@hanča74 píše:
Teď jsem četla na tn.cz v diskuzi, že Eliška žila u babičky, která jí vychovávala a zmizení nahlásila taky babička a né rodiče. Tak to je asi zase pěkný kec.

jejda, tak bůh ví, jak to všechno je, ale hlavně at se Eliška najde živá a zdravá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
10.9.14 14:27

Mám tam chlapa, jako dobrovolného hasiče, od rána prohledávají okolí, víc nevím, ale pokud byla bota u Ciboušova, tak je to cesta směrem k nám do hor, kde je hraniční přechod, takže…, může být klidně i v Německu. Klášterec je celý v pohotovosti, všichni dělají, co můžou. U nás povolávali hasiče ráno v osm, do té doby jsme také neměli tušení, co se děje. Každopádně snad to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
10.9.14 14:29

@hanča74 Mě to zní divně, nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
10.9.14 14:30
@nixi016 píše:
@hanča74 jj prý žila u babičky… matka je v Lounech, tam bydlí.

8o Aha, to je nějaké divné :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
10.9.14 14:33

@Lenka-K-85 @bartsch mě je hlavně divná zpráva s botou, matka to prý potvrdila i na fb, policie zamítla, že o ničem neví a matka to zase smazala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
10.9.14 14:35

Je jedno, kde žila, pokud tam byla ŠŤASTNÁ, jen aby se vrátila :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
10.9.14 14:38

Taky tomu nerozumím :think: Možností je víc - bota se našla, ale není její; bota se našla, ale nesmí se to ještě zveřejňovat z důvodu vyšetřování a nebo si to matka vymyslela, ale nedochází mi, proč by to probůh dělala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
10.9.14 14:40

Podle mne policie nechce tyto informace takhle rychle pouštět, je to stopa, alespoň nějaká, podle mne požádali matku, aby to smazala a neuveřejňovala dřív, nežli to policie prověří. Hraje se o čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová