Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně spíš není jasné, proč se všechno začalo řešit až dnes, když holčička zmizela už včera po poledni
![]()
@Deninina píše:
U nás se včera ztratil 5 letý kluk a nikde nic, dozvěděla jsem se to včera od tchána, když jsem řešila, proč bylo na cestě tolik policajtů a proč pořád lítá ten vrtulník sem a tam. Fakt nepochopím, proč se neřeší takové věci, místo toho ve zprávách běží, že nějaké muslimské prase má rakovinu či co a bude se léčit u nás![]()
Prasetem myslíš toho hezkého malého chlapečka, co možná zemře na rakovinu? že tě huba nebolí ![]()
Navíc otec je jehovista, matka možná muslimka, kdoví co bude jednou chlapeček, jstli se toho vůbec dožije.
A jestli ti leží v žaludku peníze, tak léčbu mu u nás hradí prostřednictvím nadací a vybraných peněz.
Prý to babička oznámila policii až po šesté hodině večerní. Přes noc už probíhalo pátrání, létal vrtulník s termovizí. Ráno se to rozjelo ve velkém. Taky nechápu, proč neproběhlo v televizi a médiích mimořádné oznámení. ![]()
Holky neviděla jsem tu zprávu o koho šlo, tohle řval tchán já zprávy nestíhám. Je smutné, že jde o dítě, ale nemění to nic na věci, že by měli informovat o důležitých věcech, třeba, že se ztratilo dítě, to může třeba zachránit život. A celkově jsou ve zprávách samé ptákoviny místo důležitých věcí, nicméně se omlouvám za mystifikaci, bylo mi to zděleno úplně jinak, určitě tomu chlapci nepřeji nic zlého
Edit: omlouvám se těm, které jsem pobouřila, jsem blbá, že jsem si neověřila, jak to bylo, každopádně mi je moc líto Elišky, myslím na to od rána. A co se týče toho kluka co se tady ztratil, tak taky zatím nic nevím, ani nikde nic nepíšou, ráno zase lítal vrtulník, tak kdo ví ![]()
Příspěvek upraven 10.09.14 v 14:51
@Deninina snad nejsi tchán, aby si dítě nazývala prasetem.huba at ti upadne.
@marra2 Nevěděla jsem, že jde o dítě, dítě bych takto nikdy nenazvala, omluvila jsem se a tímto tady končím. Rodině Elišky přeji, aby to dobře dopadlo
Holky, tak asi jí našli…bohužel, mrtvou. Zatím to není potvrzeno, ale.. ![]()
Dana Oravcova Zatím to nejspíš nikde není oficiálně a já to mám ze zdroje který mi nemohl napsat víc..Radši bych byla za dobré zprávy..
Právě teď · To se mi líbí
Malda Malastová Bohužel ze dvou zdrojů se ke mě doneslo to nejhorší, co to už píšete, ted můžeme jen čekat na veřejné prohlášení.. a všichni policajti a hasiči naráz od stadionu odjeli pryč…
Právě teď · To se mi líbí
Eliška přes týden bydlí u babičky v Klášterci, protože tam chodí do školy.
tak ot je zvlastni
Ve městě bydlím a sleduji vše na Fb a prostě neveřím tomu, že je to pravda, zatim nic takového neví ani matka holčičky a oficiální prohlášení taky není. Podle mě Tn.cz čerpá ze stránek na FB a tam už se rozjely obrovské spekulace. Takže pořád všichni doufáme