Ztracená Míša

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8144
10.9.14 18:45
:,(

Příspěvek upraven 10.09.14 v 20:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
10.9.14 19:04

A teď matka sedí na fejsu a vypisuje jak toho haj.. zabije, sdílí články s názvem "uplakaná maminka prosí… no hold každý jsme jiný ale já bych šla skočit pod vlak a nepsala na fejs a to jsem na fejsu furt!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
10.9.14 19:08
@Anonymní píše:
A teď matka sedí na fejsu a vypisuje jak toho haj.. zabije, sdílí články s názvem "uplakaná maminka prosí… no hold každý jsme jiný ale já bych šla skočit pod vlak a nepsala na fejs a to jsem na fejsu furt!!!

Řekla bych, že to bude sok…nikdo kdo nebyl v takove situaci nemůže říct co by dělal. A psát jako hrdý anonym taky nic moc :nevim: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
10.9.14 19:10

Je to zvláštní to sdílení, ale holt jsme každý jiný. Žádná reakce na tuto strašlivou zprávu není ta správná, žádná není špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
10.9.14 19:12

@adelina3 souhlasím s tím, že nikdo nevíme, jak přesně bychom v této situaci reagovaly…a to že dle někoho chová maminka nezvykle, ještě neznamená, že v tom má prsty. Každý se se ztrátou vyrovnává jinak…Nemám moc ráda rychlé závěry bez dostatečných podkladů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
10.9.14 19:13

Kazda by to nesla jinak..Kazda by dělala něco jiného. Je to mlada maminka a potřebu se o tu bolest podělit. Ja ji chápu. A ty anonymko ty si teda hrdinka ti řeknu. nahlasuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
10.9.14 19:17

Tak se hlásí hrdá anonymka, na svém profilu fcb o tom píšu zcela veřejně už hodinu!! mě to prostě nesedí, rozeberte si to jak chcete!! ano!! nikdo nevíme jak bychom reagovali, já bych ale na fejs nešla a to jsem tam furt!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
10.9.14 19:21

@Malaga závěry jsem nedělala, jen jsem psala že je zvláštní že holka tam bydlí teprve týden a hned se něco stane. bez závěrů že je vrah, jen že je to zvláštní!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270

@martulkasloník možná potřebuje „vidět“ spoluúčast i jiných lidí, třeba pro pocit, že na tu bolest není sama…třeba to nemá komu říct. Někdo je introvert, jiný zase extrovert. Může to být i šokem, že jí to pořád nedocvaklo. Někdo když má problém, tak má třeba potřebu o tom mluvit pořád dokolečka, až s tím všechny kolem otravuje, jiný se uzavře do sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126

Taky nechápu, jak může jen několik hodin po tom, co se dozvěděla o smrti svého dítěte, psát na FB a vůbec být ve stavu, že tam sdílí různé články a vypisuje se. FB by bylo asi to poslední, na co bych myslela v takové situaci. Chudinka holčička, moc jsem doufala, že se najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
10.9.14 19:25

@Malaga když jsem potratila(nechci to srovnávat, smrt živého dítěte a potrat v 1. trimestru) ale v tu dobu to bylo to nejhorší co sjem do té doby prožila, první dny jsem se uzavřela a pak jsem opravdu s tím všechny otravovala. mě spíš překvapilo proč sdílí články o sobě typu uplakaná maminka… o sobě bych nesdílela nic i kdybych byla v nevím jakém stavu. snad policie něco zjistí a budeme vědět jak to je bez spekulací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
10.9.14 19:26

@martulkasloník Hele já s Tebou docela souhlasím. Jen nad pomyšlením, že by se mi něco takového stalo, se mi točí hlava nejsem schopna uvažovat. Ne fakt, mám jedno dítě, nepřežila bych to! To vím skoro jistě…A tohle mi přijde taky prostě zvláštní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
10.9.14 19:27
@Ivee píše:
Taky nechápu, jak může jen několik hodin po tom, co se dozvěděla o smrti svého dítěte, psát na FB a vůbec být ve stavu, že tam sdílí různé články a vypisuje se. FB by bylo asi to poslední, na co bych myslela v takové situaci. Chudinka holčička, moc jsem doufala, že se najde.

Ano ja to taky nechápu, většina lidi to asi nechápe…protoze 99, 9% z nás v takové situaci nebyla a nevíme co by jsme dělaly. Nemůžu říct ja bych tohle nikdy…protoze nevím co bych dělala.. :nevim:
 E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
10.9.14 19:33

Je mi strašně líto té holčinky a rodiny
já bych to nepřežila…mám jen jedno dítě a to by bylo pro mě prostě šílený…
a myslím, že bych na fb taky nepsala…ja bych asi lítala po lese a hledala jak zběsilá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
10.9.14 19:33

Tak jasně, všichni si to můžeme jen myslet co bychom dělali ale skutečnost by byla jiná. já už jsem rpostě jen asi ke všemu skeptik, pamatuju na ten deníček o chlapečkovi se sids, jak se tam maminka vypisovala jak její andílek a bla bla, pak z toho vyšlo že kluk žije a je v komatu a mozek zničený, že plno věcí nesedí, že kluk mě zlomeniny a modřiny ze starší doby, na fcb někdy vypisovala jak její andílek je v jejím srdci a jak umírá žalem a za dva dny si dělala selfie jaká je kočka a souběžně prodávala na bazaru věci po tom malém (postýlku apod) ačkoli malý ještě stále žil. už nějak nevěřím nikomu a ničemu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová