Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ach jo, myslela jsem si to uz co se nasla ta bota. Provaz tomu hovadu ![]()
Je to i na fb Nadace naše dítě, tam by si to snad nevymysleli…já snad budu mít malou do dvaceti na provázku, nebo nevím, to je šílený, co se děje ![]()
Tak bohužel, už je i oficiální prohlášení od policie…
je mi to moc líto, veřila jsem v lepší konec.
Holčičce přeji aby jí bylo v nebíčku dobře a našli tu svini co jí to udělala. muslimské prase to mi teda spadla brada, upřímně si nemyslím že to volal něčí tchán a tys to použila ale to je věc jiná.
jinak holky nechci spekulovat ale mě vždycky tyhle vraždy „smrdí“, Eliška bydlí týden v novém bydlišti u babičky, předevčírem slavila narozky, její mamina má fotky na fcb až z posledních pár dnů kde hrozně vykládá jak svou holčičku miluje a jaký je její andílek(fotky z dřívějška tam nemá, pouze fotky za poslední měsíc) a pak se stane toto. možná náhoda možná ne:-(
@Anonymní píše:
Holčičce přeji aby jí bylo v nebíčku dobře a našli tu svini co jí to udělala. muslimské prase to mi teda spadla brada, upřímně si nemyslím že to volal něčí tchán a tys to použila ale to je věc jiná.jinak holky nechci spekulovat ale mě vždycky tyhle vraždy „smrdí“, Eliška bydlí týden v novém bydlišti u babičky, předevčírem slavila narozky, její mamina má fotky na fcb až z posledních pár dnů kde hrozně vykládá jak svou holčičku miluje a jaký je její andílek(fotky z dřívějška tam nemá, pouze fotky za poslední měsíc) a pak se stane toto. možná náhoda možná ne:-(
tomu poslednímu odstavci moc nerozumím. Jak to myslíš? Díky. M.
Taky mě napadlo, že ta matka se chová nějak divně. Spíš jsem si myslela, že ji třeba unesl biologický otec a nebo nějaký přítel matky. Nevím podrobnosti, spíš jen taková neurčitá pochybnost.
Je to hrůza… ať už to byl kdokoliv.
Nechci tu nikoho obviňovat ale myslela jsem to přesně tak jak jsem to psla. že je to divný!! kdyby to bylo o tom že holka se ztratila a nalezena byla mrtvá tak mě to šokuje ale když píšou že holka se před týdnem teprve tam nastěhovala, kouknu na profil na fcb její matky a tam vidím že matka poslední týden(tedy ještě když holka byla doma) vypisuje jak jí miluje, dává tam fotky té malé a píše jaký je to její andílek(dřív tam nic takového nepsala) a pak se malá včera ztratí tak mě prostě to přijde moc náhod které můžou být náhody ale je to divný