Ztracená Míša

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2529
10.9.14 16:30
:,( :,( :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
10.9.14 16:32

Ach jo, myslela jsem si to uz co se nasla ta bota. Provaz tomu hovadu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
10.9.14 16:32

Je to bohuzel tak :,( ted byla ukazka ze zpráv :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
10.9.14 16:33

Idnes ani seznam ani ctk zatim nic

• Citovat
  • Upravit
6661
10.9.14 16:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
10.9.14 16:36

Je to i na fb Nadace naše dítě, tam by si to snad nevymysleli…já snad budu mít malou do dvaceti na provázku, nebo nevím, to je šílený, co se děje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
10.9.14 16:37

Uz je to i na CT24 :,(

• Citovat
  • Upravit
1874
10.9.14 16:45

Tak bohužel, už je i oficiální prohlášení od policie… :,( je mi to moc líto, veřila jsem v lepší konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
10.9.14 16:47

Také jsem do poslední chvíle doufala :,( Je to hrozná tragédie :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
10.9.14 16:47

Bože NE! Strašné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.14 17:25

Holčičce přeji aby jí bylo v nebíčku dobře a našli tu svini co jí to udělala. muslimské prase to mi teda spadla brada, upřímně si nemyslím že to volal něčí tchán a tys to použila ale to je věc jiná.

jinak holky nechci spekulovat ale mě vždycky tyhle vraždy „smrdí“, Eliška bydlí týden v novém bydlišti u babičky, předevčírem slavila narozky, její mamina má fotky na fcb až z posledních pár dnů kde hrozně vykládá jak svou holčičku miluje a jaký je její andílek(fotky z dřívějška tam nemá, pouze fotky za poslední měsíc) a pak se stane toto. možná náhoda možná ne:-(

• Citovat
  • Upravit
26270
10.9.14 17:45
@Anonymní píše:
Holčičce přeji aby jí bylo v nebíčku dobře a našli tu svini co jí to udělala. muslimské prase to mi teda spadla brada, upřímně si nemyslím že to volal něčí tchán a tys to použila ale to je věc jiná.jinak holky nechci spekulovat ale mě vždycky tyhle vraždy „smrdí“, Eliška bydlí týden v novém bydlišti u babičky, předevčírem slavila narozky, její mamina má fotky na fcb až z posledních pár dnů kde hrozně vykládá jak svou holčičku miluje a jaký je její andílek(fotky z dřívějška tam nemá, pouze fotky za poslední měsíc) a pak se stane toto. možná náhoda možná ne:-(

tomu poslednímu odstavci moc nerozumím. Jak to myslíš? Díky. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.9.14 17:52

@Malaga

Taky mě napadlo, že ta matka se chová nějak divně. Spíš jsem si myslela, že ji třeba unesl biologický otec a nebo nějaký přítel matky. Nevím podrobnosti, spíš jen taková neurčitá pochybnost. :,( Je to hrůza… ať už to byl kdokoliv.

• Citovat
  • Upravit
12262
10.9.14 18:37

Nechci tu nikoho obviňovat ale myslela jsem to přesně tak jak jsem to psla. že je to divný!! kdyby to bylo o tom že holka se ztratila a nalezena byla mrtvá tak mě to šokuje ale když píšou že holka se před týdnem teprve tam nastěhovala, kouknu na profil na fcb její matky a tam vidím že matka poslední týden(tedy ještě když holka byla doma) vypisuje jak jí miluje, dává tam fotky té malé a píše jaký je to její andílek(dřív tam nic takového nepsala) a pak se malá včera ztratí tak mě prostě to přijde moc náhod které můžou být náhody ale je to divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
10.9.14 18:38

Je to divne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat