Ztracená Míša

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10975
10.9.14 14:42

Mně spíš není jasné, proč se všechno začalo řešit až dnes, když holčička zmizela už včera po poledni :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
10.9.14 14:46
@Deninina píše:
U nás se včera ztratil 5 letý kluk a nikde nic, dozvěděla jsem se to včera od tchána, když jsem řešila, proč bylo na cestě tolik policajtů a proč pořád lítá ten vrtulník sem a tam. Fakt nepochopím, proč se neřeší takové věci, místo toho ve zprávách běží, že nějaké muslimské prase má rakovinu či co a bude se léčit u nás :cert: :zed:

Prasetem myslíš toho hezkého malého chlapečka, co možná zemře na rakovinu? že tě huba nebolí 8o
Navíc otec je jehovista, matka možná muslimka, kdoví co bude jednou chlapeček, jstli se toho vůbec dožije.

A jestli ti leží v žaludku peníze, tak léčbu mu u nás hradí prostřednictvím nadací a vybraných peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
10.9.14 14:46

Prý to babička oznámila policii až po šesté hodině večerní. Přes noc už probíhalo pátrání, létal vrtulník s termovizí. Ráno se to rozjelo ve velkém. Taky nechápu, proč neproběhlo v televizi a médiích mimořádné oznámení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
10.9.14 14:47

Holky neviděla jsem tu zprávu o koho šlo, tohle řval tchán já zprávy nestíhám. Je smutné, že jde o dítě, ale nemění to nic na věci, že by měli informovat o důležitých věcech, třeba, že se ztratilo dítě, to může třeba zachránit život. A celkově jsou ve zprávách samé ptákoviny místo důležitých věcí, nicméně se omlouvám za mystifikaci, bylo mi to zděleno úplně jinak, určitě tomu chlapci nepřeji nic zlého

Edit: omlouvám se těm, které jsem pobouřila, jsem blbá, že jsem si neověřila, jak to bylo, každopádně mi je moc líto Elišky, myslím na to od rána. A co se týče toho kluka co se tady ztratil, tak taky zatím nic nevím, ani nikde nic nepíšou, ráno zase lítal vrtulník, tak kdo ví :(

Příspěvek upraven 10.09.14 v 14:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
10.9.14 14:51

@Deninina snad nejsi tchán, aby si dítě nazývala prasetem.huba at ti upadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
10.9.14 14:53

@marra2 Nevěděla jsem, že jde o dítě, dítě bych takto nikdy nenazvala, omluvila jsem se a tímto tady končím. Rodině Elišky přeji, aby to dobře dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
10.9.14 15:30

Holky, tak asi jí našli…bohužel, mrtvou. Zatím to není potvrzeno, ale.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
10.9.14 15:31

@MisaHanuska hledali už včera v noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
10.9.14 15:32

Dana Oravcova Zatím to nejspíš nikde není oficiálně a já to mám ze zdroje který mi nemohl napsat víc..Radši bych byla za dobré zprávy..
Právě teď · To se mi líbí

Malda Malastová Bohužel ze dvou zdrojů se ke mě doneslo to nejhorší, co to už píšete, ted můžeme jen čekat na veřejné prohlášení.. a všichni policajti a hasiči naráz od stadionu odjeli pryč…
Právě teď · To se mi líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
10.9.14 15:46

Je mrtva
:,(

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup

Eliška přes týden bydlí u babičky v Klášterci, protože tam chodí do školy. :think: tak ot je zvlastni

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup

@Omiii ze je mrtva :,(

• Citovat
  • Upravit
20662
10.9.14 15:50

Právě čtu, že ji našli mrtvou, bože :,( :,( :,(  :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
10.9.14 15:53

Ve městě bydlím a sleduji vše na Fb a prostě neveřím tomu, že je to pravda, zatim nic takového neví ani matka holčičky a oficiální prohlášení taky není. Podle mě Tn.cz čerpá ze stránek na FB a tam už se rozjely obrovské spekulace. Takže pořád všichni doufáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.9.14 16:29

Bohužel, holčička byla nalezena mrtvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie