Ztracené doklady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
7.7.11 21:34
maminka189 píše:
No jo,ale já žádné nemam…Tohle bych NIKOMU nepřála

dej vědět jak jsi to vyřešila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
7.7.11 21:36
Neboj nějak to dopadne :kytka: …určitě tě nenechají bez dokladů…možná to bude déle trvat ale nakonec je dostaneš :palec:
maminka189 píše:
No jo,ale já žádné nemam…Tohle bych NIKOMU nepřála
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5270
7.7.11 21:40

Snad bude někdo z rodiny, nebo z práce ochotný s tebou zajít na úřad, ne?…

…v azyláku, kde jsem dělala praxi se čas od času objevil někdo bez dokladů, a řešilo se to právě tím, že si domluvil dva svědky, kteří s ním šli na ten úřad a úředně dosvědčili, že je to skutečně on. Ale jak už jsem psala, tak je to pár let zpátky a nevím jak je to teď. ALe určitě ti na úřadě poradí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
7.7.11 21:47

při ztrátě, odcizení, zničení – rodný list, doklad o rodném čísle, pokud není na jiném předkládaném dokladu, potvrzení o obč. průkazu (toto potvrzení je vydáváno při ohlášení ztráty, odcizení, zničení)
To je jediné co jsem našla.Jinak všude píšou RL :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
7.7.11 21:48
janisi píše:
Snad bude někdo z rodiny, nebo z práce ochotný s tebou zajít na úřad, ne?......v azyláku, kde jsem dělala praxi se čas od času objevil někdo bez dokladů, a řešilo se to právě tím, že si domluvil dva svědky, kteří s ním šli na ten úřad a úředně dosvědčili, že je to skutečně on. Ale jak už jsem psala, tak je to pár let zpátky a nevím jak je to teď. ALe určitě ti na úřadě poradí :wink:

Jedině přítel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
7.7.11 21:49

půjde to určitě i bez něho…kdyby to nešlo tak půlka lidí v česku běhá bez občanky :mrgreen:
s té matriky ti určitě napíšou co a jak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
7.7.11 22:22

Ještě jednou děkuji a držte mi prosim palce…Pro příště si nechám raději udělat pas i když je drahej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
7.7.11 22:24
:kytka: budeme myslet ať vše dobře dopadne
maminka189 píše:
Ještě jednou děkuji a držte mi prosim palce…Pro příště si nechám raději udělat pas i když je drahej
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.7.11 22:40
maminka189 píše:
Ještě jednou děkuji a držte mi prosim palce…Pro příště si nechám raději udělat pas i když je drahej

držím držím :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
8.7.11 01:41

Holky jsem psychicky úplně v prdelce:-(.Všude píší že potřebují doklad totožnosti…Být bez dokladů…to raději nebudu vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
8.7.11 07:21
jeeee…klid, vím, že to není nic příjemného, ale fakt to nějak půjde, věř mi že tě fakt bez dokladů nenechají :kytka: Na té matrice jsou připravení a na situaci kdy nemáš vůbec nic, takže ti určitě poradí jak postupovat… :palec:
maminka189 píše:
Holky jsem psychicky úplně v prdelce:-(.Všude píší že potřebují doklad totožnosti…Být bez dokladů…to raději nebudu vůbec
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
8.7.11 07:36

Už mám odpověď a mělo by to být ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
8.7.11 07:46
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
maminka189 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.7.11 08:33
maminka189 píše:

No vidíš to, to je super :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
10.7.11 14:01

rodný list vystaví matrika místa narození. Mně ho vystavili když jsem byla na rizikovce a zařizovala mi ho mamka. A mě k tomu ani nechtěli :wink: takže problém to určitě není :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová