Ztracené doklady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.2.16 19:14

Ahojte holky, omlouvám se za anonym, ale nechci být za úplného blbce:/ Před týdnem jsem zjistila, že nemám v peněžence občanku. Předtím jsem ji několik měsíců nepotřebovala, takže netuším, odkdy jsem ji tam neměla:( Tento týden jsem řešila spoustu akutnějších osobních problémů a k tomuto se dostala až teď. Zítra zajdu na policii a na úřad, ale přemýšlím, jak to řešit. Přiznaly byste, že už o tom víte týden nebo tvrdily, že jste to zjistily čerstvě? Případně jak si můžu ověřit, že ji za tu dobu nikdo nezneužil? Díky moc!

• Citovat
  • Upravit
21823
17.2.16 19:18

Radeji bych rekla dobu, od kdy si myslim, ze ji nemam. Kdyby na tvoji obcanku nekdo delal podvody, tak at je zaznamenane, ze v te dobe uz jsi ji nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.2.16 20:25
@Anonymní píše:
Ahojte holky, omlouvám se za anonym, ale nechci být za úplného blbce:/ Před týdnem jsem zjistila, že nemám v peněžence občanku. Předtím jsem ji několik měsíců nepotřebovala, takže netuším, odkdy jsem ji tam neměla:( Tento týden jsem řešila spoustu akutnějších osobních problémů a k tomuto se dostala až teď. Zítra zajdu na policii a na úřad, ale přemýšlím, jak to řešit. Přiznaly byste, že už o tom víte týden nebo tvrdily, že jste to zjistily čerstvě? Případně jak si můžu ověřit, že ji za tu dobu nikdo nezneužil? Díky moc!
řekla bych pravdu, kdy jsem ji naposledy použila (viděla atd)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová