Zůstat s přítelem kvůli miminku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.5.20 12:25

Zdravím po dlouhé době.. I přesto všechno co dělal jsem podlehla a vrátila se k němu zpět uhnal mě na řeči a zkrátka sem byla BLBÁ! Do porodu byl docela klidný, šel k porodu a z malé byl pak úplně hotový.. Skončilo to ale brzy a to jen díky němu když měla malá necelé 3 měsíce vyhodil nás jednoho krásného večera na ulici a nastěhoval si tam druhý den novou slečnu která pro něj byla perspektivnějši je jí 19, dodělala školu a poslouchá ho jak pejsek na slovo, její rodiče jsou z mého ex tak uneseni že nechápu jak to udělal.. V RL napsaný je, po soudu platí alimenty zatím každý měsíc, ale malou neviděl a nejeví o ní zájem už rok a půl, to mi ale nevadí protože si nás našel jiný TÁTA který se o mou dceru stará jako o vlastní je neskutečné pozorovat jak se ti dva miluji ❤️️ po roce řekl že by si chtěl první dceru osvojit a tak se na tom pracuje a zanedlouho budeme čtyři.. Těším se na naši úplnou rodinu a můžu teď jen poslat vzdušné díky svému ex za to že nás vyhodil protože bez něj bych neměla teď tolik lásky, štěstí a pochopení v novém partnerovi… Mějte se všechny krásně děkuji za rady a všechno :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1
19.5.20 19:16
@Anonymní píše:
Zdravím po dlouhé době.. I přesto všechno co dělal jsem podlehla a vrátila se k němu zpět uhnal mě na řeči a zkrátka sem byla BLBÁ! Do porodu byl docela klidný, šel k porodu a z malé byl pak úplně hotový.. Skončilo to ale brzy a to jen díky němu když měla malá necelé 3 měsíce vyhodil nás jednoho krásného večera na ulici a nastěhoval si tam druhý den novou slečnu která pro něj byla perspektivnějši je jí 19, dodělala školu a poslouchá ho jak pejsek na slovo, její rodiče jsou z mého ex tak uneseni že nechápu jak to udělal.. V RL napsaný je, po soudu platí alimenty zatím každý měsíc, ale malou neviděl a nejeví o ní zájem už rok a půl, to mi ale nevadí protože si nás našel jiný TÁTA který se o mou dceru stará jako o vlastní je neskutečné pozorovat jak se ti dva miluji ❤️️ po roce řekl že by si chtěl první dceru osvojit a tak se na tom pracuje a zanedlouho budeme čtyři.. Těším se na naši úplnou rodinu a můžu teď jen poslat vzdušné díky svému ex za to že nás vyhodil protože bez něj bych neměla teď tolik lásky, štěstí a pochopení v novém partnerovi… Mějte se všechny krásně děkuji za rady a všechno :kytka:
@Anonymní píše:
Zdravím po dlouhé době.. I přesto všechno co dělal jsem podlehla a vrátila se k němu zpět uhnal mě na řeči a zkrátka sem byla BLBÁ! Do porodu byl docela klidný, šel k porodu a z malé byl pak úplně hotový.. Skončilo to ale brzy a to jen díky němu když měla malá necelé 3 měsíce vyhodil nás jednoho krásného večera na ulici a nastěhoval si tam druhý den novou slečnu která pro něj byla perspektivnějši je jí 19, dodělala školu a poslouchá ho jak pejsek na slovo, její rodiče jsou z mého ex tak uneseni že nechápu jak to udělal.. V RL napsaný je, po soudu platí alimenty zatím každý měsíc, ale malou neviděl a nejeví o ní zájem už rok a půl, to mi ale nevadí protože si nás našel jiný TÁTA který se o mou dceru stará jako o vlastní je neskutečné pozorovat jak se ti dva miluji ❤️️ po roce řekl že by si chtěl první dceru osvojit a tak se na tom pracuje a zanedlouho budeme čtyři.. Těším se na naši úplnou rodinu a můžu teď jen poslat vzdušné díky svému ex za to že nás vyhodil protože bez něj bych neměla teď tolik lásky, štěstí a pochopení v novém partnerovi… Mějte se všechny krásně děkuji za rady a všechno :kytka:

Ahojte
Taky bych se ráda s Vámi podělila o zkušenost. Otěhotněla jsem s bývalým partnerem asi po půl roce vztahu, taky to mezi námi nedopadlo, jednoduše nebyl dost zralý a rád běhal za jinýma slečnama :) tak sem si našla nového přítele, se kterým jsem necelý rok a čekáme spolu miminko… je to opak od mého bývalého partnera, ALE… máme problémy s bývalým, jednou si malou vezme, pak ne, nebo ji chce mít když ji mít nemá…prostě od něj chceme klid když čekáme novou rodinu tak sem svému příteli navrhla, jestli by si nechtěl osvojit malou, abychom měli klid, mohli být úplní a nemuseli řešit toho idio**. Jenže o tom nechce ani slyšet, že prý neexistuje, tak mě to trochu znejistilo. Máš štěstí že ty máš přítele který ví co chce a chce si ji osvojit, navrhl to sám nebo ty?? Zajímalo by mě jak na to reagoval tvůj bývalý, protože podle toho co si psala tak s tím mým bývalým sou velmi podobné povahy. Tak aspoň bych věděla jak by na to reagoval ten můj ex, děkuji za info a užívejte si to štěstí co máte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.20 20:04

A proc osvojit? V momentě kdy si osvojí tve dite, tak prijdes o alimenty. Takto mas aspon mesicne nejakou kačku navic ;)

• Citovat
  • Upravit
3379
22.9.20 20:17
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
23.9.20 00:32
@Anonymní píše:
A proc osvojit? V momentě kdy si osvojí tve dite, tak prijdes o alimenty. Takto mas aspon mesicne nejakou kačku navic ;)

Fuj ale jen to ekonomické hledisko. Má nového partnera, který ji i její dítě miluje a předpokládám, že se o ně dokáže i postarat. To se na nějaké alimenty od byvaleho můžou s klidem vykašlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.9.20 06:39
@Amassakoul píše:
Fuj ale jen to ekonomické hledisko. Má nového partnera, který ji i její dítě miluje a předpokládám, že se o ně dokáže i postarat. To se na nějaké alimenty od byvaleho můžou s klidem vykašlat.

Alimenty jsou pro dítě. Kdo si ho udělal, ať platí. Proč by musel někdo živit cizí dítě? A co kdyť se rozejsou s next? Dítě nebude mít ani korunu od „otce“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
23.9.20 21:26

@Russet Ale on z jejího popisu chce živit, kdyby nechtěl, proc by měl zájem i o osvojeni? A my taky nevíme, kolik pan bere, třeba tolik, že alimenty jsou oproti tomu drobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.20 21:40

Krásný večer. Přítel si dceru chce osvojit sám od sebe, není do toho nijak nucen. Nedávno se nám narodilo druhe miminko a chce aby měli stejně příjmení a nemuseli sme vysvětlovat starší proč se jmenuje jinak, já jinak a oni dva jinak :) sme zabezpečení a máme se dobře takže finančně by sme nestradali.. Alimenty nejsou žádná sláva na to jak se bio nosil že má dceru a miluje ji.. Takže jen tak pro upřesnění ;)

• Citovat
  • Upravit
23.9.20 22:33

Dítě potřebuje otce. Ani trochu nesouhlasím s tím, aby žena byla samoživitelka. Výjimky jsou ženy, které žily s alkoholiky, násilníky a podobnými individui.
Holt v dnešní době jde každý za svým štěstím a pak to tak vypadá.
Jako budoucí matka máš však myslet na své dítě, na to, aby mělo úplnou rodinu, stabilní a klidný domov, a ne na to, že svého přítele máš jenom ráda.
Pro své dítě bys měla být schopná obětovat své štěstí, naučit se vycházet s otcem svého miminka, udělat pro ono bezbranné stvoření všechno, co je v tvých silách a možnostech.
Nevím, kde se v ženské přirozenosti bere to sobectví s názvem „také mám právo na štěstí.“
To dítě je tvoje štěstí, radost a láska a ty máš jediný úkol. Dát mu domov. A to i s jeho otcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.20 22:47

Ahá.. Takže když mě v těhotenství několikrát napadl, chlastal jak duha, byl nevěrný tak bych sním měla zůstat přesto že dítě je moje štěstí nebo patřím mezi ty výjimky? :think: no a vzhledem k tomu že mě i s dcerou vyhodil tak sem asi neměla důvod k tomu skemrat u dveří ;) mám novou rodinu, milujiciho přítele, dceru vzal za svou vychovává ji a miluje ji i přesto že se teď naordilo druhé miminko neděla rozdíly.. Možná sem sobecka, ale ano každá žena má pravo na štěstí! Dítě otce má… A otec není ten který splodi ale dokáže vychovat :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
53518
23.9.20 22:49
@Anonymní píše:
Ahá.. Takže když mě v těhotenství několikrát napadl, chlastal jak duha, byl nevěrný tak bych sním měla zůstat přesto že dítě je moje štěstí nebo patřím mezi ty výjimky? :think: no a vzhledem k tomu že mě i s dcerou vyhodil tak sem asi neměla důvod k tomu skemrat u dveří ;) mám novou rodinu, milujiciho přítele, dceru vzal za svou vychovává ji a miluje ji i přesto že se teď naordilo druhé miminko neděla rozdíly.. Možná sem sobecka, ale ano každá žena má pravo na štěstí! Dítě otce má… A otec není ten který splodi ale dokáže vychovat :wink: :wink:

On ho ale ještě nevychoval. Tak snad sis napodruhé vybrala lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.20 09:45

No pokud vim, tak na osvojení potřebuješ doložit oddaci list, a podle toho co psala ze jeji přítel…soudím ze nejsou svoji, takze zatim stejne nema nárok na osvojení. Pokud se mýlím tak me opravte :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky