Zvláštní způsob života

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14723
26.5.18 15:51

Udělej pokus. Vymysli aktivitu - třeba na celý víkend, a nesmí vzít mobil do ruky. Jestli to vydrží, jestli se dokáže zabavit i jinak, třeba tím, že je s Tebou.
Mělo by to jít.
Když já jsem byla mladá, tak mobil sloužil hlavně k telefonování, hrát na nich nic moc nešlo, možná tetris.
Dovolenou - třeba 14 dní - jsme museli dát sami se sebou. Bez TV a bez mobilu. To Ti trochu více ukáže, jak moc spolu dokážete být.
Kdyby byl nepříjemný, jdi o dům dál hned. Je to starej pes a novým kouskům ho nenaučíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
26.5.18 17:12
@Anonymní píše:
No on se na počátku choval dost hrozně, skoro jsem to vzdala a to jsem hooodně tolerantní. byl takový křečovitý, neuměl o něco požádat, vyštěkl to a já se jen mohla dohadovat, co vlastně chce, házel telefonem, křičel na lidi do telefonu, domluva s ním dost složitá.

Už pochopil, že může být pohoda, už mám pocit, že to je hodně normální. Brala jsem to, že je asi ve stresu z rozchodů s těmi partnerkami, protože se fakt blbě seznamuje.

Jak jsem se změnila? Taky jsem asi po svém rozchodu klidnější. taky už asi vidím zase víc perspektiv než to černo. Nevím, u sebe to moc neumím rozpoznat. Ale pořád v tom lítám - chvíli bych ráda, abychom spolu bydleli (párkrát mi to navrhoval), chvíli mám pocit, že to s ním nedám. Takové vlny. S bývalým manželem to bylo jiné. Bylo to - cvak a fungovali jsme spolu bez problémů (rozchod po noha letech byl důsledkem jeho vzrůstající agrese). Tady je to nahoru dolů. I když už je to víc nahoře než to bylo.
jak je možné , se s takovým typem dostat až do vztahu ?
@Kfětoslava píše:
Jak jste se dali dohromady? Asi bude v soc. vztazích trochu slon v porcelánu, možná trochu i nějaké autisticke rysy :think: Možnost je, že ho třeba naučíš, že je lepší si povídat než hrát na telefonu hry, ale možná taky ne. Musíš se rozhodnout, jestli ti to víc dává nebo bere.

to zaleží na tom, jestli je o čem..ne každý pár má většinu témat společných

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria