Tchyně :-o

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
11.2.14 14:46
@sweet78 píše:
@Elilen no… myslím že tady nemá vliv to jestli si to bude @novo123 pamatovat ale spíš jak moc bude vnímavá k signálům od snachy. A věřím že jednou z podstatných věcí jestli si snacha s tchyní rozumí je i jejich „duševní“ stáří a doba ve které žily. Moje tchyně je totiž jen o 5 let starší než moje mamka ale rozdíl ve smýšlení mé mamky a tchyniným je řekla bych propastný… A to dokonce když měla tchyně s tchánem výročí svatby tak se dokonce rozbrečela jaké jí její tchyně dělala peklo na zemi a kdyby nebylo jejího manžela tak by prý už po roce z baráku utekla. No a tak nějak podobně jí opět vnímám já. Dokonce když jsem byla u kinezioložky tak mi řekla že tchyně mi blokuje mé ženské energie takže já jsem pak zcela „vycucaná“ jen tím jak se tomu bráním… Což dávala i za důvod proč se nám nedaří otěhotnět… A musím taky říct že tři sezení u ní mi velmi pomohly nenechat se tchyní vytáčet… :palec:

Tak to mě mluvíš z duše-jsem zní tak vycuclá jak se snažím o nějaký kontakt :nevim:
je už 20let vdova, bratr od jejího manžela mě jednou říkal že rodiče jí nikdy nebrali a neměli jí rádi a myslím že tedka se hojí na mě jinak si to fakt vysvětlit neumím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
11.2.14 15:18

@STEVIANKA tak to pevné nervy, čekají tě asi krušný časy. Proč se tam prosím tě stěhujete? Já bych svojí tchýni taky nemusela vidět, kdyby se mi sem nesáčkovala, aby koukla na malýho a přihodila nějakej zhovadilej komentář :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
11.2.14 21:47

@Lady Bee teda nechci ti kazit iluze, ale moje tchýně se mnou přesně tenhle rozhovor měla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
novo123
11.2.14 21:55
@lucindaluckatá píše:
@sweet78 o 20 let později. tak já nevím, co té mladé vadí, vždyť měla ty plýny nahoře ve skříni a tam by po porodu prostě nedošáhla, ať je ráda, že jsem jí to přendala dolů, místo toho aby byla ráda :-)))

Jo, tak možná to tak dopadne taky, ale já jsem prostě povaha, co si o někom myslí, že je prase, co si neuklízí nebo že dělá strašnou pitomost, ale pouze si to myslím, nemám potřebu mu to předhazovat nebo mu něco nakazovat. Takže doufám, že tohle je trvalá vlastnost, která mě v budoucnu neopustí :palec: Např. u x kamarádek jsem viděla, že vztah, do kterýho se ženou, je neskutečná konina, ale je to jejich věc a teď od dvou na střídačku poslouchám, jak žijou v katastrofě a neví, jak z toho ven. Já nepoučuju, neříkám: Já to říkala., ale trpělivě vyslechnu a nabídnu rameno na vyplakání. Tak by to asi mělo být, ne? Ale zase teda nečekám, že mi bude snacha chodit plakat na rameno, budu cizí ženská. Plakat na rameno se chodí k mamce a chlapy tohle moc nepotřebujou, takže v tomhle budu plonková :lol:

• Citovat
  • Upravit
2205
11.2.14 22:01

@novo123 Nééééééééééééééééé prosím, nekaž mi je :lol: přičiňuji to k tomu, že zřejmě nebyl upřímný… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
12.2.14 13:50
@vlastule30 píše:
@STEVIANKA tak to pevné nervy, čekají tě asi krušný časy. Proč se tam prosím tě stěhujete? Já bych svojí tchýni taky nemusela vidět, kdyby se mi sem nesáčkovala, aby koukla na malýho a přihodila nějakej zhovadilej komentář :!

přestavujeme si půlku statku, vlastní vchod, když nebudu chtít babu vidět neuvidím ale poslední dobou fakt perlí a chlap jí už posílal na léčení. No uvidíme coještě bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
12.2.14 20:35

Ale byl, to byl promysleny manipulativni tah. Chtela tim rict, ze se snazi a pokud vznikne problem, je to moje vina :-)

• Citovat
  • Upravit
766
21.7.14 15:42

Tak to na mě zase přislo :).
Mám na tu „tchyni“ už bohužel alergii. Už mi vadí, jenom když ji slyším, že u sebe chodí!!! Její jednání mi prostě nevyhovuje. 28 dní v měsíci na všechny čučí jako puk, neumí říct vlídný slovo, jen kafrá(nikdo k nám už ani nechce chodit) a když zbylé 2-3dny má náhodou náladu, tak se diví, že si z ní nesednu na p.del :pocitac:
Kdyby tak existoval nějakej lektvar na neviditelnost a neslyšitelnost, hned bych jí to lila do vody :)
nebo možná sobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.16 11:19

Zdravím, nemůžu si pomoci, ale jsem strašně alergická na tchýni…Chtěla bych se té alergie zbavit, ale nějak to nejde. Kdysi jsem ji měla ráda, povídaly jsme si spolu, pily kafíčko, svěřovala jsem se jí…ale na vše jsem doplatila. Tchýně všechno časem obrátila proti mne, ze mne si udělala skákací pohovku a začala mne urážet a zneužívat. To se mne velice dotklo, vůbec jsem nečekala, že je taková. No a teď už ji nemůžu ani cítit, nevěřím ji a i když to nerada říkám, spíše se bavíme jen sporadicky a už to není ono…Co s tím? Znáte to taky nebo to máte jinak?

• Citovat
  • Upravit
6590
17.5.16 11:21
@Anonymní píše:
Zdravím, nemůžu si pomoci, ale jsem strašně alergická na tchýni…Chtěla bych se té alergie zbavit, ale nějak to nejde. Kdysi jsem ji měla ráda, povídaly jsme si spolu, pily kafíčko, svěřovala jsem se jí…ale na vše jsem doplatila. Tchýně všechno časem obrátila proti mne, ze mne si udělala skákací pohovku a začala mne urážet a zneužívat. To se mne velice dotklo, vůbec jsem nečekala, že je taková. No a teď už ji nemůžu ani cítit, nevěřím ji a i když to nerada říkám, spíše se bavíme jen sporadicky a už to není ono…Co s tím? Znáte to taky nebo to máte jinak?

a proč to začla dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.5.16 11:24
@Anonymní píše:
Zdravím, nemůžu si pomoci, ale jsem strašně alergická na tchýni…Chtěla bych se té alergie zbavit, ale nějak to nejde. Kdysi jsem ji měla ráda, povídaly jsme si spolu, pily kafíčko, svěřovala jsem se jí…ale na vše jsem doplatila. Tchýně všechno časem obrátila proti mne, ze mne si udělala skákací pohovku a začala mne urážet a zneužívat. To se mne velice dotklo, vůbec jsem nečekala, že je taková. No a teď už ji nemůžu ani cítit, nevěřím ji a i když to nerada říkám, spíše se bavíme jen sporadicky a už to není ono…Co s tím? Znáte to taky nebo to máte jinak?

Ono to úplné otevření se, se skoro vždycky nevyplatí. Najednou koukáš a zjistíš, že jsi všechno na sebe řekla a ta druhá strana skoro nic. To platí ve vztahu, v zaměstnání, v rodině bohužel taky. Je to pro tebe poučení a už to zpátky nevezmeš. Stačí, když jí budeš slušně odpovídat a to vydržíš. Nenech se zatáhnout do drbů, neříkej jí na nic svůj názor. Obrátí to proti tobě. Je ti to asi líto, ale to přejde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.16 11:26

@Halibar To právě vůbec nevím. Myslím, že neměla žádný důvod. Vůbec nevím, proč najednou na mne začala být taková.

• Citovat
  • Upravit
172
17.5.16 11:36

Ahoj, já mám na tchýni taky alergii ale z jiného důvodu.. Takže se s ní bavim jen tak obecně a nic důvěrného jí neříkám.. Ona je zase takový šťoural co musí všechno vědět a do všeho se motat, takže jsem se naučila držet pusu a tu návštěvu vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
17.5.16 11:59

Svou nesnasim od porodu. vsechno vi, vsechno zna.Jak vzniklo slovo tchyne? Spojenim slov tchor a svine :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
17.5.16 12:01

@pussy85 Přesně tak :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie