Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@novo123 no paňmáma byla evidentně spokojená, synek jí zůstane doma a bude se o ni pěkně starat, na to musí být povaha. Ale fakt jo, je to hrozný, hrozný, hrozný.
@vlastule30 soucítím s tebou, ale jak jsem už psala, sama netuším, co s tím dělat. Když se opravdu ozveš, tak budeš za tu mrchu ty a ještě se bonusově dozvíš, že ti šibe z šestinedělí (to jsem měla na talíři kdykoli jsem se ohradila, že už to trochu přehání), nakonec jsem to neustála, když bylo malýmu rok a zase se vymluvila na to, že mi šibe z těhotenství (čekala jsem dvojky) a vlastní podíl na situaci si nepřiznala ani náznakem - takže ať uděláš, co uděláš, bude to použito proti tobě
nechci tě děsit, ale mě tehdy zlomily dvě věci. a, jsem si vzpomněla na jednu historku tady, jak se babička přetahovala s maminkou o dítě ve vajíčku takovým způsobem, že když maminka nepovolila, byla okamžitě označena za trpící laktačkou a milá tchýně přemlouvala manžela, aby ji vzal k psychoušovi
b, jsem si uvědomila, že tady ve městě bydlí paní, která za komančů sebrala snaše dvě děti s tím, že je neschopná a ženská s nima doteď není v kontaktu, zůstala rozvedená a sama (dětem je teď přes 30), znám tu ženskou z jedné brigády a naprosto nechápu, jak k tomu mohlo dojít, je to úplně normální, milá paní. Na základě tohohle jsem se rozhodla, že čím méně času tchýně s dětma stráví, tím líp, protože kdyby ji napadlo jít si léčit komplexy na sociálku, aspoň vyjde najevo, že o režimu dětí nic neví. Je to strašný, ale věřím tomu, že zrovna tchýně je přesně ten typ, co by se klidně pokusila mě označit za neschopnou a o péči zažádat
![]()
Anonymní - a pak bude v kriminálu, takže co z toho bude mít? zničí život sobě, manželovi i dětem - chápej, už mě to taky napadlo ![]()
@lucindaluckatá tyhle ženský by měly mít zakázáno rodit! jedna moje známá teď bude rodit, je jí 35, schválně otěhotněla s chlapem, se kterým mají vztah na houby, ale má prostě věk na dítě, takže s chlapem ani nepočítá, jsem 100% přesvědčená, že dalšího chlapa neužene (za 35 let jako svobodná a bezdětná neměla ani jeden funkční vztah, takže jako svobodná matka bydlící u rodičů navíc s naprosto otřesnou panovačnou povahou si asi hned tak něco použitelnýho nenarazí), takže podle mě vědomě plánuje situaci, já a můj syn (čeká kluka) spolu na do smrti
Už teď toho kluka lituju!
@novo123 možná se mu povede pubertě zdrhnout
. Můj strýc je taky takovej typ, taťka tak skončil málem taky, babča furt jela do maminy, že neumí vařit, píct, já osobně cítím rozdíl v chování u jejích vnoučat od dcer a u mě, tedy od snachy. Jooo to je tak, když se někomu narodí nejskvělejší dítě pod sluncem a nikdo, kromě maminky není dost dobrej, aby s ním mohl sdílet život.
@novo123 dopadlo dle předpokladu, malej se vzbudí, brečí, tak jdu přebalovat, krmit a šup, už jí tady mam za zadkem, pořád mi k němu leze rukama a snaží se mi pomáhat, jako bych byla retard a neuměla zapnout dupačky
když řeknu ať to nedělá tak to do dalšího krmení nedělá. Nebo taky přišla v jedenáct večer, že slyší malýho plakat, tak jsem se jí na férovku zeptala, jestli tady s náma bude i spát
druhý den byla hrozně uražená
manželovi pak brečí, jak vidí, že nejsem ráda když přijde a takový hlášky a on jí pak pomalu přemlouvá ať se tedy přijde podívat
navíc tchýně se léčí na nervy, když jsem byla v porodnici tak měla takovou hlášku, kt. mě odrovnala a asi jsem z toho byla tak vystreslá, že jsem i o tu trochu mlíka přišla, můj porod nakonec dopadl císařem
takže jsem prostě řekla, že dokud se psychicky nesrovná a dokud si s jejím doktorem nepromluvim tak malýmu sama ani dudlík nepodá
co to mělo za následek?! Já jsem hysterka, podle manžela už to přehánim, kontakt na doktora nemam a asi tam za chvíli začnu chodit sama…to je tak v kostce ![]()
Holky nevim proč tomu prostě tak je, že jsou ty tchýně tak na pěst
Snad za pár let nebudu synovi přidělávat vrásky a nebudu taková magorka ![]()
@vlastule30
sleduju jen zpovzdálí ale tohle je síla..
Příspěvek upraven 21.02.14 v 13:03
Ježííš, nestrašte! Já čekám malou každou chvíli a teprve teď se začínáme s tchyní trochu srovnávat… Jestli teda vypukne ještě horší peklo než co jsme zažili doteď
jóóó to bude veselo
. Už teď vymýšlím, co všechno budu podnikat, jenom abych pak byla s mimi co nejméně k zastižení.
Bábi má mít vnouče pro potěšení, běžné provozní věci má zařídit rodič, nevidím důvod, proč by ji mělo zajímat, že mimčo pláče, když jsou doma rodiče.
@vlastule30 .. tak když ses učila psát jako dítě, jak by ses to naučila kdyby ti každých pět minut někdo rval z ruky tužku a každých pět minut sešit a kritizoval tě? Byť by to myslel dobře, protože on už psát umí.. ![]()
Příspěvek upraven 21.02.14 v 13:02
@kjhui ona se chce přece jen podívat a to že mu podá dudlíka neni nic špatnýho přeci, to že mi tam šermuje rukama tchýně i dítě a já tam mam nacpat ještě flašku, ze kt. se to malý teprve učí, krmila jsem ze začátku stříkačkou a tak. Jako fakt k zbláznění… ![]()
@lucindaluckatá přesně tak, ale ona ta očumuje při krmení kdy na malýho pořád něco žblechtá a pak jde pryč, že ho tedy viděla
@aleaa držím palečky a přeji hlavně bezproblémový porod ![]()
@kjhui máme doma dvoutýdenního klučíka
ona i sleduje kdy se budí a pak mi řekne, jestli nespal moc dlouho atd. rady, že by se z toho jeden picnul fakt ![]()
@vlastule30 nedá se tam něco zamknout, aby tam bábi nemohla, když si to nepřeješ, prostě odjede manžel, klapne zámek a babi ať si metá přede dveřma třeba kotrmelce.