Tchyně :-o

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15941
7.2.14 13:25

@novo123 no paňmáma byla evidentně spokojená, synek jí zůstane doma a bude se o ni pěkně starat, na to musí být povaha. Ale fakt jo, je to hrozný, hrozný, hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.14 13:31

@vlastule30 zabij ji :cert:

• Citovat
  • Upravit
novo123
7.2.14 13:36

@vlastule30 soucítím s tebou, ale jak jsem už psala, sama netuším, co s tím dělat. Když se opravdu ozveš, tak budeš za tu mrchu ty a ještě se bonusově dozvíš, že ti šibe z šestinedělí (to jsem měla na talíři kdykoli jsem se ohradila, že už to trochu přehání), nakonec jsem to neustála, když bylo malýmu rok a zase se vymluvila na to, že mi šibe z těhotenství (čekala jsem dvojky) a vlastní podíl na situaci si nepřiznala ani náznakem - takže ať uděláš, co uděláš, bude to použito proti tobě :mrgreen: nechci tě děsit, ale mě tehdy zlomily dvě věci. a, jsem si vzpomněla na jednu historku tady, jak se babička přetahovala s maminkou o dítě ve vajíčku takovým způsobem, že když maminka nepovolila, byla okamžitě označena za trpící laktačkou a milá tchýně přemlouvala manžela, aby ji vzal k psychoušovi :lol: b, jsem si uvědomila, že tady ve městě bydlí paní, která za komančů sebrala snaše dvě děti s tím, že je neschopná a ženská s nima doteď není v kontaktu, zůstala rozvedená a sama (dětem je teď přes 30), znám tu ženskou z jedné brigády a naprosto nechápu, jak k tomu mohlo dojít, je to úplně normální, milá paní. Na základě tohohle jsem se rozhodla, že čím méně času tchýně s dětma stráví, tím líp, protože kdyby ji napadlo jít si léčit komplexy na sociálku, aspoň vyjde najevo, že o režimu dětí nic neví. Je to strašný, ale věřím tomu, že zrovna tchýně je přesně ten typ, co by se klidně pokusila mě označit za neschopnou a o péči zažádat :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
novo123
7.2.14 13:36

Anonymní - a pak bude v kriminálu, takže co z toho bude mít? zničí život sobě, manželovi i dětem - chápej, už mě to taky napadlo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
novo123
7.2.14 13:40

@lucindaluckatá tyhle ženský by měly mít zakázáno rodit! jedna moje známá teď bude rodit, je jí 35, schválně otěhotněla s chlapem, se kterým mají vztah na houby, ale má prostě věk na dítě, takže s chlapem ani nepočítá, jsem 100% přesvědčená, že dalšího chlapa neužene (za 35 let jako svobodná a bezdětná neměla ani jeden funkční vztah, takže jako svobodná matka bydlící u rodičů navíc s naprosto otřesnou panovačnou povahou si asi hned tak něco použitelnýho nenarazí), takže podle mě vědomě plánuje situaci, já a můj syn (čeká kluka) spolu na do smrti :palec: Už teď toho kluka lituju!

• Citovat
  • Upravit
15941
7.2.14 13:54

@novo123 možná se mu povede pubertě zdrhnout :-))). Můj strýc je taky takovej typ, taťka tak skončil málem taky, babča furt jela do maminy, že neumí vařit, píct, já osobně cítím rozdíl v chování u jejích vnoučat od dcer a u mě, tedy od snachy. Jooo to je tak, když se někomu narodí nejskvělejší dítě pod sluncem a nikdo, kromě maminky není dost dobrej, aby s ním mohl sdílet život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
7.2.14 13:55

@novo123 dopadlo dle předpokladu, malej se vzbudí, brečí, tak jdu přebalovat, krmit a šup, už jí tady mam za zadkem, pořád mi k němu leze rukama a snaží se mi pomáhat, jako bych byla retard a neuměla zapnout dupačky :x když řeknu ať to nedělá tak to do dalšího krmení nedělá. Nebo taky přišla v jedenáct večer, že slyší malýho plakat, tak jsem se jí na férovku zeptala, jestli tady s náma bude i spát :?: druhý den byla hrozně uražená :pocitac: manželovi pak brečí, jak vidí, že nejsem ráda když přijde a takový hlášky a on jí pak pomalu přemlouvá ať se tedy přijde podívat 8o navíc tchýně se léčí na nervy, když jsem byla v porodnici tak měla takovou hlášku, kt. mě odrovnala a asi jsem z toho byla tak vystreslá, že jsem i o tu trochu mlíka přišla, můj porod nakonec dopadl císařem :nevim: takže jsem prostě řekla, že dokud se psychicky nesrovná a dokud si s jejím doktorem nepromluvim tak malýmu sama ani dudlík nepodá :! co to mělo za následek?! Já jsem hysterka, podle manžela už to přehánim, kontakt na doktora nemam a asi tam za chvíli začnu chodit sama…to je tak v kostce :!

Holky nevim proč tomu prostě tak je, že jsou ty tchýně tak na pěst :nevim: Snad za pár let nebudu synovi přidělávat vrásky a nebudu taková magorka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
7.2.14 14:10

@vlastule30
sleduju jen zpovzdálí ale tohle je síla..

Příspěvek upraven 21.02.14 v 13:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
7.2.14 14:10

@novo123
Ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
7.2.14 14:13

Ježííš, nestrašte! Já čekám malou každou chvíli a teprve teď se začínáme s tchyní trochu srovnávat… Jestli teda vypukne ještě horší peklo než co jsme zažili doteď 8o jóóó to bude veselo :think:. Už teď vymýšlím, co všechno budu podnikat, jenom abych pak byla s mimi co nejméně k zastižení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15941
7.2.14 14:14

Bábi má mít vnouče pro potěšení, běžné provozní věci má zařídit rodič, nevidím důvod, proč by ji mělo zajímat, že mimčo pláče, když jsou doma rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
7.2.14 14:22

@vlastule30 .. tak když ses učila psát jako dítě, jak by ses to naučila kdyby ti každých pět minut někdo rval z ruky tužku a každých pět minut sešit a kritizoval tě? Byť by to myslel dobře, protože on už psát umí.. :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.02.14 v 13:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
7.2.14 14:22

@kjhui ona se chce přece jen podívat a to že mu podá dudlíka neni nic špatnýho přeci, to že mi tam šermuje rukama tchýně i dítě a já tam mam nacpat ještě flašku, ze kt. se to malý teprve učí, krmila jsem ze začátku stříkačkou a tak. Jako fakt k zbláznění… :cert:

@lucindaluckatá přesně tak, ale ona ta očumuje při krmení kdy na malýho pořád něco žblechtá a pak jde pryč, že ho tedy viděla

@aleaa držím palečky a přeji hlavně bezproblémový porod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
7.2.14 14:24

@kjhui máme doma dvoutýdenního klučíka :) ona i sleduje kdy se budí a pak mi řekne, jestli nespal moc dlouho atd. rady, že by se z toho jeden picnul fakt :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15941
7.2.14 14:27

@vlastule30 nedá se tam něco zamknout, aby tam bábi nemohla, když si to nepřeješ, prostě odjede manžel, klapne zámek a babi ať si metá přede dveřma třeba kotrmelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová