1. Ivf duben/květen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
10.4.16 19:37

1. ivf

Zdravím holky, je mi 23 a manželovy 28, snažíme se rok a půl ;) 3× jsme podstoupili IUI a nic takže nechceme už na nic čekat a zkusíme IVF. V pondělí jdu na injekci Diphereline a pote za 10 dnů na ultrazvuk zda je vše v pořádku a prý dostanu nějaké injekce které si budu píchat 9 dnů… Jsem z toho všeho nějaká šoku a zmatená, oba jsme v pořádku i manžel má dobrý spermiogram tak nevíme kde je chyba.. zkoušeli jsme různé vitamíny (nofosil, ferlity blend, femibion) nic nepomáhá :-(
Doufám nebo spíše věřím že se tohle povede hned na poprvé, miminko chceme strašně moc tak snad to vyjde.

všem ostatním držím palce ať se Vám to podaří a máte // na testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
10.4.16 20:06

@naomi109 ahojky no před IVF musíš horm. stimulovat ale pokud vy máte vše v pořádku asi bych zkoušela ještě IUI několikrát…injekcí se neboj já právě dnes píchla poslední a dá se to přežít:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.4.16 17:47

@Romčinka Jasně že 1mm je málo… to mělo být 10 mm :D Zítra mám koltrolní ultrazvuk, tak snad všechny od pátku hezky narostly. Břicho mám nafouklé, tak asi ano. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
11.4.16 19:26

Ahoj holky, tak jsem po punkci, 25 foliku a 23 vajicek, nabeh na hyperstimulak, bricho boli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.4.16 19:32

@wwweru já si to myslela držím palečky, já jdu zítra na odběr :lol:

@lennkaa ahojky myslela jsem na tebe bolí hodně břicho, můžeš něco na bolest??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
11.4.16 19:55

@Romčinka dekuji :srdce: mam nejake cipky, zatim se to ale da, tak se snazim vydrzet :palec: co ty? Jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.4.16 20:19

@lennkaa jo jde to, nafouklá jsem slušně atlačí mě to ale dobrý, půjdu se natáhnout, ráno brzy vstáváme:o) :) Kdy si máš volat do laboratoře? :D
Bolest se dá vydržet, vid :think: :P, čípky jsou dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.4.16 20:20

@lennkaa jinak těch vajíček, slušná práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
12.4.16 14:40

Tak holky jsem po OPU doma, máme 8 vajíček, bohužel odběr byl možný jen z levého vaječníku, pravý je moc vysoko nad dělohou a nedostali se tam, tak snad z toho něco bude, mám volat zítra kolem 14h. Jinak břicho mě bolí slušně. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
12.4.16 14:48

@Romčinka budu držet palecky mate prodlouženou kultivaci nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
12.4.16 14:49

@wendisek jojo máme v ISCARE to berou jako hotovou věc a mám metodu ISCI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
12.4.16 14:53

@Romčinka v Heliosu taky bez prodloužené kultivace to nedělají mi budeme mít taky ISCI+PISCI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
12.4.16 15:01

@wendisek asi už je to standartje větší šance no:o)Ted aby nám embryjka pěkně narostli, člověk se pořád nervuje, nejdřív odběr, ted mám stach aby byl slušná oplodněná vajíčka, potom ET… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
12.4.16 15:03

@Romčinka my budeme mít let máme ještě vyšetření pdg a to trvá tři tydny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
12.4.16 15:05

@Romčinka no prave ze ne malo kdo dělají prodlouženou kultivaci jen tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.