Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím holky, je mi 23 a manželovy 28, snažíme se rok a půl
3× jsme podstoupili IUI a nic takže nechceme už na nic čekat a zkusíme IVF. V pondělí jdu na injekci Diphereline a pote za 10 dnů na ultrazvuk zda je vše v pořádku a prý dostanu nějaké injekce které si budu píchat 9 dnů… Jsem z toho všeho nějaká šoku a zmatená, oba jsme v pořádku i manžel má dobrý spermiogram tak nevíme kde je chyba.. zkoušeli jsme různé vitamíny (nofosil, ferlity blend, femibion) nic nepomáhá ![]()
Doufám nebo spíše věřím že se tohle povede hned na poprvé, miminko chceme strašně moc tak snad to vyjde.
všem ostatním držím palce ať se Vám to podaří a máte // na testu.
@naomi109 ahojky no před IVF musíš horm. stimulovat ale pokud vy máte vše v pořádku asi bych zkoušela ještě IUI několikrát…injekcí se neboj já právě dnes píchla poslední a dá se to přežít:o)
@Romčinka Jasně že 1mm je málo… to mělo být 10 mm
Zítra mám koltrolní ultrazvuk, tak snad všechny od pátku hezky narostly. Břicho mám nafouklé, tak asi ano. ![]()
Ahoj holky, tak jsem po punkci, 25 foliku a 23 vajicek, nabeh na hyperstimulak, bricho boli ![]()
@wwweru já si to myslela držím palečky, já jdu zítra na odběr ![]()
@lennkaa ahojky myslela jsem na tebe bolí hodně břicho, můžeš něco na bolest??
@Romčinka dekuji
mam nejake cipky, zatim se to ale da, tak se snazim vydrzet
co ty? Jak je?
@lennkaa jo jde to, nafouklá jsem slušně atlačí mě to ale dobrý, půjdu se natáhnout, ráno brzy vstáváme:o)
Kdy si máš volat do laboratoře? ![]()
Bolest se dá vydržet, vid
, čípky jsou dobrý ![]()
Tak holky jsem po OPU doma, máme 8 vajíček, bohužel odběr byl možný jen z levého vaječníku, pravý je moc vysoko nad dělohou a nedostali se tam, tak snad z toho něco bude, mám volat zítra kolem 14h. Jinak břicho mě bolí slušně. ![]()
@Romčinka budu držet palecky mate prodlouženou kultivaci nebo ne?
@wendisek jojo máme v ISCARE to berou jako hotovou věc a mám metodu ISCI.
@Romčinka v Heliosu taky bez prodloužené kultivace to nedělají mi budeme mít taky ISCI+PISCI
@wendisek asi už je to standartje větší šance no:o)Ted aby nám embryjka pěkně narostli, člověk se pořád nervuje, nejdřív odběr, ted mám stach aby byl slušná oplodněná vajíčka, potom ET… ![]()
@Romčinka my budeme mít let máme ještě vyšetření pdg a to trvá tři tydny
@Romčinka no prave ze ne malo kdo dělají prodlouženou kultivaci jen tak
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.