Poradna duly
Jana Čurdová
@elianaa Manžel neřekne mimískovi jinak než už Laura a třeba v telefonu: ahoj holky
. Teď jen, aby to ta holčička vážně byla
.
@Lumen85 tie krce su normalne, aj hnačka. Pri prvom som prve tyzdne len hnackovala, grcky prisli az koncom 8. tyzdna
@Markeetinka tiez ma vcera prestali bolet, hoci rano mi ich islo vystrelit, a v noci zas zacali…a tiez ich furt kontrolujem
Ono je to tak akosi na striedacku, chvilu viac chvilu menej…
dnes mi je menej zle od zaludka, takmer vobec, /ale este neni vecer ze ano, niekedy sa to rozjede az poobede/ zato sa prihlasila o slovo migrena
a tiez ma brucho boli akosi viac ako inokedy, no snad si tam len prcek robí viac miesta ![]()
Včera som inak bola na hematologii, tak mam brat anopyrin do 32tt a od 32tt fraxiparin
@Kriistyna a telo se s tim popere? Nebo mam mit obavy? Skocim k obvodni zitra pripadne na orl. Na alergo me objednala az na leden, megera ikdyz mam potize. ![]()
Holky, tak se hlasim s hcg. Minuly pondeli jsem mela 959 a vcera 8777, to jsem byla 5+1tt. Podle tabulek i mych propoctu to vypada na dobry vysledek
tak mi spadl obrovsky kamen ze srdce
ted jeste pockat do kontroly bez dalsi podobny paniky
Jinak u nas se zatim miminu rika Emby. Jako zkraceni slova embryo. Zacal s tim pritel, on vsechny jmena zkracuje ![]()
Holky, mam nejaky splin, nebo spis strach… najednou necitim prsa; brisko nic… ve ctvrtek mam kontrolu a tak jak jsem se na ni tesila, tak ted se tam bojim jit ![]()
@Denniska22 jestli mas alergii, tak je to normální nic s tím asi ani nejde udělat 🤷🏽♀️
@Markeetinka neboj, bude to urcite jen chvilkovy. Ja mam priznaky bud malinko nebo vubec. Podle me je to normalni. Zalezi jak se telo vyspi, naji. Co vim, tak mimco roste skokove, tak mozna zrovna dneska odpociva ![]()
@Kriistyna ježiši to dobrý
Prý Piranče. ![]()
@Kathaa To je krásné jméno! My už jména vybraná máme taky, ale ještě je raději nepoužíváme, to až pak po určení pohlaví ![]()
@Lumen85 Emby je fajné. Neutrální, pro holku i kluka ![]()
@elianaa My si pohlaví říct nenecháme, oba si přejeme to překvapení u porodu. A jména už máme vybraná dva roky z minulého těhotenství, které odešlo v 6m. No ale, nesmí se nikdo z personálu prokecnout, ale minule to klaplo.
Achjo je mi divne, boli me zaludek a vyblinkla sem caj
prepadly me obavy ![]()
@Markeetinka píše:
Holky, mam nejaky splin, nebo spis strach… najednou necitim prsa; brisko nic… ve ctvrtek mam kontrolu a tak jak jsem se na ni tesila, tak ted se tam bojim jit
To bude urcite dobry, neboj
Mne se to taky stalo.
Asi dva dny me nebolely prsa ani bricho a pak to zase zacalo.. asi ti jen dává oddych 😇