100 Kč na den
- Fotoalbum (281)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@želvice odjížděla bych zdrcená - myslela bych na ně + by mi cestou došlo, že moje rodina je hladová a budu je muset dokrmit ![]()
@Krasavicaa píše:
Si to pro jistotu přepočítáme
Jojo, budu počítač… a pro jistotu fakt najdu nějaký slevový web a budu počítat tu nejnižší částku, co najdu… jenže jen ta Lučina - v akci za 19 nějak nevychází no… minimálně 10rohlíků na den, manžílek vysočinka… a? A jsme tam, kde slunce nesvítí ![]()
(ale třeba do té stovky nepočítá zásoby - rýži, brambory, maso…
)
Holky, je mi to až blbé, ale mám hlad
jdu si pro jídlo - mám tu připravenýho hambáče - takže mých 20 kč už mam za sebou a to ještě piju jujce ![]()
No, k té lučině, dá se udělat vlatní (překapaný jogurt). Z velkého jogortu za 14kč je lučiny pro celou rodinu min. na 2 dny. Ale pokud se kupuje klasická, tak se za tu 100 celá rodina akorát nasnídá…
@Ginuš píše:
@želvice odjížděla bych zdrcená - myslela bych na ně + by mi cestou došlo, že moje rodina je hladová a budu je muset dokrmit
Tak můj muž vaří, vypadá jako krotký beránek, ale naštvat bych ho nechtěla… (a to už já si s ním umím poradit)… nechal by jí, ať si dlabe, ale on by sobě a dítěti/dětem vařil
Můj muž jako hladový, to by asi ani nemohli potom vysílat, co by si vyslechla… a ještě, kdyby mu nacpala vysočinu a rohlík ![]()
@kikinous píše:
No, k té lučině, dá se udělat vlatní (překapaný jogurt). Z velkého jogortu za 14kč je lučiny pro celou rodinu min. na 2 dny. Ale pokud se kupuje klasická, tak se za tu 100 celá rodina akorát nasnídá…
Psala jinde, že nepeče chleba, nezavařuje, nemrazí, tak pochybuju, že by dělala domácí lučinu… ![]()
@Etcetera78 píše:
Ona ale ani na té minulé diskuzi nenapsala ten jídelníček, ne? Zakladatelko, mohla bys tedy napsat příklad týdenního jídelníčku pro pět lidí za 500? mě by to fakt zajímalo
Taky prosím, pro zajímavost ![]()
@Ginuš píše:
Holky, je mi to až blbé, ale mám hlad![]()
jdu si pro jídlo - mám tu připravenýho hambáče - takže mých 20 kč už mam za sebou a to ještě piju jujce
Jojo, já akorát dopila svoje kafe, co jsem si přinesla z nákupu, a půjdu udělat oběd. Tak za půl hoďky dítě vstává… ale nevím, jestli toho lososa nemám dát sousedům a udělat mu jen suché brambory… i ta kaše s máslem a mlékem je dráha ![]()
@Ginuš píše:
Holky, je mi to až blbé, ale mám hlad![]()
jdu si pro jídlo - mám tu připravenýho hambáče - takže mých 20 kč už mam za sebou a to ještě piju jujce
Já Evian
ale co k obědu mám čočku
měla jsem na ni strašnou chuť ![]()
- Upravit
@kikinous píše:
někdo to tak určitě dělá, ale zakladatelka nikoliv.
@Krasavicaa píše:
Já Evianale co k obědu mám čočku
měla jsem na ni strašnou chuť
Tu jsme měli včera… tak jo, dneska ten losos může být, když včera jsem šetřila ![]()
@želvice píše:
Jojo, já akorát dopfaksvoje kafe, co jsem si přinesla z nákupu, a půjdu udělat oběd. Tak za půl hoďky dítě vstává… ale nevím, jestli toho lososa nemám dát sousedům a udělat mu jen suché brambory… i ta kaše s máslem a mlékem je dráha
Heh
no i ty brambory jsou dneska jety to ne fakt
@kornelije šetření je fajn koníček, ale na úkor výživy dětí, to mi přijde trošku divné. Pokud máš víc, stanov si třeba 200 Kč na den, to je taky dost ambiciózní, ale aspoň nebudeš za chvíli řešit řídnutí kostí.
@želvice píše:
Psala jinde, že nepeče chleba, nezavařuje, nemrazí, tak pochybuju, že by dělala domácí lučinu…
@želvice píše:
Jojo, já akorát dopila svoje kafe, co jsem si přinesla z nákupu, a půjdu udělat oběd. Tak za půl hoďky dítě vstává… ale nevím, jestli toho lososa nemám dát sousedům a udělat mu jen suché brambory… i ta kaše s máslem a mlékem je dráha
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat