Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
Chci se zeptat jestli je normální činění při těhotenství bojím se aby se něco miminku nestalo ![]()
Ahoj holky, tak zrovna ležím na druhém pokusu o miminko, poprvé mi testy ukazovali dvě čárky ale bohužel. Odešlo to s ms. Teď mi zavedli dvě co jsem měla zmrazené a ještě jsem si priplatila nejaky embryo lepidlo… Za 9 dní mám dostat ms, jestli už tohle nevyjde tak to balím…
Držte mi palce
pokud máte někdo zkušenosti ráda si nechám poradit, třeba jak fungovat atd. Díky
@Monnika89 píše:
Ahoj holky, tak zrovna ležím na druhém pokusu o miminko, poprvé mi testy ukazovali dvě čárky ale bohužel. Odešlo to s ms. Teď mi zavedli dvě co jsem měla zmrazené a ještě jsem si priplatila nejaky embryo lepidlo… Za 9 dní mám dostat ms, jestli už tohle nevyjde tak to balím…Držte mi palce
pokud máte někdo zkušenosti ráda si nechám poradit, třeba jak fungovat atd. Díky
Dobrý den bohužel stím nemám slušnosti ale přeji vám hodně štěstí ať se vám to povede
A hlavně nestracejte nadějí mě se to taky nedařilo otěhotnět Rok se mi nedařilo a teď čekáme chlapečka chce to čas
@Michaelafrancová děkuji…ale už jsem z toho vyčerpaná…nedařilo se ani s jedním partnerem…takže je něco špatně u me ale nikdo mi neřekl co ![]()
@Monnika89 píše:
@Michaelafrancová děkuji…ale už jsem z toho vyčerpaná…nedařilo se ani s jedním partnerem…takže je něco špatně u me ale nikdo mi neřekl co
Tak jedině si zajít na vyšetření oba dva partneři jak vy tak i váš manžel a uvidíte v kom to je nevíte může to být ve vás ale taky to v tom prvním partnerovi
@Michaelafrancová partner je dobrej, spermiogram dobry. s prvníma dvouma jsem to zase až tak nehrotila. Jen už mi je 31 a už mi docela ujíždí 🚆…nechci aby si mě jednou pletli s babičkou ![]()
@Monnika89 píše:
@Michaelafrancová partner je dobrej, spermiogram dobry. s prvníma dvouma jsem to zase až tak nehrotila. Jen už mi je 31 a už mi docela ujíždí 🚆…nechci aby si mě jednou pletli s babičkou
Klid si ještě mladá neboj to půjde nesmíš na to tlačit a hlavně se z toho nesmíš nějak hroutit nebo tak pak to nepůjde nikdy ![]()