11. den po IVF, Utrogestan a špinění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.3.20 14:34

Ahoj holky
Chci se zeptat jestli je normální činění při těhotenství bojím se aby se něco miminku nestalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.6.20 11:11

Druhý pokus ivf + ket +embryo glue

Ahoj holky, tak zrovna ležím na druhém pokusu o miminko, poprvé mi testy ukazovali dvě čárky ale bohužel. Odešlo to s ms. Teď mi zavedli dvě co jsem měla zmrazené a ještě jsem si priplatila nejaky embryo lepidlo… Za 9 dní mám dostat ms, jestli už tohle nevyjde tak to balím… :,( Držte mi palce :andel: pokud máte někdo zkušenosti ráda si nechám poradit, třeba jak fungovat atd. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.20 13:33
@Monnika89 píše:
Ahoj holky, tak zrovna ležím na druhém pokusu o miminko, poprvé mi testy ukazovali dvě čárky ale bohužel. Odešlo to s ms. Teď mi zavedli dvě co jsem měla zmrazené a ještě jsem si priplatila nejaky embryo lepidlo… Za 9 dní mám dostat ms, jestli už tohle nevyjde tak to balím… :,( Držte mi palce :andel: pokud máte někdo zkušenosti ráda si nechám poradit, třeba jak fungovat atd. Díky

Dobrý den bohužel stím nemám slušnosti ale přeji vám hodně štěstí ať se vám to povede
A hlavně nestracejte nadějí mě se to taky nedařilo otěhotnět Rok se mi nedařilo a teď čekáme chlapečka chce to čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.6.20 17:03

@Michaelafrancová děkuji…ale už jsem z toho vyčerpaná…nedařilo se ani s jedním partnerem…takže je něco špatně u me ale nikdo mi neřekl co :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.20 17:05
@Monnika89 píše:
@Michaelafrancová děkuji…ale už jsem z toho vyčerpaná…nedařilo se ani s jedním partnerem…takže je něco špatně u me ale nikdo mi neřekl co :zed:

Tak jedině si zajít na vyšetření oba dva partneři jak vy tak i váš manžel a uvidíte v kom to je nevíte může to být ve vás ale taky to v tom prvním partnerovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.6.20 17:14

@Michaelafrancová partner je dobrej, spermiogram dobry. s prvníma dvouma jsem to zase až tak nehrotila. Jen už mi je 31 a už mi docela ujíždí 🚆…nechci aby si mě jednou pletli s babičkou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.20 17:30
@Monnika89 píše:
@Michaelafrancová partner je dobrej, spermiogram dobry. s prvníma dvouma jsem to zase až tak nehrotila. Jen už mi je 31 a už mi docela ujíždí 🚆…nechci aby si mě jednou pletli s babičkou :zed:

Klid si ještě mladá neboj to půjde nesmíš na to tlačit a hlavně se z toho nesmíš nějak hroutit nebo tak pak to nepůjde nikdy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí