Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janice78 tak to mě kočko mrzí. Tak teď nabrat síly a šup do nového boje ![]()
@Lenek píše:
@Janice78 aha,a jak dlouho si chcete dát voraz
no minimálně do doby než se mi srovná tělo po celé té legraci - takže tak tři měsíce ![]()
@Beinhauerová94 ale jo jde to. jeden den je dobře, druhý den nic moc. Zítra jdu zas na ko, tak už se na bubliny těším…snad vše bude ok
@Lenek píše:
@Beinhauerová94 ale jo jde to. jeden den je dobře, druhý den nic moc. Zítra jdu zas na ko, tak už se na bubliny těším…snad vše bude ok
bude to v pořádku, uvidíš ![]()
Nedobře ti je určitě proto, že se mrňavkové roztahují
![]()
@Janice78 snad jo, no hlavně sem do sebe minulý týden tlačila léky na kašel a bolest v krku, tak asi proto ty obavy
@Janice78 No teĎka jdu příští měsíc na hysteroskopii a domluvili jsme se, že necháme tělo půl roku odpočinout a poté v červnu nejspíš bychom to rozjeli znovu… tak snad se do té doby nic nestane.. ![]()
@Lenek Ju
tak to se nedivím, doufám, že dostaneme fotku
![]()
@Beinhauerová94 a pročpak ta hysteroskopie?
Tak budu držet palce, aby to celé dobře dopadlo! ![]()
@Lenek píše:
@Janice78 snad jo, no hlavně sem do sebe minulý týden tlačila léky na kašel a bolest v krku, tak asi proto ty obavy
tak jak se daří bublinkám?
![]()
Tak dnes už mě z car propustili a bublinky soi v pořádku a na svém miste
@Lenek píše:
Tak dnes už mě z car propustili a bublinky soi v pořádku a na svém miste
no tak vidíš
A to bylo obav!
![]()
Krásná fotka
![]()
@Janice78 No… prý zkontrolují dělohu, jestli tam není něco, co zabraňuje tomu otěhotnění… a kdyby bylo, tak aby to mohly odstranit. Tak mi to bylo řečeno… Tak snad to bude všechno dobrý, abychom se v Květnu nebo Červnu mohli pustit do dalšího procesu ![]()
@Lenek Jůů
To je krása
Moc Ti to přeju a mám radost za Tebe
![]()