Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenek No vidíš
Tak to je super ne
To jo, někdy to jde už takhle brzy, ale není to zaručené a zbytečně se třeba budu stresovat, když bude negativní víš… takže radši to vydržím ![]()
@Lenek Ahoj
ale jo fajn, trochu mě pobolívá v podbřišku, ale jinak fajn.. Nic moc nedělám, takže je to pohoda. Aspoň mám čas na vánoční přípravy ![]()
A co ty jak jsi nebo jste na tom?
Tak pěkně odpocivej
No ja se mam dobre a doufám ze bubliny taky
v utery jdu znovu na utz, tak uz se na ne těšim
Uz se těšim jak budes testovat ![]()
@Lenek Odpočívám
Já se taky těším, ale zároveň se i bojím… a už jsem úplně netrpělivá, a kde je do 12ého dne ![]()
Tak to na Tebe budu myslet, ať tam pěkně rostou bublinky ![]()
@Lenek Ahojky, tak jsem si dnes udělala ten test… je sice teprve 8mý den, ale tak… už jsem to nevydržela
A mám ještě jeden, tak ten udělám později. A jsem z toho zmatená… místo čárky, je tam takový opravdu hodně bledý duch.. Tak jsem přemýšlela, jestli to třeba nemůže jen nějak prosvítat nebo takhle? Myslela jsem, že by jsi mi mohla poradit
Každopádně „duch“ mě zahřál na srdíčku, ale nedělám z toho ukvapené závěry a počkám ještě..
A co ty a bublinky, rostou? ![]()
Jinak přeji krásné prožití vánoc a vánoční svátky plné pohody a štěstí! ![]()
@Beinhauerová94 ahoj,tak s fotkou sem, ale pokud tam něco vidíš tak to bude dobré. moc bych ti to přála ![]()
u mě vše dobré, včera ko a bobanci se už začínají rýsovat, takže v útrý další ko a možná už budou
jinak už mi bubliny dali vánoční dárek…od včera vždy ráno
ale sestřička říkala že to je dobře, že je vidět že prosperují ![]()
Jinak taky přeju krásné Vánoce a vánoční svátky a ať se ti splní to miminko ![]()
Jinak taky přikládam moje testy ať můžes srovnat
A ten nejspodnější už je 11.den a nezapomeň…já tam mám dvě, tak o to může být silnější čárka
@Lenek Jůů, tak to jsem moc ráda i za Tebe
Dvojčátka… to je krásné
moc Ti to přeju ![]()
Ty si to takhle zapisuješ jo? To je super
možná taky začnu.. Porovnala bych asi tak k tomu prvnímu hned.. Takhle úplně slabounké to je. Skoro není vidět, pokud se na to nezaměříš. Ale dnes jsem začala tak nahnědle špinit
a to mám vždycky před ms… Ale tak uvidíme, uvidíme. Snad se to nerozjede a duch se zesílí ![]()
Tak moc děkuji ![]()
@Beinhauerová94 ja předevčírem taky splnila a dr říkal ze to nic neni. A kdy mas termín MS? Moc bych ti to miminko prala. Ono je to fajn si ty testy nechávat a porovnávat a pak mas jednou i vzpomínku ![]()
@Lenek No dneska je to 31 den.. a vždycky mívám ms tak 34 - 35 den… Takže to není o moc dřív.. Ale jsem taková nesvá… protože mě bolí i v podbřišku.. ne jako u ms, ale tak jinak. Ale uvidíme.. zatím počkám ještě… Moc děkuji
Byl by to úžasný vánoční dárek ![]()
@Beinhauerová94 ty bolesti jsou normální. Me občas bolí strašně moc. Hold je to tím jak se deloha roztahuje. kolikrát si rikam ze snad mrcha dorazila. A kdy budes zas testovat? Zitra?
@Lenek Ukazovala jsem to příteli a říkal, že za dva dny to zkusíme znovu.. Tak asi až v Pátek
Dáme tomu čas…
Já doufám, že krvácení ustane.. ![]()