Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenek Ty jsi hodná
No… nevím.. test byl dneska negativní (ale on mi doktor říkal, že test mám dělat až po 12tém dnu) a pořád tak krvácím, nekrvácím… ráno třeba jo do odpoledne, a pak k večeru až do rána nic… nevím, fakt jsem z toho zmatená
a jak vám se vede? ![]()
@Beinhauerová94 budu na tebe usilovne myslet dal
at tam ty // jsou. U nás pohoda manžel už dnes naklusal do prace, tak si tu se psem uzivam telku;) vypada to ze sem se z toho nachlazení uz jaksi dostala, ale pro jistotu a do zásoby zajdu něco koupit do lékárny. Včera me tak bolelo v krku ze sem si nakonec dala halls..je to jen bonbon, ale stejně sem mela strach
A cumlala ho na 3×
tak jak budeš testovat, tak se zase ozvy. Budu na tebe mooooc myslet
@Lenek Děkuji
Já pořád doufám, že to bude dobrý.. Tak uvidíme. Chudák… o svátcích a do práce jo, to je teda otrava.. No mě taky jeden den tak bolela hlava… to bylo hrozné a teď prášek si dát nemůžeš nic, no hrozné prostě… Tak hlavně, že už je lépe
Ozvu, ozvu a snad donesu dobré zprávy ![]()
@Lenek Přeji vše nejlepší do nového roku Tobě i krásným srdíčkům ![]()
@Beinhauerová94 děkuji,já Tobě taky a hlavně ať je tento rok lepší a hlavně ať najdete ty své vytoužené // ![]()
Ahoj holky!
jsem tady po dlohe době tak se chci pridat k vam do debaty! dva roky jsem tady nebyla, měli jsme trosku pauzu! po dvoch nevydarenych pokusoch! tet před vanocemi jsme to ale skusili zas! den před stedrym dnem nam zavedli jedno embrio a zatím se citim docela dobře, beru utrogestan a mam nejake naplaste a nejak me zacinaji pobolívat prsa tak uvidíme! ale dělala jsem si 10 den tt a byl negativni tak nevim! uz jsem s toho trosku nervozni! dalsi budu delat 5.ledna tak snad bude pozitivni
![]()
Ahoj..
prej kočko..
já se mám fajn celkem… jsem nervozní, ale s tím už nic neudělám.. ať už bude výsledek jaký chce. Taky jsem byla na KET před vánocemi a 5. Ledna jdu na kontrolu… tak uvidíme.. a kontrolu máš kdy?
@Beinhauerová94 ahoj holky, můžu se přidat? Já byla na prvním IVF teď v prosinci, ET byl 21.12., takže dneska jsem 13.den od ET… a včera jsem začala malinko špinit a přes den se jako by rozjela MS, ale zatím ne natvrdo „červená“, spíš jen nitky sliznice
Zkusila jsem test a byl negativní… ![]()
Volala jse do CAR a tam mi řekli, ať utrogestan beru pořád a v pondělí jdu na krev…naděje už asi žádná… ![]()
A těd jsem narazila na vás, tak si aspoň můžeme držet palce ![]()
@Janice78 Ahoj
Jasně, že můžeš..
Já byla na KET 16.12.2014.. a na štedrý den jsem si dělala test, kde byl úplně neviditelný duch… nevím, jestli to spíš nebylo já nevím… tou touhou po mimču, že jsem ho tam viděla
nevím no… a hned po udělaní testu jsem začala špinit a bylo to vždycky ráno, tak do oběda a pak od oběda až do dalšího rána zas nic… bylo to malinko jen, ale trvalo to přesně 5 dní.. takže nevím, zda to považovat za MS. Test byl 12. den negativní, ale na netu jsme s přítelem četli, že to někdy jde poznat až po třech týdnech.. Takže uvidíme. Každopádně počkej do krve.. taky musím vydržet do Pondělí ještě.. Naděje umírá poslední ![]()
@Beinhauerová94 a teď už žádné špinění?
To by ještě byla naděje! ![]()
Aby se z tohotoho člověk zbláznil… ![]()
My bohužel nemáme žádné mrazáčky, takže pro nás by to byl konec 1.IVF a vlastně skoro nedoufám, že by mi v pondělí v car řekli něco pozitivního… ale když si to tady čtu…stát se může cokoliv ![]()
@Janice78 Ono je asi nejlepší doufat, ale přesto být připraven… Neříkám, že to nějak zmírní bolest, to asi ne… ale pořád to není ten natěšený stav, ale tak nějak s tím počítat. Každopádně budu držet palce
Tobě a vlastně i sobě
My už taky nemáme žádný mrazáček… u prvního IVF jsem se tímto uklidňovala.. a teď je to pro mě horší, protože vím, že když to nevýjde, tak budu muset za prvé čekat nejméně 3 měsíce a za druhé procházet vším znovu..