Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenek No.. máš nabitý den tedy
Tak hlavně, ať vše dobře dopadne!
A chci fotečku miminek
U mě nic nového… škola, domů, učit se, spát, škola, domů, učit se a spát… a tak dál a tak dál
Jinak koncem měsíce čekám MS, tak se připravuju na tu hysteroskopii… Tak jsem z toho taková nesvá.. NEvím, jestli mě po tom hned pustí domů nebo tam musím zůstat, či co… bojím se, že si mě tam nechají a to.. fakt nechci
Ale jinak dobrý ![]()
@Beinhauerová94 vůbec nevím co to je za zákrok, ale tak urcite te tam nebudou držet dyl než bude nezbytne. Je ty jeste chodíš do školy? Vidíš ani nevim odkud si a kolik ti je ![]()
@Lenek Bohužel chodím no
Neudělala jsem maturitu z matematiky, tak teď opakuju 4. ročník… Jinak bude mi 21 v březnu a jsem od Opavy… a ty?? ![]()
@Beinhauerová94 tý jo, já když si vzpomenu na maturitu, tak už bych ji nikdy zažít nechtěla( byla sem flákač a nic se neučila a dala sem ji na 15
)
Tak mě bude za měsíc 28( s manželem sem 9 let a z toho skoro 5 manželé) a sem kousek od Zlína.
@Lenek No.. tak já taky nejsem zrovna pilný student, ale matura byla celkem brnkačka… akorát ta posmolená matika no.. to byl děs.. A teď děláš co?
My jsme s přítelem rok a 3 měsíce… je to na prd.. v říjnu minulého roku jsme spolu začali a hned v prosinci se mi stalo to, co se stalo a už to šlo od desíti k pěti..
Jojo.. vdát se to je můj sen, ale toho se asi nedočkám.. leda bych si vzala někoho jiného
![]()
@Beinhauerová94 do teď sem dělala servírku na hotelu no a teď už se teda flákám doma ![]()
Tak to ste spolu chvilku.Jo svatba je podle mě základ a já bych teda bez ní dítě nechtěla
Já nikdy v celé rodině nežila a tak sem si ji strašně přála a říkám si, že žití na psí knížku je moc jednoduchý…když spolu žijete tak klidně den ze dne jeden může odejít a je vše relativně vyřešeno, ale když ste manželé tak jen tak neodejdeš a problémy opravdu řešit musíš. Ale samozřejmě každý ma na to jiný názor ![]()
@Lenek Jojo mám podobný názor jako ty… jo je pravda, že rozvod jsou samé starosti s spousta peněz, ale přece nějaký rozchod, to by mělo být až uplně krajní řešení problémů.. a ne že si dva nerozumí nebo se vyskytne zádrhel a už se rozchází nebo rozvádí…Taky jsem pro svatbu.. je to pro mě symbol, toho, že jeden s druhým chce opravdu žít a prostě být pár, být tým… a ne jen prostě žít na hromádce a když se vyskytne problém, tak se sbalit a jít… Jsem ze staré školy asi v tomhle
Můj chlap měl ale předemnou ženu, která se během jejich vztahu rozváděla a měla s tím manželem malého syna.. a nebyl to žádný med ani pro jednoho z nich.. a proto se mu do ženění nechce… „je to jen zbytečný papír“… Takže já mám s bílýma šatama a líbánkama na horské chatě asi útrum ![]()
@Beinhauerová94 ahoj,jasně že jo. jen včera sem měla náročný den a dnes sem byla s manželem po nákupech a měli sme nějaké zařizování. Jak se daří
@Lenek Ale jo, fajn.. jen je toho přesně jak říkáš moc.. Jak je ti? Chtěla jsem se zeptat, už máte vybrané jména? ![]()
@Beinhauerová94 tak na jmena je jeste plno času. Můj by chtel Nicol, ale já mam nevlastní segru Nikolu, takže má smůlu. Jinak to jeste neresime. Sak za sebou nemáme ani 1.screening. No uz se těšim na pristi týden na utz. Asi si tam skocim uz v utery. To budu konec 11, tak at se muzu co nejdřív objednat na screeening. No a taky se těším jak po 12tt vysadim utros a estrimax. Tak uz budu bastit jen pul anopyrinu a vitaminy
@Lenek Jo takhle
Tak to my ještě nečekáme, ale o jménech mluvíme pořád
Co je to screening vůbec?? Já to nevím
Ostuda
![]()
To je vysetreni v nejakem 12 13tt kdy zjistí jesti ma dítko vše co ma mít, at uz správný počet končetin a prstiku a nosní kustku a jestli dite nemá downuv syndrom a buhvi co jeste. Většinou když zjistí nejako vývojovou vadu, tak se chodi na potrat
@Lenek Jo takhle… tak to musíš být na nervy ne? Já teda jsem
A co jinak, manžel poslouchá? ![]()
@Beinhauerová94 na nervy nejsem, hold to stejně neovlivníš
Ale tak co máme za sebou genetiku, tak nám downuv syndom a jiné tyhlety poruchy nehrozí. A tak snad bude vše ok