1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12421
1.4.11 14:23

Maci děkuji :hug:
Vím že je to těžké ale ze mě si příklad neber, ber si ho z těch co jim to na poprvé vyšlo :andel:
MS zatím nikde, počítám že dokud nevysadím utroš tak nic ale zatím ho do pondělí brát budu, případně pak vysadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
1.4.11 14:31
pajuch píše:
Maci děkuji :hug:
Vím že je to těžké ale ze mě si příklad neber, ber si ho z těch co jim to na poprvé vyšlo :andel:
MS zatím nikde, počítám že dokud nevysadím utroš tak nic ale zatím ho do pondělí brát budu, případně pak vysadím.

jj, já to po vysazení utroše dostala tak za
3-4 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
5.4.11 08:06

Tak jsme se o víkendu svěřili mým rodičům a moji ségře. Docela koukali, co vše jsme dokázali utajit. Samozřejmě velká podpora a to vypovídání stálo za to. Ještě nás čekají přítelovi rodiče, ale těm ať to řekne sám, já bych to asi moc neuměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
5.4.11 08:33
simsulka píše:
Tak jsme se o víkendu svěřili mým rodičům a moji ségře. Docela koukali, co vše jsme dokázali utajit. Samozřejmě velká podpora a to vypovídání stálo za to. Ještě nás čekají přítelovi rodiče, ale těm ať to řekne sám, já bych to asi moc neuměla

Tak aspoň to vědí a člověk se vypovídá… Tady u nás to vědí z moji strany, u manželových rodičů nevědí ani, že se snažíme,ale asi tuší. No a i v práci se to rozkecalo, ale mně to nevadí, nejsem první ani poslední, kdo má nějaký problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
5.4.11 08:38

obdivuju vás dámy, u nás tajíme co to jde, a že to jde dost těžko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
5.4.11 08:40

Maacek- budeš tesovat??? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
5.4.11 08:42
maacek píše:
obdivuju vás dámy, u nás tajíme co to jde, a že to jde dost těžko…

Říkám, mě to nevadí, že to všichni vědí. já mám takovou povahu, že musím všechno vyprdelit…já už když jsem byla ještě děcko a koupila mamce třeba k narozkám nějakou kravinku, tak jsem jí to prozradila dřív, než jsem jí to dala… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
5.4.11 08:45
maacek píše:

já to jinak tajím všude, ale přítel mi pořád říkal, že je to divné, že se rodině nesvěříme, že se nemáme za co stydět, ale bylo by hezké kdyby věděli, jaké máme problémy. Ale nechci aby to řešili někde dál. V práci nic říkat nebudu, dokud se to nepovede. Snad to bude brzooo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
5.4.11 08:49
simsulka píše:
maacek píše:
já to jinak tajím všude, ale přítel mi pořád říkal, že je to divné, že se rodině nesvěříme, že se nemáme za co stydět, ale bylo by hezké kdyby věděli, jaké máme problémy. Ale nechci aby to řešili někde dál. V práci nic říkat nebudu, dokud se to nepovede. Snad to bude brzooo.

no já mám právě největší problém v práci - neustálé kontroly, utz atd. furt musím něco vymejšlet, a pokud dojde k IVF tak nevím co budu říkat, tam je ta kontrola obden :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
5.4.11 09:12
maacek píše:
simsulka píše:
maacek píše:
no já mám právě největší problém v práci - neustálé kontroly, utz atd. furt musím něco vymejšlet, a pokud dojde k IVF tak nevím co budu říkat, tam je ta kontrola obden :nevim:

Já jsem z toho byla taky vyřízená. V práci nechci aby někdo něco věděl, ale musela jsem 2× týdně dřív z práce a tady na tom místě je to složité, když potřebuju jít pryč. A tak jsem řekla, že mi zjistili zdravotní problémy, že mám nějakou vrozenou nemoc a vlastně nekecám PCO je vrozená nemoc. No a zacpala jsem jim pusu a už se nikdo nediví, když musím jít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
5.4.11 10:20

Ahojda holky u nás to vědí rodiče a v práci prostě chodím k doktorovi..... ale mám razítka z centra tak pokud nejsou hloupý tak jim něco dojde..... neřeším :nevim:
Maci držím palečky :palec: budeš testit až 7??? já zatím MS nikde tak jsem zvědavá jestli dorazí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
5.4.11 12:43
veve.m píše:

furt přemýšlím jestli mám nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
5.4.11 12:44
pajuch píše:
Ahojda holky u nás to vědí rodiče a v práci prostě chodím k doktorovi..... ale mám razítka z centra tak pokud nejsou hloupý tak jim něco dojde..... neřeším :nevim:
Maci držím palečky :palec: budeš testit až 7??? já zatím MS nikde tak jsem zvědavá jestli dorazí… :nevim:

no já se bojím jak sviň, takže vůbec nevím jestli budu nebo jestli se na to nevykašlu a nebudu prostě čekat :nevim: já nevím co dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
5.4.11 12:44
maacek píše:
veve.m píše:
furt přemýšlím jestli mám nebo ne :nevim:

Já myslím, že by to už mohlo něco ukázat.. jsem z toho vždycky napnutá jako by šlo o mě:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
5.4.11 12:46
pajuch píše:
Maci držím palečky :palec: budeš testit až 7??? já zatím MS nikde tak jsem zvědavá jestli dorazí… :nevim:

I já mám razítka na propustce, ale nic k tomu neříkám, nijak se nevyjadřuju a jestli to řeší, tak řeší s tím nic neudělám, ale i tak nevědí co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí