Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maci děkuji ![]()
Vím že je to těžké ale ze mě si příklad neber, ber si ho z těch co jim to na poprvé vyšlo ![]()
MS zatím nikde, počítám že dokud nevysadím utroš tak nic ale zatím ho do pondělí brát budu, případně pak vysadím.
pajuch píše:
Maci děkuji
Vím že je to těžké ale ze mě si příklad neber, ber si ho z těch co jim to na poprvé vyšlo
MS zatím nikde, počítám že dokud nevysadím utroš tak nic ale zatím ho do pondělí brát budu, případně pak vysadím.
jj, já to po vysazení utroše dostala tak za
3-4 dny
Tak jsme se o víkendu svěřili mým rodičům a moji ségře. Docela koukali, co vše jsme dokázali utajit. Samozřejmě velká podpora a to vypovídání stálo za to. Ještě nás čekají přítelovi rodiče, ale těm ať to řekne sám, já bych to asi moc neuměla
simsulka píše:
Tak jsme se o víkendu svěřili mým rodičům a moji ségře. Docela koukali, co vše jsme dokázali utajit. Samozřejmě velká podpora a to vypovídání stálo za to. Ještě nás čekají přítelovi rodiče, ale těm ať to řekne sám, já bych to asi moc neuměla
Tak aspoň to vědí a člověk se vypovídá… Tady u nás to vědí z moji strany, u manželových rodičů nevědí ani, že se snažíme,ale asi tuší. No a i v práci se to rozkecalo, ale mně to nevadí, nejsem první ani poslední, kdo má nějaký problém…
obdivuju vás dámy, u nás tajíme co to jde, a že to jde dost těžko…
maacek píše:
Říkám, mě to nevadí, že to všichni vědí. já mám takovou povahu, že musím všechno vyprdelit…já už když jsem byla ještě děcko a koupila mamce třeba k narozkám nějakou kravinku, tak jsem jí to prozradila dřív, než jsem jí to dala…
![]()
maacek píše:
já to jinak tajím všude, ale přítel mi pořád říkal, že je to divné, že se rodině nesvěříme, že se nemáme za co stydět, ale bylo by hezké kdyby věděli, jaké máme problémy. Ale nechci aby to řešili někde dál. V práci nic říkat nebudu, dokud se to nepovede. Snad to bude brzooo.
simsulka píše:maacek píše:já to jinak tajím všude, ale přítel mi pořád říkal, že je to divné, že se rodině nesvěříme, že se nemáme za co stydět, ale bylo by hezké kdyby věděli, jaké máme problémy. Ale nechci aby to řešili někde dál. V práci nic říkat nebudu, dokud se to nepovede. Snad to bude brzooo.
no já mám právě největší problém v práci - neustálé kontroly, utz atd. furt musím něco vymejšlet, a pokud dojde k IVF tak nevím co budu říkat, tam je ta kontrola obden ![]()
maacek píše:simsulka píše:no já mám právě největší problém v práci - neustálé kontroly, utz atd. furt musím něco vymejšlet, a pokud dojde k IVF tak nevím co budu říkat, tam je ta kontrola obdenmaacek píše:já to jinak tajím všude, ale přítel mi pořád říkal, že je to divné, že se rodině nesvěříme, že se nemáme za co stydět, ale bylo by hezké kdyby věděli, jaké máme problémy. Ale nechci aby to řešili někde dál. V práci nic říkat nebudu, dokud se to nepovede. Snad to bude brzooo.
Já jsem z toho byla taky vyřízená. V práci nechci aby někdo něco věděl, ale musela jsem 2× týdně dřív z práce a tady na tom místě je to složité, když potřebuju jít pryč. A tak jsem řekla, že mi zjistili zdravotní problémy, že mám nějakou vrozenou nemoc a vlastně nekecám PCO je vrozená nemoc. No a zacpala jsem jim pusu a už se nikdo nediví, když musím jít ![]()
Ahojda holky u nás to vědí rodiče a v práci prostě chodím k doktorovi..... ale mám razítka z centra tak pokud nejsou hloupý tak jim něco dojde..... neřeším ![]()
Maci držím palečky
budeš testit až 7??? já zatím MS nikde tak jsem zvědavá jestli dorazí… ![]()
veve.m píše:
Maacek- budeš tesovat???
furt přemýšlím jestli mám nebo ne ![]()
pajuch píše:
Ahojda holky u nás to vědí rodiče a v práci prostě chodím k doktorovi..... ale mám razítka z centra tak pokud nejsou hloupý tak jim něco dojde..... neřeším
Maci držím palečkybudeš testit až 7??? já zatím MS nikde tak jsem zvědavá jestli dorazí…
no já se bojím jak sviň, takže vůbec nevím jestli budu nebo jestli se na to nevykašlu a nebudu prostě čekat
já nevím co dělat
maacek píše:veve.m píše:furt přemýšlím jestli mám nebo ne
Maacek- budeš tesovat???
Já myslím, že by to už mohlo něco ukázat.. jsem z toho vždycky napnutá jako by šlo o mě:-D
pajuch píše:
Ahojda holky u nás to vědí rodiče a v práci prostě chodím k doktorovi..... ale mám razítka z centra tak pokud nejsou hloupý tak jim něco dojde..... neřeším
Maci držím palečkybudeš testit až 7??? já zatím MS nikde tak jsem zvědavá jestli dorazí…
I já mám razítka na propustce, ale nic k tomu neříkám, nijak se nevyjadřuju a jestli to řeší, tak řeší s tím nic neudělám, ale i tak nevědí co..