Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale já si ho mám píchnout už zítra a na inseminaci jdeme ve čtvrtek
Veve to je super, moc gratuluji ke krásnému folikulíku, kolikátý DC jsi? Ano, je to tak jak píšeš, já to taky píchala dopředu
Držím pěsti ![]()
kelynka píše:
Veve to je super, moc gratuluji ke krásnému folikulíku, kolikátý DC jsi? Ano, je to tak jak píšeš, já to taky píchala dopředuDržím pěsti
Ahojík jsem 13 DC. A prosím tě který den a v kolik sis to píchla a kdy jsi šla?
Já jsem byla 10DC na ultrazvuku a měla jsem dva folikulíky 17mm, na každé straně jeden. Píchnout ovitrelle jsem si měla 11DC to bylo ve čtvrtek a na inseminaci jsem šla 13DC v sobotu ráno.
neboj se, taky se mi zdálo, že je to moc brzy na tu injekci, ale můžu říct, že to opravdu vyšlo krásně na tu sobotu, protože mě hrooozně pichalo v podbříšku, hlavně na levé straně a sem tam na pravé, takže v tu sobotu určitě ovulace byla
Tak jsme to pak ještě doma s manžou pojistili a i v neděli jsme to radši pojistili ![]()
kelynka píše:
neboj se, taky se mi zdálo, že je to moc brzy na tu injekci, ale můžu říct, že to opravdu vyšlo krásně na tu sobotu, protože mě hrooozně pichalo v podbříšku, hlavně na levé straně a sem tam na pravé, takže v tu sobotu určitě ovulace bylaTak jsme to pak ještě doma s manžou pojistili a i v neděli jsme to radši pojistili
Děkuji moc! Už jsem klidná
![]()
to jsem ráda
Určitě to dopadne dobře
a za 14dní dvě krásné čárečky na testíku ![]()
kelynka píše:
to jsem ráda![]()
Určitě to dopadne dobře
a za 14dní dvě krásné čárečky na testíku
Jj bylo by to krásný. No na inseminaci jdu 14.4. a 14 je moje šťastné číslo, tak snad to klapne a mimi bych měla v lednu, jako jsem já, to by bylo super ![]()
Bojím se, že si to blbě píchnu, snad raději zkusím dojednat nějakou sestru..akorát jedna co znám, je zrovna odjetá, tak snad najdu někoho jiného…
tak to určitě vyjde, jak je to tvé šťastné číslo
. Mně to pichl manžel ![]()
veve.m píše:
jo počkej, zítra je teprve úterý vid?
no hele ovu po injekci začne do 24 hodin a do 36 je po ní. jestli dobre pocitam tak to bude kolem tech 36 hodin ze?
maacek píše:veve.m píše:jo počkej, zítra je teprve úterý vid?
no hele ovu po injekci začne do 24 hodin a do 36 je po ní. jestli dobre pocitam tak to bude kolem tech 36 hodin ze?
N právě, mě to taky tak vychází. Bude to přesně 37 hodin. Aby to vajíčko ještě bylo schopné oplodnění ![]()
Veve, neboj oni určitě ví, co dělají a teď jsem četla, že po pichnutí ovitrelle se odběr vajíček dělá až po 36hodin. Takže folikul nemůže prasknout dřív, když se odběr dělá až po 36hodin, ne? ![]()
takže ovulaci určitě stihneš
, jako fakt můžu říct, že jsem ji určitě v tu sobotu měla a taky jsem si ji pichla, tak jak si ji máš pichnout ty.