Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj Veve, určitě to vyjde
. Já se taky hodně pozoruji, to asi dělá každá ![]()
veve.m píše:
Ahojík, tak to máme za sebou. Podbřiše mě trošinečku tlačí ale ne nějak znatelně. Možná je to i tím přehnaným pozorovánímNoo uvidíme za 14 dní
Jeeee, držím palce, určitě to tentokrát klapne ![]()
Prosím holky jen info. Kolik platíte za IUI? Vím, že to je všude různé asi jako ty injekce
Simsulko jak píšeš je to různé já jsem například platila snad nejvíc parkovný
ale vážně jsem po jedné IUI a platila jsem 52,– za dvě balení utroše a dvakrát po 30,– za clostík a metformin a platíš regulační poplatky 30,–, za pregnyl jsem neplatila vůbec nic a abych pravdu řekla tak musím zaťukat že to tak zatím je protože když jsem se někde dočetla že třeba za pregnyl platili 5-6 stovek a za katetr k IUI 1000-1500 tak jsem zatím ráda a spokojená tam kam chodím a že mám VZP, na to že mi nikdy nic nenabídla ![]()
simsulka píše:
Prosím holky jen info. Kolik platíte za IUI? Vím, že to je všude různé asi jako ty injekce
pajuch píše:
Simsulko jak píšeš je to různé já jsem například platila snad nejvíc parkovnýale vážně jsem po jedné IUI a platila jsem 52,– za dvě balení utroše a dvakrát po 30,– za clostík a metformin a platíš regulační poplatky 30,–, za pregnyl jsem neplatila vůbec nic a abych pravdu řekla tak musím zaťukat že to tak zatím je protože když jsem se někde dočetla že třeba za pregnyl platili 5-6 stovek a za katetr k IUI 1000-1500 tak jsem zatím ráda a spokojená tam kam chodím a že mám VZP, na to že mi nikdy nic nenabídla
simsulka píše:
Jj za Utrouš, Clostík a Metformin jsem platila takové ceny jako ty, ale Menopur už mě vyšel na 1300 Kč a byla jsem po něm přestimulovaná, takže na nic
Spíš mi šlo o to, jeslti se platí i za samotný zákrok?
Ahoj, držím palečky ať vám to vyjde tak jako nám ![]()
věřte ženy a buďte pozitivní!!!! jde to, tak proč by to nemělo klapnout i vám ![]()
jinak já za IUI platila 530,–
veve.m
Veru, ty vlastně chodíš do Sanusu, platila jsi něco za IUI?
Ahoj, já za zákrok neplatila nic, platí se jen ten katétr 500,– a regulační poplatek 30,– minule za UTZ 30,– a za ovitrelle 30,–
veve.m píše:
Ahoj, já za zákrok neplatila nic, platí se jen ten katétr 500,– a regulační poplatek 30,– minule za UTZ 30,– a za ovitrelle 30,–
Děkuji moc. A jak se cítíš? Tyjo závidím ti to. A co přítel, zvládl to?
simsulka píše:veve.m píše:Děkuji moc. A jak se cítíš? Tyjo závidím ti to. A co přítel, zvládl to?
Cítím se normálně, malinko cítím podbřišek. Manža to zvládl, ale dalo to zabrat. Šel tam sám, a pak mi za 20 min přišla sms nejde mi to pojd sem
No tak jsem tam zase šla zvonit, protože mě řekli ať počkám venku, takže jsem byla rudá až na prdelce
no a tak jsem za ním hupsla a normálně jsme to tam tento (doufám, že se t smělo,ale nikdo nás na nic neupozornil) a před koncem jsme to chytli do kelímku. Jako fakt zážitek
Sex v kutlochu… ale manžovi se to pak líbilo, kyž tam nebyl sám… A jak to zvládli ti vaši chlapi?
On mi říkal, že h rušilo rádio, jak si povídaly ty laborantky a taky tam furt někdo lítal po chodbě a třískal dveřma…no ale nakonec jsme to zvládli ![]()
ten můj tam šel sám a byl venku za 7 minut ![]()
jsem se mu šklebila, že to je nějak podezřelý ![]()