Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, takže folík 18mm, ovitrelle doma a ve středu 10:30 inseminace číslo 2 ![]()
Akorát koukám, že folík zas na levé straně. Neměly by se ty vaječníky střídat??? ![]()
Veve, to je jedno, na které straně ho máš, hlavní je, že máš krásný folikulík a přece průchozí to máš, takže neboj, určitě to vyjde ![]()
kelynka píše:
měla jsi stimulaci nebo jsi byla bez?
Bez stimulace,ale že jsou průchozí to nevím, na žádném vyšetření nebo té laparce jsem nebyla…
veve.m píše:
Ahoj holky, takže folík 18mm, ovitrelle doma a ve středu 10:30 inseminace číslo 2
supééééééééér - mega gratulace
tak teď už to vyjít musí!
veve.m píše:
Akorát koukám, že folík zas na levé straně. Neměly by se ty vaječníky střídat???
měly a nemusí ![]()
Veve gratuluji supééér já byla taky ve středu, tak snad nám ta středa přinese štěstí
![]()
pajuch píše:
Veve gratuluji supééér já byla taky ve středu, tak snad nám ta středa přinese štěstí![]()
Budeme doufat ![]()
Holky tak jsem si ďobla injekci juchůůůůůůůůůů. Vůbec to nebolelo, akorát jsem měla tep asi 160 a deset minut jsem držela injekci nad břichem, než jsem se rozhoupala… Teď tam mám modřinu od toho, jak jsem žmoulala tu kožní řasu
Ale jsem na sebe hrdá, že jsem to dokázala, já totiž ještě nedávno nemohla vidět injekci, natož abych si ji sama píchla, ale jak je vidět, když chce člověk mimčo, tak dookáže cokoliv
![]()
ženy, já mám doma pregnyl, ale bez injekce, jen ty dve ampulky na smíchání, jakou injekci si mám koupit? se v tom nevyznám, vždycky mi to píchala sestra a ted už mi ho pro jistotu dali dom.
maacek píše: ženy, já mám doma pregnyl, ale bez injekce, jen ty dve ampulky na smíchání, jakou injekci si mám koupit? se v tom nevyznám, vždycky mi to píchala sestra a ted už mi ho pro jistotu dali dom.
Já měla u Menopuru na smíchání takovou velkou tlustou a pak na injekci krátkou tenkou
no já právě nemám žádnou ![]()
takže max, že bych to exla jak panáka
ale obávám se, že to by se minulo účinkem ![]()
simsulka píše:maacek píše: ženy, já mám doma pregnyl, ale bez injekce, jen ty dve ampulky na smíchání, jakou injekci si mám koupit? se v tom nevyznám, vždycky mi to píchala sestra a ted už mi ho pro jistotu dali dom.Já měla u Menopuru na smíchání takovou velkou tlustou a pak na injekci krátkou tenkou
simsulko a zítra jdeš na to? ![]()