Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Iloon PCO by klidně z hormonů být mohlo, já ho mám asi z antikoncepce. Ale jak koukám k tobě do popisku, tak si spíš myslím, že už jsi ho měla předtím. Soudím podle počtu získaných vajíček, hlavně z druhého ivf. Já měla vždy nad 25 vajíček, k tomu hyperstimulak. Jinak většinou se snaží dělat ket v prirozenem cyklu. Já mám třeba ovulaci tak třikrát do roka. Samozřejmě teď naschvál nebyla, takže jsem taky čekala na stimulovany ket. Určitě se zadari, trpělivost růže přináší ![]()
@adrusenkaaa ber to z té druhé stránky, aspoň víš, že jsi schopna embryo přijmout a že byl ket prováděny ve správnou dobu. To je taky částečný úspěch. Příště bude zdravé embryo a to už to nevzdá
nehledě na to, že jak se říká, teď máš pohnojeno ![]()
@nikka.zd Taky jsem na to same myslela. dekuji ta povzbuzeni. ![]()
Ahoj holky tak vo nového?
Mido už jsem objednaná na 14.7. Na ten scratching
holky v práci mají „upřímnou radost“ ze se chystám o prázdninách na ket
@kratjana čaaaaau jdu zitra odpo ke Kafkovi na utz! A domluvit případný ket
@kratjana Ahoj,kasly na baby v praci.Mas dulezitejsi veci…tak to jsem zvedava a to se dela v narkoze? Ha mam dnes 5 den spozseni mesicku. V zivote se mi to nestalo.Ale uz citim, ze je na ceste…pak pujdu na kontrolu a chystani na ket.Jsem porad smutna. Vsichni maji deti jenom my ne! Uz mi jde z toho zalu hlavu kolem. ![]()
@adrusenkaaa zkus taky scratching
já ti s těma detma úplně rozumím ;(
Holky hodne jsem cetla jak podporit ket. Zkusim intralipid. Kapacka, ktera upravuje ph aby bedoslo k potratu. Myslim ze Jana si to davala? Nevim, zda vyzkouset i embryoglue? nekde pisi ano nekde ne. Dneska 1dc. Mesicky boli jak blazen…
@nikka.zd Díky… no, shlédla jsem na internetu nějaká videa Heleny Máslové na téma plodnost a jsem přesvědčená, že za moje potíže může 10leté užívání antikoncepce…
akorát, kdybych tak věděla jak to napravit… Už mi to začíná lézt na mozek, v té naší pidivesničce jsem skoro jediná holka, která ještě nemá min. 2 děti… připadám si, jako bych měla lepru
@adrusenkaaa jj já to měla
zkus se taky zeptat na scratching. Dělá se to 20-22.dc a a v dalším cyklu ket. Já už jsem objednaná. A dam k tomu znovu intralipid. Embroglue prý nedělají. Já se ptala před rokem. mám pravidelně bolestivou menses ale tentokrát mě bolela asi tři dny ;( jindy jen den.
@kratjana a jak dkouho to trva ta kapacka? a staci ji pouzit jen jednou? volala jsem do repromedy ma mi volat dnes Hromadova…to nechci.Ja byla na laparoskopii tam to v poradku.
@Iloon Ahoj ve vesnici to musi byt mazec bydlet. Kazdy se stara o kazdeho. Musis byt silna…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.