1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
7.10.16 14:13
@kliki píše:
Uz jsem tam byla v 10.15,ale vzali me driv tak jsem i driv skoncila

Aha, no já byla až ve 12:45.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.10.16 14:50

@Macamaca hojky.uz ti zjistili co bylo s miminkem? A kdy ti zjistili vvv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.10.16 16:05

@Lalunta No s tím utíkáním :) Každej mi říká jak to rychle uteče, mě se teda první tři měsíce neskutečně vlekly, bylo mi furt špatně, pak jsem krvácela v 8. týdnu, takže první trimestr stál fakt za prd. Je fakt, že tak od toho 20. týdne mi to docela utíká, hlavně jak už malá kope, je to hned něco jiného :srdce: Anibal je podle mě super věc, taky se mi to dost líbilo a uvažovala jsem nad ním než jsem zjistila kolik stojí. Né, že by nás to kdejak ruinovalo, ale přijde mi to opravdu dost peněz :nevim: Ale jinak je pro mě porod pořád docela sci-fi, vůbec to neřeším, mám pocit, že se mě to netýká :oops: :mrgreen: Od začátku mám šílený strach, aby bylo miminko v pořádku, aby to neskončilo dřív než musí. A pořád jsem čekala, kdy mě ten strach přejde a ač je to teď lepší, tak se pořád hrozně bojím, aby se něco nepos*alo. Takže porod vůbec neřeším, snad to za pár týdnů příjde :nevim:
A jak se daří Tobě?? Co maličkej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.10.16 18:40
@kratjana píše:
@Macamaca hojky.uz ti zjistili co bylo s miminkem? A kdy ti zjistili vvv?

No, vvv mi zjistili na screeningu ve 13tt..
Ve středu jsme byli pro výsledky pitvy v nemocnici, byl tam starší doktor, hrozně fajn. Říkal, že tam bylo těch vad hodně a ze tu pitevní zprávu nemáme číst, ať se tím zbytečně netrápíme.. A že kdyby jsme těhotenství neukončili, tak by malej stejně dlouho nežil a jen by se trápil.. Říkal, že to nebyla genetická vada, že pravděpodobnost, že se stane, co se stalo nám je 1 ku 100.000 a ze se to určitě nebude opakovat.
Dneska jsem o tom mluvila s Tokarevou a ta říkala, že i když se jim to na genetickou vadu nezdálo, že by ty testy stejně radši udělala.. Že než aby se to opakovalo, tak radši ty 2-3 měsíce počkáme..
Jinak z kontroly jsem trochu zklamaná.. Mám vyšší dávky Gonalu, ale vajíček jen cca 10… :(
V úterý další kontrola, už asi poslední a pak OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.10.16 18:45

Holky dneska pěkná reakce na Cetrotide
Když jsem stimulovala poprvé, tak jsem taky vždycky měla flek a svědělo to, ale do půl hodiny to bylo vždycky pryč..
Dneska teda extrémně svědělo a pořádnej flek..
Přidám fotku asi hodinu po aplikaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.10.16 19:06
@Macamaca píše:
Holky dneska pěkná reakce na Cetrotide
Když jsem stimulovala poprvé, tak jsem taky vždycky měla flek a svědělo to, ale do půl hodiny to bylo vždycky pryč..
Dneska teda extrémně svědělo a pořádnej flek..
Přidám fotku asi hodinu po aplikaci..

Jooo tohle znám moc dobře :hug: :hug: Já tam měla flek a štípalo a svědilo mě to ještě dobrou hodinu po aplikaci :poblion:… Jinak si myslím, že 10 folikulů je super počet, vždyť stimuluješ teprve 5 dní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.10.16 19:22

No uvidíme, myslíš, že ještě bude víc?
Já už si nepamatuji, jak to bylo předtím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.10.16 19:26
@Macamaca píše:
No uvidíme, myslíš, že ještě bude víc?
Já už si nepamatuji, jak to bylo předtím :roll:

Mě jich na UTZ nahlásili vždy max. 15 a nakonec jsem měla 25 folikulů. A hlavně víš moc dobře, že nejde o kvantitu ale o kvalitu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.10.16 20:10
@Kikuška90 píše:
Mě jich na UTZ nahlásili vždy max. 15 a nakonec jsem měla 25 folikulů. A hlavně víš moc dobře, že nejde o kvantitu ale o kvalitu ;)

No to já vím, ale minule mi z 12 vajíček zbylo jen jedno embryjko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.10.16 20:13
@Macamaca píše:
No to já vím, ale minule mi z 12 vajíček zbylo jen jedno embryjko :think:

A my z 12 embryí poslali na PGS 8 a z toho zůstalo 6. A z těch 6 jsme postupně vložili 4 a nakonec jsme si tu naši malou museli udělat doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.10.16 20:22
@Kikuška90 píše:
A my z 12 embryí poslali na PGS 8 a z toho zůstalo 6. A z těch 6 jsme postupně vložili 4 a nakonec jsme si tu naši malou museli udělat doma :mrgreen:
:pankac: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.10.16 20:50

@Macamaca tyyyy jooooo. :,( já se toho tak bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.10.16 21:02
@kratjana píše:
@Macamaca tyyyy jooooo. :,( já se toho tak bojim

Neboooj, tobě to vyjde po všech těch útrapách. :hug:
Nestresuj se a odpočívej.. V létě už se nevyspíš, to už tě bude budit malý uzlíček štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
7.10.16 21:04

@Kikuška90 @kratjana
Tak to jsem měla v prvním trimestru taky. I s tím krvácením v 8.týdnu. Musí se to přečkat a pak je to pohoda, za pár týdnu na nějaký zvracení určitě zapomenete. ;) Jinak mně se to taky ze začátku hrozně vleklo, ale jak říkám, po tom druhém screeningu to utíkalo čím dál rychleji a najednou jsem seděla v porodnici na monitoru. 8o
Holky, o tom anibalu vám napíšu do zprávy, je to přeci jen mimo téma.
A maličkej je v pohodě, neskutečně roste, už je 2× takovej, než jsme si ho přivezli z porodnice, je to mazec. Jen třídím oblečky a vytahuju větší a větší. Jinak pořád stále kojím (a nic nehubnu! :cert: ), takže u nás pohodička. :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
8.10.16 10:01

Dobré ráno holky, dneska Cetrotide mnohem mnohem lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.